Sain PR-toimistolta hetki sitten Braun Satin Hair 7 IONTEC -hiusharjan ja suoristusraudan, ja samaisen duon myös arvontaa varten. Joten eiköhän potkaista kisa käyntiin.

IONTEC-tekniikalla saadaan hiuksesta poistettua sähköisyys, joka on varmasti suomalaisen hennon hiuslaadun yksi ongelmakohta, etenkin talvella. Vakuutan, että hiusharjan sähköä poistava ominaisuus toimii kuin unelma. Paristokäyttöinen harja klikataan ennen harjauksen aloittamista päälle ja sitten vain sukimaan. IONTECin kerrotaan suojaavan hiusta satiini-ioneilla, jotka suihkuavat harjasta. Ja vaikka ioneita ei luonnollisestikaan näe, ne haistaa. Jännästi metalliin vivahtava mieto tuoksu harjasta lähtee, kun sen laittaa päälle.


u5

u5

Testasimme työkaverini Eevan kanssa harjan tehoa hieromalla hiuksiin ensin sähköistävää neulepaitaa, jonka jälkeen tukka leijui pilvenä pään ympärillä. Pari harjanvetoa riitti taltuttamaan leijuhiuksen kiiltävän kauniiksi ja sähköisyys oli poissa. Ihan. Mahtavaa. Talvella olen sellainen sähköshokkitukka, että kaikki taikakeinot tarvitaan.

Suoristusraudassa on sama IONTEC-ominaisuus kuin harjassa, siitäkin klikataan ionisuihku päälle kun aloittaa käytön. Raudassa on myös säädeltävä lämpötila-asteikko, jonka avulla sen voi asettaa omaan hiukseen sopivaksi.


u4

u4

Säännöt:

1. keksi nimimerkki ja kirjoita sähköpostisi sille varattuun kenttään, se ei näy muille kuin minulle.

2. vastaa kysymykseen: mikä on hiuksiesi pahin ongelmakohta, jonka kanssa joudut aina taistelemaan?

3. vastausaikaa on perjantaihin 7.10.2011 klo 24:00 asti. Voittaja saa itselleen sekä harjan että suoristusraudan.


u61

u61

-kilpailu on sponsoroitu-

Onnea matkaan :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (821)

naksu
1/821 | 

Pahin ongelmakohtani on lättänä tukka, vaikka hiuksia on paljon. Argh! Ainoastaan tupeeraus auttaa, eikä sekään aina..

-M-
2/821 | 

Takkuisuus, argh! Minulla on lähes aina huivi kaulassa ja voit varmaan kuvitella millaisessa solmussa niskahiukset ovat päivän jälkeen...

3/821 | 

Hiuksillani on yleensä täysin oma tahto. Hiuslaatu on vahva ja pahimpiana pörröpäivänä niitä ei kesytä mikään! Tukka saattaa pitkänäkin nousta ihan oudosti osasta kohtaa päälakea..

Talvella tähän yhdistetään sähköisyys ja on hauskaa!

minora
4/821 | 

Säikähdin, kun olin juuri lukemassa blogiasi ja tämä postaus yhtäkkiä päivittyi silmieni eteen. :D

Juurikin tässä olen miettinyt, miten tänään mahdollisimman vähällä vaivalla saisin taltutettua taipuisien hiuksieni pyörteet, jotka saavat hiukset vääntymään ja kääntymään aina väärään suuntaan. Otsatukka kiekuroi itsekseen, samoin vasen korvallinen ja takaraivolla on myös yksi söheröittäjä. Lyhyen kuontalon kanssa ne eivät olleet ongelma, mutta nyt kasvatusvaiheessa ainainen mieliharmi.

Mietin myös näin jälkijättöisesti, että olisi kiva kuulla, mitkä viime kisaan suositelluista kirjoista päätyivät sinulle luettaviksi. :)

kaisuli
5/821 | 

Mun hiusten pahin ongelma on ehdottomasti niiden tämänhetkinen leikkaus. Kasvatan hiuksia wanhoja varten, tavoite on saada lyhyestä poikatukasta polkkapituinen, jotta siihen voisi laittaa edes jonkinlaisen kampauksen. Tällä hetkellä letti muistuttaa david hasselhofin ja turkulaisen taka-jee-jeen yhdistelmää :D

6/821 | 

SÄHKÖISYYS! Siis talvisin on tosi kiva kun omistaa oman sähkövoimalan... valitettavasti sillä ei kuitenkaan pysy sähkölaskut kurissa. Seuraavana jonossa on maailman ihanin juurikasvu <3

miia
7/821 | 

Pahin ongelmakohta on ehdottomasti se, että hiukseni ovat todella ohuet niin ne ovat aina sähköiset. Ja huhhuijjaa talvella vasta kamalaa on kun hiukset näyttää sähköshokin saaneilta!

8/821 | 

Pahin ongelmani on ehdottomasta kaksihaaraiset jotka lisääntyy hirvittävällä vauhdilla. Tämä kuontalo tuntuu kasvavan hirveää vauhtia mutta tuntuu että kaksihaaraiset lisääntyyvät tuplasti nopeammin. Tuntuu että joka toinen viikko pitäisi niitä ravata parturin luona katkomassa.

Elviira
10/821 | 

Omien hiuksieni pahin ongelma kohta on nimenomaan talvisin ainakin juuri se sähköisyys ! Hiukset liimaantuu koko ajan nassuun kiinni ja yritäppäs niitä nyt sukia siitä pois :D Lisäksi on kamalaa kun hiukseni ovat luonnonkiharat... ei siinä muuten mitään, mutta ne ovat ärsyttävän epätasaisen kiharat ja melkeinpä joka päivä ne joutuu sitten suoristusraudalla suoristamaan.

Ps. Minä sain itse pari vuotta sitten joululahjaksi Philips merkkisen hiustenkuivaajan jossa on tuo sama IONTEC-ominaisuus, olisi varmaan ihan taatusti päihitetty tuo ongelma hiustenkuivaajan, harjan sekä hiustensuoristajan avulla ! :D

babyjane
11/821 | 

Hiusteni pahin ongelma on takkuuntuneisuus. Ei mene kauaa, että harjauksen jälkeen hiukset on jo ihan takussa.

12/821 | 

Täältä löytyy paksut, pitkät hiukset, jotka kuitenkin ovat lattanat, sähköistyvät helposti ja näitä on hankala laittaa, kun tuntuu ettei kampaukset meinaa pysyä..

Milka
13/821 | 

Olen varustettu luonnostaan kiharoilla hiuksilla, jotka ovat ominaisuudeltaan helposti pörrööntyvät ja hamppuisen näköiset. Kun lisään jotain siloittavaa tuotetta latvoihin niin usein myös koko yleisilme lässähtää, mutta tupeeraus on ehdoton nounou tuloksen ollessa aika räjähtänyt.

Ainut miten olen saanut näistä sopivan erotellut kiharat, mutta kuitenkin tuuhean näköiset on mennä kosteilla hiuksilla nukkumaan ja levittää hiuksiin davinesin oil non oil tuotetta. Olisi kiva tustua tähän harjaan tän pörrökaaoksen keskellä.

jansku
14/821 | 

oiiih, sähköisyyttävä poistava ihmelaite-onko tuo todellista?! hiukseni leijuvat aina jokasuuntaan,kuin olisin sähköiskun saanut. tämän luenkin pahimmaksi ongelmakohdaksi.

angel
15/821 | 

Pahin ongelmakohtani on se, että hiukseni ovat yli pörröiset. Vaikka miten niitä yrittää leikata nätiksi kampaukseksi niin pörröisenä ilman mitään muotoa pysyvät :D Ja sit kun on hiukset ponnarilla niin lyhyemmät hiukset aina pääse karkuun, menee kiharalle ja pystyyn ja tulee tuommonen aurinkoefekti kasvojen ympärillä ^^

Aniis
16/821 | 

Otsatukka, joka sojottaa itsepintaisesti kohti taivaita, liiskasi sitä sitten harjalla, suoristusraudalla, tai vaikka sadalla tökötillä ( tököttisodan lopputuloksena saadaan lismainen otsaa pitkin liiskautuva liimaletti ). Silloin se tietysti asettuu kun ei minnekään tarvitsisi olla lähdössä ;) Toinen on unitakut... En käsitä miten joku saa unitakkutukasta sileän ja kiiltävän letin! Näytän aina jotakuinkin suoraan metsästä reväistyltä.

Ruby
17/821 | 

Hiukseni ovat pikät ja niitä olisi mukava pitää auki. En kuitenkaan ole koskaan löytänyt sellaista hiustuotetta/-laitetta, joka estäisi hiusteni takkuuntumisen jo ensimmäisen kymmenen minuutin aikana, kun ne vellovat vapaina. Tätä takkupehkoa on mahdoton pitää valtoimena; kuitenkaan lyhyet hiukset eivät minulle sovi. Auttaisivatko nämä ionituotteet??:)

Charisma
18/821 | 

Ehdottomasti ohut ja lättänä tukka :( Juurikin viime viikolla taas havaitsin että talvi tekee tuloaan,sillä tukka on alkanut sähköistyä..Ja sähköisyys vain pahenee jos käytän suoristurautaa...

manuu
19/821 | 

Luonnonkiharat! Suoristin hiuksia n neljä vuotta joka päivä, kunnes sain tarpeeksi. Nykyään en jaksaisi tehdä näille mitään koska a) hiukset ovat tosi kärsineet b) ilman suoristusrautaa olen yleensä rölli. Rölli sähköisillä pikkukiharoilla jotka kumoavat painovoimanlakeja.

Joten taikakeinot kelpaisivat, rölli kuittaa!

Lorris
20/821 | 

Hiukseni ovat raskaat ja lättänät, mikään ei tunnu jaksavan nostaa niitä irti päänahasta pidemmäksi aikaa.

Muffinssi
21/821 | 

No mun "ongelmakohta" hiuksissa on koko hiukset; pörröiset luonnonkiharat, jotka ei meinaa millään pysyä suoristettuna ! Tämän hetkinen suoristusrautaraukka alkaa olla aikalailla puhki kulutettu, eli uusi ystävä tulisi tarpeeseen ! Ja toi harja vaan vaikuttaa niin siistiltä :D !

Kodak
22/821 | 

Hiusteni pahin ongelma on sen nopea lättänöityminen ja sähköisyys :( vaikka takuttaisi kuinka, hiukset ei pysy minään vaan latistuu ja sitä seuraa sähköisyys. argh!

Sansu
23/821 | 

Pahin ongelmakohtani hiuksissani on ehdottomasti kuivuus, "hamppumaisuus". Olen kokeillut vaikka mitä tuotteita, ihan huippuluokankin, mutta tuntuu, että mikään ei auta, ei edes öljymäiset tuotteet.

Miia
24/821 | 

Luonnonkiharat. Tai tarkemmin sanottuna luonnontaipuisat, eli aamulla herätessäni hiukseni sojottavat kauniisti jokaiseen mahdolliseen suuntaan. Mulla menee joka aamu väh. 30min siihen, että saan hiukseni edes jotenkuten asiallisen näköiseksi.

Natskutin
25/821 | 

Ehkä pahin ongelmakohta kuontalossani on pyörre. Tai no, ei se ole varsinainen pyörre, se on n. 3cm pitkä alue josta hiukset kääntyvät tiukasti ja tasaisesti poispäin, jolloin päässäni on kuin kirveen halkaisema "viilto", taitekohta joka näkyy ja loistaa ja sitä ei saa piiloon M i l l ä ä n! Tai saa, kampaaja kun tunkee tarpeeksi aineita ja tupeeraa ja tekee vaikka mitä, mutta omin avuin hiukset aina kääntyvät niin että se taitekohta näkyy. Jos jotain positiivista tästä etsii, niin itse en näe sitä, muut kyllä 8-)

Maiksu
26/821 | 

Pahin ongelma on ehdottomasti ohuet hiukset yhdistettynä kamaliin pyörteisiin, jotka saavat tämän vähänkin tukan liiskaantumaan vielä pahemmin päätä myöten.

cattimatti
27/821 | 

Pahin murheenkryynini ovat otsahiukset - joita en oikeastaan voisi pitää. Otsassa on niin paha kierre, että hiukset vääntyvät automaattisesti kahdelle eri puolelle. Haluaisin ihanan otsatukan, joka menisi suorana otsan päälle, mutta sellainen onnistuu parin tunnin hiuslakalla ja suoristusraudalla taistelemisen jälkeen. Leikattuani pari kertaa otsatukan ja taisteltuani sen kanssa päivittäin niin kauan, että ne taas yltävät korvien taakse, päätin luovuttaa ja tyytyä kohtalooni.

28/821 | 

Hiusteni ongelmakohta on se, että ne eivät ole oikein mitään, mutta silti kaikkea. Osittain suorat, toisaalta vähän kihartuvat, sähköiset ja pörröiset, mutta kuitenkin latteat.

Etenkin näin pipoajan lähestyessä se sähköinen pörröisyys ottaa vallan, joten ioniharjasta olisi todellakin hyötyä!

miira
30/821 | 

Oi, juuri tämän arvonnan haluaisin voittaa!

Olen ylpeä pitkistä hiuksistani, kun ne on kauniisti laitettu, mutta samainen kuontalo on aiheuttanut kantajassaan myös pahimmat häpeän hetket. Hiukseni ovat nimittäin paitsi luonnonkiharat, myös sähköiset ja kosteusherkät. Olen usein lähtenyt kotoa kauniisti asetellut suortuvat ojennuksessa ja saapunut töihin/tapaamiseen/juhliin näyttäen Rölli-peikon kadonneelta siskolta.

Tästä syystä kampaukseni on viime vuoden aikana ollut 99-prosenttisesti sama ankea nuttura, joka on tylsä jopa mieheni mielestä. Apua!

Heidi
31/821 | 

Ainaisen hapsotuksen lisäksi ylivoimaisesti raivostuttavin asia päässäni on takaraivolla ylhäällä oleva pyörre! Sitä ei meinaa mitenkään saada piiloon ilman raivoisaa tupeerausta ja hiuspuutereiden ja lakan överikäyttöä. Siis todella ärsyttävää...

jaana
32/821 | 

pyörteet, ei toivoakaan pitäää lyhyitä hiuksia. ja kun ne on kasvaneet pidemmiksi takaa oikea puoli haluaa kaartua ylös ja vasen alas. järeät aineet ja aseet oltava joka aamu käytössä tai kestettvä toispuoleisuutta.

Mei
33/821 | 

Ikuinen ongelma hiusteni kanssa on, (luonnonkiharan lisäksi, mutta yleensä sä se on hiusteni ihanuus! ;) )

että päälaellani takana on pyörre. Tuo pyörre iskee hiuksiin aina! Varsinkin nukutun yön jälkeen pyörre heittää hiukset todella rumasti ja saa hiukset littaantumaan ja näyttämään rasvaisilta. Jos harjaan märät hiukset suoriksi, jotta pyörrettä ei olisi, kiharat suoristuvat ja kaikki hiukset menevät päätä myöden= rumuuksien rumuus!

34/821 | 

Pahin ongelmakohta on ohuet ja lättänät hiukset. Vaikka kuinka yrittäisin hiuksia tupeerata yms. hiukset litistyvät tooosi helposti, kun hiukset on kans tosi liukkaat.

Ja talvisin tuo sähköistyminen on kans toooosi iso ongelma, joten tuo setti tulis kyllä enemmän kuin tarpeeseen!! :)

piupau
35/821 | 

Pahin ongelma on se, että mun hiuksilla on oma tahto. Ne näyttää aina samalta, yritin tehdä mitä vain. Kampaukset ja kiharat katoaa hetkessä ja peilistä tuijottaa sama suora, mutta hieman pörröinen reuhka.

Tytönhupakko
36/821 | 

Hiusteni pahin ongelma on takkuuntuminen ja pörröisyys sekä tietty hiusten lähtö.

villiäinen
37/821 | 

Pitkä, paksu ja painava hiuspaljous ei ole ihan kaikkein helpoin käsiteltävä, niin onnekasta kuin onkin omistaa sellainen. Kampauksen (muun kuin ponnarin) aikaansaamiseksi tarvitaan ainakin 1 näppäräsorminen ystävä, 70 pinniä ja puoli pulloa hiuslakkaa.

Waterlily
38/821 | 

Mistä ongelmasta aloittaisin... :) Hiusten nopea rasvoittuminen, kaksihaaraisista ei tunnu pääsevän eroon vaikka kuinka leikkaisi latvoja ja käyttäisi latvasuojaa sekä volyymiakin voisi olla enemmän.

hrrms
39/821 | 

Valtavin ongelma hiuksissani on kerrokset.

Kasvatan hiuksia ja niihin on aikoinaan leikattu myös kerroksia.

Mikään vempain ei auta lyhintä kerrosta pysymään suorassa, vaan kiitos osittain luonnonkiharan tukan ansioista hiukset töröttävät kuin koiralla, joka nostaa niskakarvansa pystyyn. Minulla törötys ei vain laske.

Tee
40/821 | 

Hiusteni pahin ongelma on se, että ne eivät tottele minua! En saa hiuksiani kihartumaan, nutturalle, kunnon hapsurokkityyliin... Mutta silloin kun joku muu laittaa huksiani ovat ne niin yhteistyöhaluiset että itkettää. Onko oikein olla mustasukkainen hiuksistaan? :D

Lisähaasteena tukassani on hiusten epätasainen paksuus, otsalla on pari huiskaletta ja takaraivolla kunnolla "tukistusvaraa"

^E^
41/821 | 

Tässä kuontalossa ei yksi ongelma riitäkkään. On luonnonkiharaa, kaksihaaraisia, sähköisyyttä ja lässähtämistä.. Sen kerran kun jaksan suoristaa hiukseni,ne sojottavat piikkisuorina kohti kattoa, leikkien siiliä.. Ainut pelastukseni on pipo. Mutta auta armias kun se pitää ottaa pois.. Kun laitan sähköisyyttä poistavaa ainetta hiuksiin,ne vaan rasvoittuvat.Kaipaan kipeästi tuota suoristusrautaa! :D

je-nnaa
42/821 | 

Luonnonkiharat hiukset tai ei edes kiharat ku semmoset epämääräiset laineet mitkä sojottaa joka ikiseen ilmansuuntaan.

Mimmi
43/821 | 

Hiusten itsepäisyys. Vaikka tukkaa tupaaraisi kuinka ja suihkuttaisi lakkaa niin, että hiukset kävisivät pyörailykypärästä, parin tunnin kuluttua hiukset ovat kiemurrelleet irti kahleistaan ja ovat aiemmassa luonnontilassaan.

tsipe
44/821 | 

Pahin ongelmakohta on ohuet hiukset. :/ tukkaa on paljon, mutta se vaan on niin lirua että muhkeutta on hankalaa saada!

NiinaP
45/821 | 

oi ! oispa mahtavaa voittaa:)

mulla ongelmallisinta hiuksissa on se että hiuksiani on blondattu paljon monta vuotta ja ne pörhöistyvät (onko se ees sana ?:D) aina. aamulla suoristusraudan jälkeen hiukset ovat nätisti mutta heti koulupäivän jälkeen ne ovat taas latvoista menneet paksuksi pörröksi. efektiä en osaa muuten kuvailla kuin sanalla PUFF :D

sekin on erittäin ärsyttävää jos annan kuivua niiden luonnollisesti ja etenkin jos menen nukkumaan vähänkään kosteilla hiuksilla niin aamulla ne sitten sojottaa joka suuntaan. ja sen jälkeen niitä ei saa taltutettua muuten kuin suihkun ja föönin avulla:(

Polixenia
46/821 | 

Epätasaiset luonnonkiharat! Tukkani ei kiharru nätisti, vaan sojottaa vähän joka suuntaan. Ja vaikka suoristaa ja käyttää paljon muotoilutuotteita, jos ilmassa on vähäänkään kosteutta *fump* tukkani imee sen itteensä ja kihartuu! Haluaisinkin kysyä, että auttaako nuo ionisoivat tähän ongelmaan? Pysyisikö hetken suorempana nuita tuotteita käyttäen? Toivossahan on tunnetusti hyvä elää :D

Tea
47/821 | 

Luonnontaipusien hiusteni pörröisyys. Ja se ettei ne kiharat ja laineet koskaan laskeudu nätisi vaan sojottaa eri suuntiin :D

Saara
48/821 | 

Tämä malli! Yritän kasvattaa otsatukkaa, pituutta ja kerrostettua tukkaa vähän tasaisemmaksi, ja vaikka miten yrittäisi laittaa tukkaa se sojottaa joka suuntaan ja muistutan lähinnä rölliä. Inhoan tätä välivaihetta :D

49/821 | 

Pahin hiusteni ongelmakohta on pörröisyys ja kuivuus. Luonnonkihara tukkani tarvitsee aineen jos toisenkin pysyäkseen aisoissa ja mikäli sataa, ei toivoakaan! Sellaista ainetta tai laitetta ei ole joka saisi hiukseni pysymään kauniina kosteassa ilmassa.

Heini
50/821 | 

Hiukseni ovat jouhimaisen jäykät, mutta samaan aikaan liukkaat. Luonnollisessa tilassaan ne taipuvat epämääräisesti eri suuntiin ja ovat todella sitkeät muokata oikeaan suuntaan. Näitä on pakko muotoilla raudalla jos haluaa edes jotenkuten symmetrisen tukan. Ja talvella tuo sähköisyys, voi luoja.. Hiukset ovat samaan aikaan sähköisen leijuvat ja päätä vasten liimaantuvat :D Olisi ihanaa jos nuo välineet auttaisivat siihen!

Katariina
51/821 | 

Pahimpia ongelmia ovat joka puolella olevat pyörteet, jotka aiheuttavat otsatukkaan erityisesti typerän jakauksen. Myös luonnonkiharuus, jota esiintyy vain otsatukassa aiheuttaa tuskaa... ja kaikki tämä unohtuu aina noin kolmen kuukauden välein, jolloin leikkaan otsatukan takaisin. Sadepäivät ovat asia erikseen, sillä silloin ei auta muu kuin laittaa hiukset kiinni, auki olevat näyttävät täysin räjähtäneiltä, vaikka kuinka aamulla föönaisi suoraksi. Suoristusrauta on ollut ostoslistalla jo kauan mutta mutta..aina se on vain jäänyt.

Laura.
52/821 | 

Hiusten kanssa eniten harmaita hiuksia aiheuttaa sivukiehkurat, jotka pomppaa aina ulos ponnarista ja nutturasta. Tämän takia näytän vanhalta tiedemieheltä:(

Kati
53/821 | 

Minulla on sama ongelma kuin uskon muillakin blondatuilla olevan... Sieltä täältä, erityisesti jakauksen kohdalta, nousee pystyyn kuivia vaaleita haivenia :)

maikki
54/821 | 

Ehdottomasti otsatukka! Kampaajalla käynnin jälkeen menee aikaa, että se muotoutuu kunnolla malliinsa ja kun alan viimein olla tyytyväinen siihen, huomaankin sen jo olevan ylipitkä. Ja otsaristahan en luovu! :D

55/821 | 

Lirutukka. Se on ohut ja suora, menee aina päänmyötäsesti. Ja kun mun naamaan sopis nii paljo paremmin muhkee tukka. :D Lisäks se rasvottuu nopeesti, buu!

erika
56/821 | 

sitä enemmän tupeeraisin, sitä lättänämmäksi ja rumemmaksi tulee. Minulla on kiharat hiukset mutta minun hiuksilla taitaa olla skitsofrenia koska ne ei osaa päättää mitä ne ovat. Juuri kun ajattelin, että nyt riittää leikkaan hiukset tai jotain niin ne on kiltisti

57/821 | 

Hiusteni ongelmakohta on AINA nuo luonnonkiharat, jotka eivät oikeasti ole edes oikeata kiharaa, vaan pikemminkin hyvin ärsyttävästi pyörtyneitä laineita. Eihän siinä mitään jos olisivat kunnon kiharoita tai edes jossain muodossa säännöllisiä laineita, mutta tuntuu että jokainen hiussuortuva menee omia menojaan...

Olen yrittänyt saada näistä hiuksista pörröisyyden ja laineet kaikella tavalla pois/laiteita kiharammiksi, kuitenkaan onnistumatta. Ostin tuossa puoli vuotta sitten uuden suoristusraudan, jonka luvattiin pitävän tämäkin kuontalo suorana koko päivän, vaan kuinka kävikään - päästiin puolen päivän yli niin laineet olivat palanneet ja tukan saikin vetäistä jo kiinni. Pikkuisen rupeaa ketuttamaan tämän pään kanssa, tässä kasvatusvaiheessa etenkin...

Hyvä päästä joskus hiukan avautumaan asioista näinkin! :DD

- Hannavee

http://likoorikahvi.blogspot.com

Thym
58/821 | 

Hiusteni pahin ongelmakohta on ehdottomasti pyörteet niskassa. Tukka kasvaa kummalliseksi lipaksi suoraan taaksepäin ja sojottavaksi tötteröksi ylöspäin. Värin, sähköisyyden, paksuuden ja melkein kaiken voi nykyään korjata, mutta tämä on hankalampi homma.

Sirkutes
59/821 | 

Pahin ongelma hiuksissani on se, että aina talvella hiukset ovat todella raskaat, mutta silti sähköiset! Todella absurdi ilmiö kun puolet leijuu ilmassa ja osa todella raskaana olkapäillä. Haluaisin, että hiukset näyttävät tuuheilta, terveiltä ja ennen kaikkea sileiltä, eikä sähköisiltä. Olisi kiva pukea neule ylle ilman sähköiskuja ja surkeaa sekamelskalettiä :D

albe
60/821 | 

Hiusteni ongelmakohta on se, jos on nukkunut yön yli ja yrittää aamulla laittaa niitä jotenkin. Mahdotonta! Ne menevät miten haluavat ja on turha edes haaveilla niiden menevän miten itse haluaa...

Kirsi
61/821 | 

Mun hiusongelma on takkuuntuminen, en voi pitää hiuksia auki pitkinä edes viittä minuuttia ennen kuin niskassa on jo nyrkin kokoinen takku. Myös kampaajalla käynti on tuskaa koska vaikka varoitan heitä takkuuntuvasta hiuslaadustani aina kampaaja onnistuu vääntämään päähäni jos jonkin sortin solmuja ja sitten niitä taas selvitellään hetki jos toinenkin.

Tällä hetkellä harmittaa myös päänahan "sairaus" jonka takia hiukset irtoavat tukuissa.

Vilma
62/821 | 

Pahin ja itsetuntoa musertavin ongelma on erittäin runsas stressikaljuuntuminen...... Viime keväisten yo-kirjoitusten jälkeen tukkaa oli jäljellä valehtelematta puolet, ja kyllä ahdisti. Nyt tilanne alkaa onneksi korjaantua (kiitos tasoittunut elämäntilanne), ja lähtökohtaisesti mulla on tukkaa niin mahdottomasti, ettei nyt puolinaisenkaan tukan takia ihan tarvinnut jyrkänteeltä hypätä.

Tuuli
63/821 | 

Luonnonkiharat hiukset, jotka ei ikinä mene niin kuin pitäisi. Ihan sama suoristaako vai kihartaako, ne on kuitenkin hetken päästä ihan ihme pöherössä. Ghd sentään vähän auttaa, mutta kyllä sitäkin pitää käyttää vähintään kerran päivässä.

64/821 | 

Upea arvonta :)

Hiusteni pahimmat ongelmat ovat juurikin tuo mainittu sähköistyminen sekä itsepäinen liukas hiuslaatu joka lässähtää helposti. Kiharat eivät pysy päivää kauempaa kauniina ja kostealla kelillä kampaus lässähtää jo ennen eteistä. Hiusten värjääminen auttaa pitoasiaan vähän, mutta jonkun superhyvän hiustuotteen löytäminenkin olisi kullanarvoinen asia.

edgie
65/821 | 

Ongelmakohtani on se, että tukka on kasvatusvaiheessa , joten eteenpäin pitenevän hiusallin etusuortuvat taipuvat ihan minne sattuu. Kun tukka on auki, se näyttää hölmöltä.

Lumikki
66/821 | 

Pörröisyys! mua on siunattu vähän luonnonkiharalla, pörröisellä ja paksulla hiuslaadulla.. Harjaamaan hiuksia ei pysty, jos niille ei näytä sen jälkeen suoristusrautaa, muuten näytän koko päivän kasarirokkarilta.. ei kovin edustavaa siis :D

anonyyymi
67/821 | 

Hiusten pahin ongelmakohta? Luonnonkihara, karhea, takkutukka! Eli pahin ongelma taitaa olla pörröisyys, silkoisempi tukka olisi hieman ihanampi!

ppau
68/821 | 

Pyörre etuhiuksissani, minkä takia hiukset eivät taivu niin kuin haluaisin. :( ja talvisin sähköisyys.

Henriikka
69/821 | 

Hiukseni tai oikeastaan pehkoni on juuri sillä ärsyttävän tyhmällä tavalla luonnonkiharat, että ne kihartuvat aina juuri niin kuin ei pitäisi ja yleensä toispuoleisesti sekä etuhiuksista. Suomen ilmastossa ei tunnu olevan vuodenaikaa, joka olisi minun rölliharjalleni kiva: milloin vaivaa kosteus ja milloin pipon sähköisyys.

Pia
70/821 | 

Mun pahin ongelmakohta on hyvin paksut luonnokiharat hiukset. Joku voi tykätä, mutta minä en. Ei sovi mun isoon päähän. Pahimpina päivinä hiukset on samanlailla kun Mel Gibsonilla silloin nuorempana, Braveheart leffan aikoihin.

niskakarvat pystyssä
71/821 | 

Suurin ongelmani on niskasta kohti selkää hiipipä hiusraja... Minua pukee parhaiten polkkatukka, mikä tarkoittaa karvaisen niskan paljastamista kaiken kansan nähtäville. Voin kertoa, että niskan sheivaaminen ei ole helppoa, varsinkin kun on muutama väisteltävä luomi :D. Niskaryijyni toisaalta suojaa mukavasti kylmältä syystuulelta, ei tarvitse kaulahuivia ;D.

Sofya
73/821 | 

Pahin ongelmakohta on varmaankin väärään suuntaan sojottavat latvat. Toisaalta taipuisa tukka on kiva, toisaalta maailman ärsyttävin. Kunnollinen suoristusrauta tulisi kyllä tarpeeseen.

74/821 | 

MInulla hiusongelmana on rasvoittuminen, joka osaksi johtuu varmaan hiusten lättänyydestä. Joskus teininä jaksoin väsätä tukkaan aina pikkulettejä yöksi suihkun jälkeen, jotta hiukset pysyisiuvät ilmavina pari päivää. Nykyään olen kokeillut nukkua yöt korkea nuttura päässä ja sekin välillä' auttaa rasvoittumiseen.

~N
75/821 | 

Talvella sähköisyys ja ympäri vuoden esiintyvä takkuisuus.. Heti kun vähänkin tuulee, niin tukka on täysin solmussa vaikka kuinka olisi sitä ennen lähtöä sukinut.

Lauraleena
76/821 | 

Pahin ongelmakohta on hiusten 'vaalea' ihana väri joka taittaa keltaiseen ja koska hiustenpesuveteni tulee lähteestä, mikään värihuuhtelu tai vaaleaksi värjäys auta asiaan kuin ihan hetken :( Ja hei on nämä sähköisetkin sen ihanan pissankeltaisen sävyn lisäksi :DD

Ela
77/821 | 

Eniten vaivaa tuottaa ehdottomasti hiusten lässähtäneisyys. Tuuhean oloisen tukan loihtiminen on kovan työn takana.

helmi
78/821 | 

Mielestäni huono hiuspäivä on osaksi vain ja ainoastaan asennekysymys! Pitää osata sulautua sen päiväisiin hiuksiin eikä taistella turhaan niiden kanssa niin että vihastuu. Jos on aamulla lättänät ja liukkaat hiukset niin silloin laitetaan tiukka sexyponnari ja jos pörröiset ja takkuiset niin silloin ollaan peikkoja. Tällä hetkellä vaikeinta taitaa olla että haluaisin kampaajalle mutta en tiedä mitä tekisin siellä. Sitä paitsi opiskelijabudjetti rajoittaa.. :)

e-p
79/821 | 

Mahtava kilpailu jälleen! Mutta siis asiaan. Itselläni eniten päänvaivaa kirjaimellisesti tuottaa päänähkani.. Aina shmapoota, hoitoainetta, yms etsin aina mikä on vain hiuksille tarkoittettua "lisää tuuheutta" "uskomaton kiilto hiuksiin" ja siinä yleensä se päänahan hyvinvointi unohtuu..

Mutta nyt olenkin luvannut itselleni , että hoidan ensin päänahkani kuntoon sille tarkoitetuilla aineilla ja unohdan hetkeksi aikaa sen kiillon ja tuuheuden. Ja tämä Braun Satin Hair 7 IONTEC on loistava esimerkki siitä, että hiukset voi saada näyttämään hyviltä myös ilman kemikaaleja.

sisterseptember
80/821 | 

Pahin ongelma on luonnonkiharat, jotka takkuuntuvat pitkin päivää vaikka niitä harjaisi koko ajan! Ne ovat kuivat ja sähköiset, kaikista tehohoidoista huolimatta. :/

Kiisa
81/821 | 

Hiusteni ongelmakohta etenkin kylminä vuodenaikoina on juuri tuo sähköisyys. Saan talvella aina hiuksistani jopa sähköiskuja ja joudun taistelemaan pörröisyyttää ja leijuvia hiuksia vastaan superkosteuttavilla tuotteilla.

Hiusteni ongelma on myös se, että niiden kasvusuunta on himean vasemmalle ja kun ne joskus kuivahtavat hiukan väärään asentoon, on yhtä tuskaa saada mihin sattuu törröttävät hiukset asettumaan kohdilleen.

Nea
82/821 | 

hiusteni ongelma on luonnonkiharuus. Lisäksi tukka on karhea ja villainen. Talvella myös sähköinen.

Suski
83/821 | 

Hmm, hiusteni pahin ongelmakohta on hiuslaatuni, joka on liukas ja ohut. Vaikka kuinka laittaisin kiharoita tms. niin kaikki lässähtää ja pysyy hienona vain hetken. Plussana tulee vielä ihana sähköisyys talvisin, joten bad hair day on aina odottamassa... :)

Hedda
84/821 | 

Mun isoin ongelmani hiusteni kans on ehottomasti tuo ihme pyörre/jakaus takaraivolla. Jos en tupeeraa sitä piiloon (tartten kamalan määrän lakkaa siihen...) joudun koko ajan pitämään hiuksiani kiinni. Ja jos jätän hiukset auki ilman tupeerausta, jakaukseni näyttää ihan kaljulta kohdalta. Se vain häiritsee niin hirveästi..

Epeli
85/821 | 

Pahin ongelma on pyörteet! Niitä löytyy niin takaraivolta kuin otsaltakin. Takaa näytän kaljulta ja otsahiuksista on turha edes haaveilla. Niitä ei edes saa taltutettua millään aineilla!

Sparrow
86/821 | 

En vaan osaa laittaa hiuksiani silleen että ne pysyis kivasti koko päivän! Ne näyttää hyvältä ku lähden kotoa, mutta.....

Kati
87/821 | 

Kesäisin ongelma on tottelematon otsatukka, talvisin ehdottomasti sähköisyys. :)

Neela
88/821 | 

Hiusteni suurin ongelma on pörrööntyminen. Säästä lähes riippumatta kaikki kampaukseni alkavat pörrööntyä jossakin vaiheessa päivää, ja lakalla tai vahallakaan ei tilannetta saa oikein enää pelastettua.

Riina
89/821 | 

Hiukseni ovat "karvaiset" ja kiillottomat. Mikään ei auta. Toinen iso ongelma on kevyt luonnon kihara, joka saa hiukset sojottamaan aivan vääriin suuntiin.

Mimmu
90/821 | 

Joka suuntaan taipuilevat hiukset, mutta ei suinkaan kauniit kiharat..suoristusrauta on ollut hakusessa!

miramira
91/821 | 

Rasvoittuminen! äääh.. oon koittanu pitää välipäiviä ja välillä koittanu pestä koko päivä. ei vaikutusta. En tiä mitä teen väärin. Sekä oon testannu ainaki 100 (:D) eri kuivashampoota, niin halpis kuin merkki tuotteitakin. Löysin pelastuksen, klippoteket ! Mutta se haju :s ja ottaa hiukan henkeen, noo onpahan puhtaan näköset hiukset sit :DD

miu
92/821 | 

Pahin ongelma on pörröisyys. Ilma jos on vähänkin kostea ei suoristamisesta ole jälkeäkään :/

Kiva arvontalahja muuten!

puna-ahvena
94/821 | 

Hiuspehkoni on sähköinen, mutta ehkä vakavin ongelma on ei-kihara-ei-suora hius, joka vääntyy ja taipuu ihan miten itse tahtoo :D

Narski
95/821 | 

Ehdottomasti hermoja raastavin ominaisuus hiuksissani on pyörteet otsalla, molemmin puolin. Ja minulla on otsatukka... Föönattuna se kyllä yleensä pysyy päivän aloillaan, mutta seuraavana päivänä on jo tyydyttävä vetämään se pinnien avulla etutötteröksi -.-

Violetti
96/821 | 

Peruslähtökohta on se, että hiukseni takkuuntuvat helposti. Tällä hetkellä etutukka on ns kasvatusvaiheessa eikä oikein pysy missään. Ja myös tuo hiusten sähköisyys talvella kuulostaa niin tutulta.

Emlac
97/821 | 

Pahin ongelmakohta hiuksissani on ihan ehdottomasti pyörre keskellä päätä! Hiukset sojottaa aina minne sattuu, eikä voi kuvitellakaan menevänsä kosteilla hiuksilla nukkumaan tai hiukset ovat kirjaimellisesti kohti taivasta. Toinen ongelma on etuhiukset - ne ei ole koskaan niin kuin pitäisi!

essiessi
98/821 | 

Luonnonkiharat latvat! Niitä ei saa koskaan pysymään suorana tuntia kauempaa vaikka kuinka käyttäisi suoristusaineita ja -rautaa :/

napura
99/821 | 

Itselläni on paksut hiukset, vaikka olen blondannut näitä tooooodella paljon! Sähköisyys talvella, se on ongelma. Kesäisin tätä ongelmaa ei onneksi ole, vähän ehkä hiukset tuppaavat kuivumaan, varsinkin hiuslatvat...

saya
100/821 | 

Mun hiusten ongelma on talvisin just sähkösyys. Lisäksi hiukset ovat niin pitkät, etten osaa tehdä niihin mitään kampauksia ja siksi ne roikkuu aina auki :D oon myös kyllästynyt malliin, mutta en tiedä minkälaiset hiukset haluaisin.

kowy
101/821 | 

Hiusteni pahin ongelma on kuivat latvat. Ei auta vaikka kuinka käyttää hoitoainetta, jätettävää hoitoainetta, istuu saunassa saunamyssy päässä. No, ainoot haitat on että omista pitkistä hiuksista on turha haaveilla ja parturiin pitäisi muistaa mennä ajoissa!

Mirka
102/821 | 

Pahin ongelmani on hiusten laatu, ohut ja taipuisa. Ei kuitenkaan tarpeeksi taipuisa että olisi edes lievästi kaunis kihara. Liian ohut pysymään itsekseen kuosissa ja lässähtää tosi helposti.

Elsu
103/821 | 

Mistä aloittaa.... Hiukseni ovat juurikin sähköiset, saan etenkin talvella taistella niiden kanssa! Tarttiúvat naamaan, piponkin alta kohoavat fysiikan lakeja uhmaten ylöspäin ja liimautuvat pipooni saaden minut näyttämään hölmöltä. Jos suoristan hiuksiani, ne eivät ole suorat enää kun astun ulkoilmaan. Johtuu kuitenkin varmaan huonosta minisuoristusraudasta, mutta se on siis yksi ongelmistani! Kolmas ongelma onkin sitten rasittuneet hiukset, yhdessä vaiheessa tuli värjättyä hiuksia ahkerasti. Olen nyt kaksi kuukautta värjäillyt ravitsevilla suoraväreillä ja hoitanut tukkaani minkä kerkiän, leikannut huonot latvat pois mutta jostakin ne vain putkahtavat takaisin. Luulempa että se johtuu myöskin suoristusraudasta joka kuumenee liikaa minun hiuksilleni, vaikka lämpösuojaa käytänkin.

_coocos_
104/821 | 

Hiukseni ovat rasvaiset ja latvat kuivat=)Pitäis varmaan parturiin taas mennä!

Shini
106/821 | 

Pahinta mun hiuksissa on takkuisuus. Hiukseni on hiukan kiharat ja kuivat, joten hiuksista löytää välillä kunnon rastoja.

miu
107/821 | 

Ehdottomasti pahin ongelmakohta on vahvat pyörteeni. Minulla on sekä edessä että takana vahva pyörre joten jakauksen saaminen oikeaan paikkaan ja erityisesti sen pysyminen paikallaan on iso probleema. Tätä vastaan saa taistella JOKA päivä.

Iida Liina
108/821 | 

Hiuksieni paras ja huonoin puoli on niiden luonnonkiharuus. Rakastan kiharoita pörröhiuksiani, mutta välillä olisi mukavaa, jos ne olisivat siistit ja suorat. Kosteus saa suoristetut (ja suoristamattomat kiharat) hiukset entistä pahempaan pörröön. Aina ei jaksaisi olla peikkotukka.

Natalia
109/821 | 

Oivoi, minun hiukseni ovat yksi suuri ongelma! Talvisin hiukseni ovat ihan naurettavan sähköiset ja kuivat. Kesäisin taas helposti rasvoittuvat:D

Muutaman vuoden ajan hiuksiini on myös kertynyt metallia ja ne ovat olleet välillä hyvinkin vihreät.. Onneksi hiusten värjäämisen lopetettuani hiusteni laatu on parantunut älyttömästi ja viherryskin loppunut miltei kokonaan!

Nyt mennään luonnollisen keltaisilla hiuksilla, mutta ei se mitään, sillä olen jo haudannut haaveeni hopean vaaleista hiuksista...

110/821 | 

Miulla on sen verran lainehtiva kuontalo, että molemmilla puolilla kasvoja hiukset elävät ihan omaa elämäänsä :D Toisen puolen hiukset asettuvat yleensä nätisti, toisen puolen taas riehuvat miten sattuu, vaikka miten yrittäisi niitä taltuttaa.

Natalia
111/821 | 

apua, kommenttini jäi kesken!

En saanut sanottua loppuun, että mikä näistä ongelmistani on pahin, mutta tosiaan raivosttutavinta on tuo hiusten sähköisyys, koska vaatekaappini on täynnä sifonkipaitoja!

112/821 | 

mun suurin ongelma hiusten kanssa on se, että ne on tosi usein sellaset ihme pörröset eikä niitä saa näteiks sileiks sitten millään. Toinen ongelma on juur tuo sähköistyminen.

muisku
113/821 | 

Mulle on siunaantanut tosi sileät ja suorat hiukset. Samalla se tuottaa kuitenkin vaikeuksia. Ensinnäkin mun tukkaani on vaikea saada pysymään "pystyssä". Tällä tarkoitan, että varmaan pitäisi tehdä sata tyvikohotusta ja hiukseni ei aina valuisi päätä myöten. No eipä ne kiharatkaan kauaa pysy...

katriina
114/821 | 

vasemmalla puolella oleva pyörre! Sitä ei saa peittoon millään, paitsi kasvattamalla riittävän pitkän tukan...

Sanska
115/821 | 

Voi kuule, kaiken ku selostaisin ni boksista loppuis tila. Mut ilkeimmät jutut on kuivuus ja hiusten ohuus. Kuivana tukka tuntuu paksummalta mut on tosiaan sit inhan kuiva, kosteutettuna tukka sit taas on ihan tolkuton hiirenhäntä :oD

iia
116/821 | 

Mun hiusten suurin ongelma on hiuslaadun vaihtelut - päältä hiukset ovat pörröiset ja kiharat, alta taas suorat ja sileät. Yritä siinä sitten saada ne jotenkin nätisti...

hheidi
117/821 | 

Hiusteni huonoin piirre on taipuisuus; ne eivät ole rehellisen kiharat eivätkä suoratkaan. Hiukseni taipuvat latvoista aina sinne väärään suuntaan, joten joudun käyttämään muotoilurautaa päivittäin. Tosin, hiukseni ovat luonnostaan todella vaaleat ja hyväkuntoiset, en voi valittaa.

118/821 | 

Voi kuule niitä löytyy, lättänä tukka, eteenpäin taipuinen, takana ISO pyörre ja sähköisyys...itku tulee aina kun yrittää iki vanhalla puhaltimella ja harjalla näitä laittaa...murrr sanon mie!

Kaisa
119/821 | 

Ehdottomasti pahin hiusongelmani ovat takaraivolla olevat kaksi pyörrettä, jotka ikävästi latistavat kampauksen ja paljastavat pienenkin juurikasvun.

Lotta
120/821 | 

Juurikin tuon sähköshokkiefektin lisäksi pahin tukkaongelmani on pyörre otsassa, joka vetää otsiksen keskijakaukselle.. Eikä se missään tapauksessa ole minun kasvoilleni imarteleva kampaus :D

Acidmii
121/821 | 

Hiukseni tuntuvat elävän välillä ihan omaa elämäänsä. Niillä on oma tahto, johon minulla ei ole mitään sanomista. Joka aamu on yllätyksellinen, kun ikinä ei tiedä mihin suuntaan hiukset aikovat tänään sojottaa sen jälkeen, kun epätoivoisesti olen yrittänyt laittaa niitä. Sitten on tietysti se sähköisyys, minkä takia olen vähän unelmoinut tästä ioniharjasta. Sähköisyyteen ja hiusten itsepäisyyteen auttaa joskus kunnon tujaus hiuksiin jätettävää hoitoainetta, mutta sen jäljiltä koko tukka on ihan lättänä ja otsis ihan erityisen kamala.

Tiitii
122/821 | 

En ole ennen kuullutkaan tuollaisesta harjasta!

Pahin ongelmani on takana oleva pyörre, jonka vuoksi joudun kastella hiuksia joka ikinen aamu; oli töihin kuinka kiire tahansa.

Ava
123/821 | 

Ärsyttävin juttu hiuksissani on tyven lättänyys, joka on joskus siedettävän vähäistä, joskus taas ihan nolon näkyvää...

Nalletar
124/821 | 

Ongelma on ohuen luonnonlaineisen tukan litistyminen päänahkaan ja latvojen mielivaltainen taipuilu joka suortuva eri suuntaan. Kaikkea olen jo kokeillut vaan en vielä näitä uutuuksia.

mari T
125/821 | 

hiusteni pahin ongelma on latvojen ulospäin kääntyminen! suoristan hiukset aamulla ja niistä tulee ihan piikkisuorat. sitten menen ulos ja jos on vähänkään kostea sää (eli joka pv), niin 2 sekuntia ja latvani kääntyvät ulospäin!? Eikä mitenkään kauniisti ja siististi. En tajua, miksi ne tekevät niin. Hiukseni uhmaavat painovoimaa!

Mimmss
126/821 | 

Hiusteni pahin ongelma on juurikin tuo talvisin saapuva ah-niin-ihastuttava sähköistymisilmiö. Olen kokeillut kaikenmaailman vippaskonstit, mutta mikään ei tunnu auttavan. Jos ei tärppää tästä arvonnasta niin ostan kyllä tuon vehkeen :)

Henna
127/821 | 

Pahin ongelmakohta hiuksissani on ehdottomasti takana oleva pyörre, joka saa aikaan pälvikaljuvaikutelman, jollen temppuilisi sen kanssa :D Tupeerata myös täytyy ehdottomasti, muuten hiukset ovat kamalan lättänät :(

Heidi
128/821 | 

Pahin ongelma hiusteni kanssa on juuri tuo sähköisyys ja liika omapäisyys - hiuksillani on oma tahto.

Luonnonkiharat kun omaan, niin niitä ei taltuteta - ei sitten millään. Tuohon lisättynä vielä sähköisyys, niin halleluja mikä aamu - ja pipo pysyyy päässä.

ina
129/821 | 

Pahin ongelmakohta mun hiuksissa on se, että kun ne on luonnonkiharat niin ne menee miten haluavat (eli yleensä huonosti) ja lisäksi ne on hyvin kuivat ja kärsineet (tähän varmasti auttais se että kävis leikkauttamassa niitä kuivia latvoja vähän useammin, mutta kun haluaisin pitää hiukset mahdollisimman pitkänä, kai se on vaan hyväskyttävä että kaikkea ei voi saada)

sirkku
130/821 | 

Hiusteni pahin ongelmakohta on niiden karhea laatu. Minun on vaikea saada sileitä ja pehmeitä hiuksia. Suoristusraudalla saan aika hyvän tuloksen, mutta rautani on jo vanha ja kuluttaa tukkaani todella paljon. Sen takia en voi käyttää sitä joka päivä, vaikka tarvetta olisikin. Tukkani menee myös helposti takkuun ja on hapsottava.

kukka
131/821 | 

Pyörteet! Meinaa välillä mennä hermo. :D Myös se, että laittamattomana hiukset ovat täysin muodottomat ja lättänät, vaikka paksuutta on ja kerrostettu leikkaus. Hiuslaatu vaan on niin pahuksen lasinen ja liukas.

laureliini
132/821 | 

Hiukseni ovat erittäin ohuet, koska sairastuin lapsena pälvikaljuun. Sairauden vuoksi minulta lähtee valtavat määrät hiuksia pälvinä ja joskus ne ovat lähteneet kokonaankin. Tällä hetkellä tukkani on pitkä, mutta ohut. Niskassani on erittäin vähän hiuksia, ja minun täytyy vääntää ja laittaa tukkaani jatkuvasti, jotta saisin heikon kohtani peitettyä. Ohuet hiukset takkuuntuvat ja sähköistyvät helposti ja takut niskassa tuovat paljaan ihon herkästi esiin. Tuollainen siloittava harja poistaisi sekä takut, että sähköisyyden. Ja suoristurudalla saisi väännettyä sileät hiukset niskan suojaksi.

mt
133/821 | 

Pahin ongelmakohta on päälaen hiukset jotka menee aina päivän mittaan lyttyyn vaikka miten tupeeraisi.

Blue_Sky
134/821 | 

Pahin ongelma on se etten osaa laittaa tukkaani mitenkään ja siihen kun vielä yhdistetään ohut ja vaikeasti taipuva tukka niin huh!

saija
135/821 | 

hiuksen kiharaisuus on välillä ongelmana. Muuten se on hyvä asia, mutta silloin kun haluaisin suoran tukan niin eei, ei mitään mahdollisuutta onnistua. Myös tuo hiuksien sähkäyisyys vaivaa talvella erittäin paljon.

136/821 | 

Pahin ongelma on tämä ohut ja liukas niiiiin suomalainen hiuslaatu, joka rasvoittuu nopeasti, mutta latvat tarvitsevat kuitenkin kosteutusta. Siinäpä onkin sitten pulma ,kun yrittää laittaa hoitoainetta niin, että sitä menisi vain hiusten latvoihin saakka, etteivät hiukset aina näyttäisi niin lättänöiltä.

Vanha suoristusrauta alkaa olla aikansa elänyt, joten uudelle olisi kyllä tarvetta. :)

Alice
137/821 | 

Hiusteni suurin ongelma on se, että ne ovat aika ohuet! Ongelmana on talvella myös tuo sähköisyys. Etenkin tuo harja olisi aivan mahtava!:D

138/821 | 

Mun hiusten pahin ongelmakohta on ehdottomasti pörröisyys. Hiukset on helposti pörrössä, osa hiuksista sojottaa mihin sattuu ja en saa hiuksia sileiksi ja samalla kuohkeiksi sitten millään. Jos tupeeraan, sojoittavat hiukset ja ovat karheat, jos taas en tupeeraa niin hiukset ovat päätämyöten. :( Toinen pahin ongelma on niin paksu tukka, ettei mikään kampaus (kuten kiharat) pysy päässä 1-2 tuntia kauempaa.

Sariliini
139/821 | 

Pahin ongelmakohta on, että hiukset ovat ohuet ja luonnonkiharat, sojottavat minne tahansa :-)

Ex-Miehelleen Keikistellyt
140/821 | 

Monien jo mainittujen lisäksi pahin ongelmakohta on pyörteet. Niitä on ainakin kolme. Eri puolilla päätä. Ja ilman hiusten kastelua on mahdotonta yrittää saada hiuksia pysymään mitenkään järkevästi ojennuksessa. Takaraivolla on kaksi "kaljua" kohtaa ja otsalla kolmas. Siltä ne yön jäljiltä näyttää. Oi, ihanat pyörteet!

141/821 | 

Pahin ongelmakohta on koko tukka. Ohuet hiukset joita on vähän, jotka sähköistyvät ja rasvoittuvat, jotka ovat luonnonkihartuvat olematta kuitenkaan oikeasti kiharat, jotka onnistuvat yhtäaikaa näyttämään lehmännuolemalta ja leijumaan ilmassa. Olen jo luovuttanut ja tyylini on lähinnä "pese ja pidä ponnarilla". Olisiko tässä pelastus?

Eimi
142/821 | 

Taipuisuus! Sinänsä ihan kiva, mutta hiukset on pakko pitää pitkänä jos ei halua/ole aikaa laittaa niitä joka päivä suoristusraudan avulla. Otsahiuksista on turha haaveillakaan! Lisäksi suoristettu kampaus ei välttämättä hiuksissa kauaa pysy, varsinkaan näin syksyn kosteina ilmoina.

Jumska
143/821 | 

Minulla on hiuspyörre "yläotsalla" hiusrajassa. En pysty kampaamaan hiuksia sivuun kun pyörre heittää hiukset takasin sinne mistä ne tulikin. Onneksi hiuslakka on keksitty.

hanna-mari
144/821 | 

pahin ongelma hiuksissani on luonnon kiharuus, eli hiukset kihartuvat vähäisestäkin kosteudesta muttei vaan vahingossakaan samaan suuntaa ja tasaisesti, johonkin kohtaan päätä saattaa tulla korkkiruuvihiharaa, etuhiukset taipuilevat minne sattuu ja osa hiuksista ei taivu mihinkään.lisäksi hiukset ovat helposti karvaisen näköiset. eiköhän tässä ollut ongelmaa kerrakseen.

mkl
145/821 | 

Hiusteni ongelmana on kuivuus ja jos hoitoaineen käytöstä laistaa yhtenäkin päivänä, on pää oleva sekalainen karvatollo. :D Talvisin tietenkin sähköistyy.

Ninnie
146/821 | 

Luonnonkiharat,paksut,karheat,pörröiset hiukset.Hiukset on kuin hamppua.Heti kun ilmassa on kosteutta, niin pää on tuhannen kiharassa.Nimimerkkinä:Pörröpää.

Lim
147/821 | 

Minulla on pitkät, tuuheat ja hyväkuntoiset hiukset, mutta pahin ongelma on takkuuntuminen. Hiukseni ovat tuuheudesta huolimatta ohuet ja helposti takkuuntuvat. Pari vuotta sitten otetut vaaleat raidat ovat aiheuttaneet paljon ongelmia ja hiuksia on pitänyt leikata että pääsee pahimmista takkukohdista eroon. Talvisin on takkuuntuminen yhdistettynä sähköisyyteen aikamoinen paketti.

Iidaxx
148/821 | 

Pahin hiusongelmani on takkuisuus. Mun hiukseni on hyvin hyvin ohutta, mutta sitä on paljon ja se takkuuntuu hetkessä. Pienikin tuuli ulkona niin avoin kampaus on poissa laskuista. Ja auta armias sitä riemua jos erehdyn nukkumaan hiukset avoinna.. Kaikista karmein hiusmuistoni on kun kerran nuorempana kokeilin tehdä kiharoita papiljoteilla, seurauksena oli paljon katkeria kyyneliä ja uusi kampaus kyllä, mutta ei ihan se mitä lähdin paplareilla hakemaan, osa pötkylöistä kun oli yksinkertaisesti pakko leikata irti päästäni. Siitä lähtien olen pysynyt kaukana kaikista hiuksiin kiedottavista välineistä ja turvautunut suosiolla muotoilurautoihin.

149/821 | 

Minulla pahinta on kun hiukset ovat takkuuntuvaa tyyppiä, ja niitä on paljon & ovat pitkät. Myös ovat paksuudesta huolimatta aina littanat (tämä saattaa kyllä johtua siitä, etten jaksa tupeerata, kun ovat muutenkin takkuuntuvat, ja herkän päänahan takia vältän muotoilutuotteita). Talviaikana sitten tuo sähköisyys tällä tukkamäärällä, wäää!

-S-
150/821 | 

Pahin ongelmani hiusten kanssa on se, että hiukset lättänät ja menevät päätä myöten. Tämä edesauttaa hiusten rasvoittumistakin..

Litlesunshine
151/821 | 

Ongelmakohtani hiuksissa on volyymin puutos, takkuisuus ja etenkin ärsyttävä sähköisyys talvisin. Ainaisia ongelmia nuo. D:

chisinau
152/821 | 

rasvoittumine, takkuuntuminen ja kuivat latvat! joka päivä pitää aamulla käydä suihkussa jos meinaa pitää hiukset puhtaan näköösinä sinne iltapäivään asti.. ja kun aamulla käy suihkussa, joutuu föönata ja tämähän ei tee hyvää juo valmiiksi kuiville latvoille :s

AnnMary
153/821 | 

Hiukseni ovat pitkät, vaaleat ja melko paksut, mutta hennot ja liukkaat, joten näytän siltä, että päässä olisi pari hassua hiusta. Äärettömän hankalat laittaa ja tosiaan toi sähköisyys ilmenee sillä, että hiukset liimautuvat poskiin kiinni :D tiivistettynä siis volyymin puute on ongelma numero 1!

saia
154/821 | 

Todellakin se sähköisyys. Kun ohuita hiuksia on paljon ja ne takkuuntuu ja kaiken lisäksi sähköistyy, lopputuloksena on aikamoinen pehko!

Aleksandra
155/821 | 

Hiusteni suurin ongelma on liukkaus. Vaikka kuinka yrittäisin, hiukseni eivät pysy kiharina paria tuntia kauempaa. Talvisin minua kohtaa myös ärsyttävin ongelma eli hiusten sähköisyys. Hiukseni eivät ole yhteistyökykyiset.

Anna
156/821 | 

Pahin ongelmakohta on se, että tukkaa on liian vähän! Lisää fledaa ois kiva :(

jei!
157/821 | 

Mun hiusten ongelma on niiden kaksijakoisuus: ne haluaa olla joko tai.

Jos mä tahdon tuoda hiuksiini ilmavuutta ja paksuuden tuntua, ne lyhenee silmissä ja on pörröiset kuin.. kuin pääsiäistipu. Jos mä haluan hiusteni näyttävän pitkiltä, niin sit ne valuu pitkin päätä kuin olisin just kävellyt ulos suihkusta. :(

AnnikaS
158/821 | 

Ongelmani on hiusten lättänyys ja sähköisyys. Varsinkin juuri talvella tukka leijuu ja taltuttaminen on hankalaa. En ole koskaan kuullutkaan tuollaisesta tekniikasta ja tekstisi persuteella se olisi kuin unelma tähän sähköpesään :)

villasukka
159/821 | 

Olen todella laiska laittamaan omia hiuksiani, arkena hiukset ovat auki tai ponnarilla. Osasyynä tähän on se, että hiukseni ovat niin piikkisuorat eikä niitä saa pysymään edes laineilla ilman extra strong -lakkoja jne. Monet parturikampaajat ovat tuskailleet saman asian kanssa. Mutta kun aikaa on tarpeeksi ja sopivat aineet&välineet niin hiusten kanssa häpeltäminen on myös ihan hauskaa :)

Jenni
160/821 | 

Vau mikä laite! Sähköisyys on kyllä se suurin ongelma, joka korostuu varsinkin talvella. Myös muina vuodenaikoina hiukset ovat hieman pystyssä päälaelta ja sitä täytyy sitten erinäisin keinoin saada pidettyä kurissa :D

memma
161/821 | 

Ylikasvanut otsis on melko rasittava tällä hetkellä! Hiukseni ovat myös tosi taipuisat, latvat kääntyilee minne sattuu ellei suorista.

Jenni H
162/821 | 

Hiukseni ovat tällä hetkellä semi lyhyet, mutta ongelmana on se että ne tykkäävät lässähtää kovin nopeasti. Hiukset pysyvät pystyssä jos laitan niihin ennen föönäystä muotovaahtoa, lämpösuojajuttua ja kaikkia muita mahdollisia tököttejä ja föönään harjan kanssa melkein irokeesin kaltaiseksi. Sen jälkeen vielä suoristelen hiukset ja suihkutan pirusti lakkaa. Tällä taktiikalla hiukset pysyvät päivän tai kaksi nätisti pörröllä, sen jälkeen ne alkavat lässähtää ja sojottaa joka suuntaan.

Mulla on myös niin v-mäiset pyörylät takaraivolla ja otsassa, niiden kanssa saa tapella melkein päivittäin. Nykyään vedän vain pipon päähän, etten tuskastu hiuksiini enempää.

Pidemmillä hiuksilla hiukseni sähköistyivät todella helposti talvella, en tiedä vielä miten nämä lyhyemmät reagoivat talveen.. Jännityksellä odotetaan.

jenski
163/821 | 

Minun pahin ongelmakohtani on hiusteni omapäisyys joissain tilanteissa. Yleisesti silloin kuin olen edellisenä iltana käynyt suihkussa ja vaikka ne olisivat kuovaneet hyvään asentoon jo illan mittaan, niin yön aikana etuhiukset ja muutkin hiukset ovat menneen vaikka minkämoiselle rullalle ja söherölle, ettei mikään auta! Se jos mikä on rasittavaa... Toki tähän voisi lisätä myös sen että ne välillä jumahtavat semmoiseen lättään, ettei mikään auta siihenkään tai juuri se, että hiukset talvella lentelevät missä sattuu, kun ovat niin sähköiset.. ;s

Evita
164/821 | 

Vain yksiko ongelmakohta sallitaan? Yhdistelma liukkaat ja (talvella) sahkoiset hiukset - kaiken mahdollisen muotoilun voi unohtaa! Lisaksi stressi, huono ruokavalio ja foonailu riuduttavat latvat kaksihaaraisiksi ennen aikojaan, woe is me.

165/821 | 

Pahimmat kohdat mun hiuksissa ovat latvat ja tuolla ihan juuressä pään keskellä oleva pyörylä, latvoja on aivan totaallisen vaikea saada suoristettua ne ja sama vika tuossa pyöryllässä joka on aina sojottamassa jonnekkin..

Myös aina värjättyäni hiukset ne tulevat harjauksestakin tooodella sähköisiksi ja se meinaa viedä hermot mennen tullen...

Anna-Kaisa
166/821 | 

Pahin ongelma tällä hetkellä on hiusten lättänäisyys, johon ainoa konsti on tupperaus, joka kuitenkin kulututtaa hiusta melko paljon! Tähän yhdistetään vielä hauska sähköisyys varsinkin tästä vuodenajasta eteenpäin, näky on loistava ! :D

susi
167/821 | 

Lyhyet hiukseni ovat järkyttävän rasvoittuvat ja sen kun yhdistää tulevaan myssysähköön on talvella lähes mahdotonta näyttää inhimilliseltä sisätiloissa kun paukkupakkasilla on villapipo must.

saana
168/821 | 

Minun ongelmani on, että minulla on äärettömän paksut ja luonnonkiharat hiukset ja siksi maan vetovoima vetää ne kivasti alaspäin niin, että hiukset nuolee inhottavasti päätä. Vaikea selittää. :D Mitkään tyvikohottajat, pää alaspäin -föönaukset tai tupeeraukset eivät saa tyveä tarpeeksi koholle, vaan se läsähtää saman tien. Buu! :D

169/821 | 

Pahin ongelma on osittain luonnonkihara ja osittain tikkusuora tukka! Osa on kivasti laineilla ja osa sojottaa suorana! Nice! Ilman laittoa on ihan turha kuvitella menevänsä ulos ovesta.

Miu
172/821 | 

Mun hiusten ehkä pahin ongelma ovat sähköiset luonnonkiharat joita yritän taltuttaa jos jonkinmoisilla konsteilla, sähköisyys ei ole vain talven ongelma vaan joka vuoden aikana näkyvä erittäin ärsyttävä ilmiö..

Nuuna
173/821 | 

Ehdottomasti pahin ongelma kohta on vetyperoksidi blondiudesta johtuva hiusten järkyttävä ohentuminen -> lyheneminen. Yritän kasvattaa omat hiukset takas pitkiksi pidennysten avulla, ja pidennykset menee ainaki tosi herkästi takkuun/sähköisiksi mikäli joutuu ihan pikkuisenki poikkeamaan hoito rutiinista. Kiireisinä aamuina voi jo arvata, että loppu päivä vietetään tukka takussa kun ei kerkeä olla huolellinen ... :-D

Pinotage
174/821 | 

Suorat ja yhteistyökyvyttömät hiukset, jotka ovat kuitenkin tosi kuivat ja hennot: vaativat hellävaraisuutta mutta kaipaisivat välillä kunnon käsittelyä :D

Claire
175/821 | 

Pahin ongelmakohta on luonnonkiharat. Niinpä niin, kellä ne on ne ovat ongelma ja kellä ei ole niistä haaveilevat. Täytyisi opetella kääntämään voitoksi tämäkin :)

Samira
176/821 | 

Hiukseni tahtovat luiruta päätä myöten, joten kaipaan niihin usein pientä buustausta. Tai siltä minusta ainakin itsestäni tuntuu ;)

mify
177/821 | 

Pahinta on se, että hiukset ei pysy missään muodossa minkään aineidenkaan kanssa. Jos jätän auki suorana, niin on kiharana kohta ja jos jätän kiharaks niin kohta suorana. Eli kun lähden kotoa, palaan illalla aina ihan eri ihmisenä :D

kisu pikkukuu
179/821 | 

Tällä hetkellä ehdottomasti väri (sain pari kuukautta sitten innostuksen lähteä blondaamaan monta vuotta ruskealla värjättyä tukkaani ja opertaatio ei ole ollut ihan helppo näin kärsimättömälle ihmiselle) ja huonokuntoisuus lukuisten ja lukuisten raitojen jälkeen.

Ilman tätä operaatiota normaalit hiusteni ongelmakohdat olivat liukkaus - mikään kampaus ei pysy ja hiukset liukuvat päätä pitkin.(No tätä ongelmaa ei ainakaan ole enää :D) Talvisin sähköisyys ja takkuuntuminen... Takkuuntuminen siksi kun ei voi mennä edes harjan kanssa lähelle, kun pelkästä ajatuksesta tukka sojottaa kohti kattoa.

Hannah
180/821 | 

Pahin ongelma hiuksissa on niiden liukkaus. Uskomattoman rasittavaa kun ei ponnarikaan suostu pysymään päässä liukumatta itsekseen auki... Eikä tähän tunnu mitkään shampootkaan pahemmin vaikuttavan.

taru
181/821 | 

Pahin ongelma on se, että hiukseni ovat luonnonkiharat. Eivätkä mitkään nätit tasaisesti menevät kiharat, vaan ihmeellinen sekamelska erikokoista lainetta ja kiharaa :D Tämän lisäksi ne ovat vielä ihan järkyttävän sähköiset talvisin, joten voitte vaan kuvitella millainen yhdistelmä tästä kaikesta syntyy..... ei ainakaan mitään kaunista :D

nnia
182/821 | 

Mun hiusten kanssa suurin ongelma on se, että ne on niin ohuet, että menee heti tosi kivasti päätä myöten jos on vähänkin likaiset tai sähköiset.

183/821 | 

Aivan mahtava keksintö!

Mun hiuksien pahin ongelmakohta on hiusten paksuus. Onhan se muuten ihan hyvä juttu, mutta etenkin takahiukset rastoittuu alta aikayksikön ja harjalla on todellakin töitä!

Ellenelle
184/821 | 

Mun hiusten ongelmakohta on hiusrajassa, pieni pyörre jonka takia muutem suorissa hiuksissani on yksi (melkein) kihara kohta. Ja se tietty sojottaa aina joka puolelle, vähän niinkuin yksisarvinen sarvipöllö :)

plaahplaah
185/821 | 

Hiusteni ongelmia ovat kaksihaaraisuus, älyttömän kuivat latvat ja juuri tuo sähköisyys, huoh...Niitä ei saa talvisin alas MILLÄÄN! Lisäksi hiukseni näyttävät hyvältä vain aamuina jolloin en ole menossa minnekään:)

Tiiu
186/821 | 

Minun hiuskuontaloni on kuin murrosiässä kiukutteleva teini.

Kun on päivä, että haluan pitää hiukseni suorassa, ne menevät kikkuralle. Kun haluan pitää niissä pieniä laineita, ne ovat suorat.

Talvisin ne sähköistyvät tosi helposti, vaikka suihkuttelen lakkaa aamuisin aika reilustikkin. Kosteina päivinä (varsinkin näin syksyisin) ne kääntyilevät ja vääntyilevät hassusti. Oikean puolen latvat kaartuvat ulospäin ja vasemman puolen latvat sisäänpäin, ja se jos mikä näyttää hassulta!

Myönnän että kyse on oman hiustenlaittotaitojeni puutteesta, koska aina kun olen tullut kampaajalta, on hiukset olleet sen päivän aivan ihanassa kuosissa iltaan asti.

S
187/821 | 

Mulla on ihan jäätävä pyörre takana, eikä siihen auta mikään! Hiukset sojottaa siitä kohti joka ilmansuuntaan, eikä auta tupeeraus, kuivashampoo, kilo lakkaa tai hiuksiin jätettävä hoitoaine. Joka aamuinen tahtojen taistelu..

suklaamonsteri
188/821 | 

Lättänät ja sähköiset hiukset on ongemla numero 1 :( Kampaaja saa aina niin nätisti hiukset, mutta ei saa meikä :D

Raijis
189/821 | 

Mun hiukset sähköistyy kans talvella ihan kamalasti, niin että vaikka ne onkin paksut, ne menee talvella tosi rumasti. Ja lisäksi mulla on pari tosi ärsyttävää pyörrettä.

eltsu
190/821 | 

Hiusteni pahin ongelma on ohkaisuus ja suoruus. Kaikki kaverini jotka omaavat luonnolliset kiharat ovat kateellisia suorille hiuksilleni, mutta itse kaipaan kunnon pöyhkeää kiharaa. Koska hiukseni ovat niin suorat ja sileät, mikään kampaus ei pysy kasassa vaan purkautuu.

jjebaaa
191/821 | 

Pahin ongelma taitaa olla päätä myöten lääräävä tukka. Hiuksia on paljon, mutta kun hiuslaatu on lasimaista ja liukasta, niin niiden kuriin pistäminen ja kampausten väsääminen meinaa olla hieman haasteellista joskus. :) Jopa reilusti kerrostetulla leikkauksellakin. Ja talvella sitten myös tuo sähköisyys. Joskus olisi ihan kiva olla hautautumatta sinne pipon alle :D

Miitta
192/821 | 

Hiusteni pahimmat ongelmakohdat ovat otsallani olevat kaksi pyörrettä. Jostain kumman syystä kampaajat haluaisivat usein leikata minulle suoran otsatukan, jonka kanssa sitten taistelen aivan älyttömästi sitä suoristaessa. Varsinkin, kun itse en omaa GHD:tä tahi muutakaan hyvää suoristusrautaa.

Pauliina
193/821 | 

Pahin ongelma on, että tukkani on ohutta ja hentoa. Se on siis joko luiruna päätä myöten, tai leijailee sähköisenä pallona ilmassa. Lisäksi minut on siunattu kourallisella voimakkaita pyörtyväisiä, jotka eivät varsinaisesti helpota hiustenlaittoa.

HeidiM
194/821 | 

Kyllä se suurin ongelma on juurikin sähköisyys, joten nuo laitteet tulisivat TODELLAKIN tarpeeseen.

Toisena ongelmana voisin sanoa sen, että välillä hiukset ovat ryhdittömät, vaikka mitä tuotteita käyttäisi ja hiuksissa olisi hyvä leikkaus. Syynä ei myöskään voi olla se, että hiukseni olisivat ohuet, tukkaa on ihan kiitettävästi. Ilmeisesti niillä on vain oma tahto!

-Marja--
195/821 | 

heippa!Hiusteni pahin ongelma kohta on ehdottomasti niiden hento rakenne.Olen aina tykännyt vähän ns.epäsiistin näköisistä kampauksista,mutta voluumia on puuttunut ;< vaikka kuinka yrittäisin laittaa niin päivänmittaan ne kuitenkin lössähtävät päätämyöten ja se ei enää näytä yhtä hyvältä;(

Mira
196/821 | 

Talvella juuri työ sähköisyys. Se on todella kaameaa eikä mikään tunnu auttavan kunnolla! Normaalisti paksu tukkani tuntuu aina muuttuvan talvella niin sähköiseksi että se liimaantuu ohuaakin ohuemman näköisenä pitkin naamaani. Yök.

Laura
197/821 | 

Yksinkertaissti pelkkä hiuslaatu on ainainen päänvaiva. Hiukseni on luonnonkiharat, mutta eivät todellakaan kauniilla atavlla. Toisilla ihmisillä hiukset kiahrtuvat pesun jälkee kauniisti korkkiruuveille tai laineille, mutta mulla on vaan pörröinen pehko. Talvella sähköisyys ja kaksihaaraiset eivät paranna asiaa.

Janina
198/821 | 

Heippa! Hiukseni ovat älyttömän ohuet ja menevät todella helposti takkuun - niitä on harjattava kokoajan. Talven ja pakkasten tullessa niistä tulee sähköiset. Sähköisyys pahentaa takkuisuutta ja silloin hiuksia on harjattava yhä enemmän ja harjaus pahentaa sähköisyyttä. Toivoton oravanpyörä odottaa aina talvisin. Ihania neuleita jaksan käyttää vain harvoin, puhumattakaan pipoista, koska ne vain pahentavat sähköisyyttä.

Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan tuota uutta harjaa ja suoristusrautaa, josko ne auttaisivat ongelmaani! :)

hansu
199/821 | 

Pehkoni on juuri sen verran luonnostaan taipuisa, että sen laittaminen on täyttä tuskaa.

Oikeastaan ongelma taitaa olla se että olen hiustenlaiton suhteen täys rähmäkäpälä.

jey
200/821 | 

Luonnonkiharat. Aamusin näytän vähintäänkin harakanpelättimeltä, pienen suoristuskäsittelyn jälkeen voi jopa harkita ihmisten ilmoille lähtemistä. Vesisateella ei ole muuta vaihtoehtoa kuin pipo päähän, koska hiukset ovat taas se sama hirvittävä suohirviön pesä vähänkin kosteutta saadessaan. Uusi suoristusrauta tulisi kyllä tarpeeseen c:

t.o
201/821 | 

otsatukkaa saa aina olla suoristamassa, ja sateella se kihartuu oman tahtonsa mukaan

Donna
202/821 | 

Pyörre takaraivossani! Se on aina ollut siinä ja tulee olemaan. Joskus pyörre peittyy helposti ja joskus taas ei millään.

Tiqqqu
203/821 | 

Ongelmia hiusten kanssa kyllä riittää, ne kun ovat paksut, raskaat, kurittomat, luonnonkiharat, villit, vallattomat ja hyvin liukkaat. Hiukseni ovat sähköisenä entistäkin mahdottomat ja mikään ei auta, joten turvaudun lähes aina suurensuureen villamyssyyn ja piilotan hiukseni nutturalle/ponnarille pipon sisään. Omat häät olisivat tiedossa siinä vuoden päästä ja olisi mahtavaa jos keksisi/löytäisi keinon kesyttää hiukseni edes yhdeksi päiväksi ettei tarvitse mennä naimisiin pipo päässä. :S

merrie
204/821 | 

peikkotukan itsepäisyys 8) KorkkiruuviRaffeli kiharat alta ja epämääräiset laineilut päällihiuksissa. Joskus oli kokonaan raffelikiharat luonnostaan, mutta hölmöyksissään joskus otin silkkisuoristuksen ja sehän kestikin sen kaksi viikkoa.. :D kiharat ei kokonaan tullu ikinä takas vaan valloilleen pääsi taltuttamaton peikkotukka, jota saa kyllä ihan ajan kanssa väkertää joka päivä johonkin suuntaan jos haluaa ihmiseltä näyttää. :D ja jos ilmassa on vähänkii kosteutta nii koko tukka pörröttyy hetkessä, nyt onneks löysin uuden lämpösuojan joka on pikkasen ees helpottanu ettei pinta pörröttys niin nopeesti =)

Ebu
205/821 | 

Varmasti etuhiukset ovat pahimmat, en saa ikinä sivuotsistani pysymään kuosissa koko päivää! Vaikka miten olis aamulla suoristellu ja laittanu paaaljon lakkaa niin iltapäivällä ne lepattaa patukoina silmillä >:

LauraS
206/821 | 

Saan tapella hiusten liukkauden kansaa. Jos saan hiukset kiharrettua, niin ei ne pysy kun korkeintaan tunnin.

:)

Kristie
207/821 | 

Mullon ihastuttavat luonnonkiharat, tarvitseeko enempää sanoa? :D Joo, onhan nää kivat ku ne ei oo ihan lättänät kokoajan, mutta ainakin mun hiukset tykkää leijailla millon missäkin ku sähköisyys saa niistä vallan! Lisäksi otsiksen kohdassa mullon ihana pyörre jonka takia saa aina painia että hiukset saisi ees jotenkin asettumaan :)

käyttäjä-2386
Liittynyt11.4.2014
208/821 | 

Minulla on paksu, mutta kuivuuteen taipuvainen tukka ja päänahka, joten pää näyttää helposti harakanpesältä jollei sitä hoida tarpeeksi

Outimarie
209/821 | 

Mulla on kihara ja paksu tukka, jolla on todellakin aivan oma tahtonsa. Jos sen muuten saa suoristettua, niin hiukan ohimon yläpuolella on kiehkura, joka ei suoristu, ei sitten pyhällä hengelläkään. Toisaalta, tukkapehko näyttää Rambon hehkeältä karvakasalta about parin tunnin päästä suoristuksesta tai kun edes ajattelee sadetta. Taitaapi suurin ongelma olla juurikin kiharatukkaisten songelma, eli hiusten oma tahto. :D

yksinäisyys
210/821 | 

Pahin ongelma on ehdottomasti hiusteni hauraus. Omistan todella säälittävät ohuet ja lyhyet hiukset, mutta onneksi on keksitty clip on-pidennykset, jotka pelastavat hiuskriisiltä aina.

mzzzz
211/821 | 

Luonnonkihara! Ikuinen ongelma, eli tukka on aina vähän miten sattuu eikä koskaan asetu kauniisti.

NKoo
212/821 | 

Pahin ongelma on pyörre otsahiusten kohdalla. Voi huokaus kuinka vaikeaa on hiusten laittaminen niin etten näytä juuri sängystä nousseelta :)

214/821 | 

Hiusteni pahin ongelmakohta on se, että ne pörrööntyvät aina liian helposti. Mikään ei ole tuntunut auttavan. Ei ole kiva, kun on laittanut hiuksia monta tuntia ja silti ne näyttävät siltä kuin olisin saanut sähköiskun. :/ Luonnonkihara ja pörröisyys, ei ole kiva....Tuo iän ikuinen pörröisyys on ainainen ongelma, johon en ole vielä löytänyt keinoa taltuttaa ne.

Gepa
215/821 | 

Ehdoton ykkönen hiuksieni ongelmakohdissa on kihartuminen. Kiharissa hiuksissa ei ole mitään vikaa, mutta kun on taipumus pieneen kiharuuteen kosteassa ilmassa niin se on niin ärsyttävää! Kannattaa laittaa hiukset viimeisen päälle ja mennä ulos tihkusateeseen tai muuten vaan kosteaan ilmaan. Hehe ei enää paljoo naurata :D Kikkuraa pukkaa ja musta tulee pörrötukka.

Toinen iso ongelma on hiusten sähköisyys, aaargh. Tommoset tuotteet varmasti auttaisi paljon :)

rriinaa
216/821 | 

Pahimmat ongelmat ovat varmaan otsahiukseni, jotka vaativat joka kerralla paljon lakkaa pysyäkseen hyvin + kaksihaaraiset, joita vain tuntuu jatkuvasti ilmaantuvan lisää.. talvella myös sähköisyys on vaivana.

Paus
217/821 | 

Otsatukka. Aina kaikissa valokuvissa otsis rakoilee, eikä pysy nätin tasaisena. Argh. Mutta silti en siitä luovu :D

Anneh
219/821 | 

Hiusteni suurin ongelmakohta on harrastukseni. Harrastan näin syksyisin metsästystä ja on täyttä tuskaa alkaa suoristamaan luonnonkiharaa ja märkää tukkaa täyden jahtipäivän jälkeen. Tukka on kuitenkin laitettava sillä eihän sitä kehtaa viihteelle lähteä sen näköisenä kuin olisi metsästä tullut : D

greentea
220/821 | 

Itsellä pahin ongelmakohta on hiusten kiharuus. Suoristanpa niitä miten tahansa ja kuinka kauan niin minuutin kosteassa ilmassa kävelyn jälkeen näytän rölliltä. Rikoin muutama kuukausi sitten suoristusrautani enkä ole malttanut ostaa uutta (opiskelija heh).

Hiuspeikko
221/821 | 

Pahin ongelmakohtani on laineilevat hiukset, jotka eivät suoristu ei sitten millään!

Minsku
222/821 | 

Yleisin tuskailun aihe hiusteni kanssa on se, että liukas ja hentoinen hiuspehko läsähtää helposti päätä myöden. Kovassa käytössä ovat siis hiuspuuterisuihke sekä tupeerauskampa. Niiden avulla tätäkin ongelmaa saa onneksi hieman kontrolloitua. Toinen ongelma on juurikin tuo sähköisyys, joka etenkin talvisaikaan häiritsee aika asenteella!

Myy
223/821 | 

Koko tämä harakanpesä on välistä melkoinen ongelmakasa. Ensinnäkin pari megalomaanista pyörrettä _keskellä päätä_ aiheuttaa ongelmia. Ne nostaa hiukset pystyyn, eikä niitä saa asettumaan oikein koskaan mitenkään kivasti. Ja mun hiuslaatu on talvella niin sähköinen, että ois parasta pitää vaan se pipo päässä ympäri vuorokauden, ettei näytä sähköiskun saaneelta :D

224/821 | 

Hiuksieni pahin ongelmakohta ihan lähtökohtaisesti on se, että ne on luonnonkiharat. Sojottavat minne sattuu ja villiintyvät vähänkin kostemmasta tai sähköisemmästä ilmasta. Suoristusrauta on usein otettava apuun, vaikkei sitä haluaisi kovinkaan usein käyttää, hiukset kun ovat jo valmiiksi sitä kuivempaa kiharalaatua. :/

225/821 | 

Suurin ongelmani on lyttytukka. Aivan sama miten tupeeraan tai kreppaan tukkani, illan päätteeksi hiukseni roikkuvat tikkusuorina pitkin naamaa. Minulla on hyvin tyypillinen suomalainen hius; ohut, sileä, vaalea ja SÄHKÖINEN. Argh tätä tukkaa talvisin..

taina
226/821 | 

Mun ongelmakohtani on koko hemmetin hiukset,ennen aikojaan harmaantuneet, katkeilevat ilkimykset .Taistelen lähinnä sen kanssa,että ne näyttäisivät tuuheammilta ja kiiltävemmiltä.

jansku
227/821 | 

Pahin ongelma on ehdottomasti sähköisyys! Talvella pitäisi olla koko ajan suihkimassa vettä tai hoitoainetta hiuksiin jotta ne pysyisivät ojossa.

Sussu
228/821 | 

Pahin ongelmakohta ja jokaisen aamun masentaja on hiusteni itsepäinen kiharuus, takkuisuus, kuivuus ja sähköisyys..

miia
230/821 | 

Hiukset rasvoittuu nopeasti ja menee todella helposti takkuun.Se on välillä todella raivostuttavaa!

Suski
231/821 | 

Ehdottomasti pahin on kuivuus koska hiuksiani on käsitelty paljon. Hiukseni syövät äärettömästi erilaisia hoitotuotteita. Talvella toinen ongelma on todellakin sähköisyys joten palkinto olisi kyllä tervetullut :)

232/821 | 

Ongelmana on päälaen takaosa. En tiedä, mikä sitä riivaa, pyörre vai se, että nukun selälläni, mutta juuri päälaen takana on kohta, jonka hiuksia ei saa kuriin millään...

Tykkään laittaa hiukseni isoiksi, mutta vaikka tuota kohtaa miten tupeeraisi, suihkisi lakalla tai rääkkäisi hiustenkuivaajalla, hiukset jäävät lättänöiksi ja kiemurtelevat ihan mihin suuntaan niitä huvittaa! Näyttää ja tuntuu siltä, kuin olisin kaljuuntumassa. Kyllä siinä todellisuudessa hiuksia on, ne vain eivät tottele!

233/821 | 

Mulla pahin ongelmakohta on ehdottomasti liiskatukka! Hiuksia pitäisi olla joka päivä kihartamassa/tupeeraamassa/laittamassa ettei ne menis päätä pitkin. Sun blogi on paras! :)

Minttunen
234/821 | 

Suurin ongelma ainakin allekirjoittaneella on se, että HIUKSET EIVÄT KASVA :D On käytetty kaikki maailman parhaat hoitoaineet, käyty kampaajalla leikkaamassa latvoja tämän tästä, on syöty Priorinia, on juotu vettä, on nautittu kalanmaksaöljyä, on mussutettu hedelmiä, vihanneksia ja marjoja ja silti hiukseni eivät kasva kuin korkeintaan kolme senttiä olkapäitteni alapuolelle. Maksimipituutensa saavutettuaan hiukseni "korpsahtaa" ja lopettaa kasvamisensa. En tiedä voisiko johtua siitä, että joudun värjäämään omia hiuksiani niin usein - tosin senkin teen aina tyvikasvukäsittelyllä, joten väriainetta ei keräänny latvoihin liiaksi...

Oon jo ihan epätoivoinen :D

Elma
235/821 | 

Hiukseni ongelmakohta on hiuslaatu. Luonnonkihara, paksu ja runsas hius on aina kuriton, kääntyy väärään suuntaan ja aamulla kauniisti laitetu letti on viiden minuutin kävelymatkan jälkeen kuin petolinnun..rse. Syksyn sadekelit on aina pienen nyyhkytyksen paikka: tietää, että ulkoilman kosteus sähertää täydellisesti suoristetun tukan nanosekunnissa käkkärälle laiskaa Hasselhoff-permistä imitoiden :D Mutta hei, kiharakampauksiin sopii loisteliaasti! :)

mandaz
236/821 | 

Pahin ongelmakohta hiuksissani on etutukka, jota yritän kasvattaa pois. Etutukka täytyy kääntää raudalla sopivaan asentoon joka helkutin aamu, ettei ole tukka silmillä.

Amma
237/821 | 

Haarahiukset. Kun on pitkät hiukset, latvat pitäisi leikata kuukauden välein kum me alkavat olla niin kuivat.

Myös se, että juuret on äkkiä rasvoittuvat ja latvat kuivat, joten tukka on aina lättänä tai se, että latvat on supersähköiset talvella. Ioniharja tulisi siis kovastikkin tarpeeseen.

molly
238/821 | 

Hiusteni ongelma on että ne ovat lättänät, mutta samalla pörrööntyvät ja takkuuntuvat, taipuisat mutta ei kunnolla kiharat. Raivostuttavat.

noor
239/821 | 

Mun pahin hiusongelma aiheutuu atooppisesta ihosta. Iho kuivaa välillä niin pahoin että hiuksia lähtee hirvittävästi. Mitä enemmän kalkkia ja klooria vedessä, sitä pahemmin päänahka kuivaa ja hiuksia lähtee. Ja kun atooppisen ihon kuivamiskierre alkaa, iho ei siedä oikein mitään hoitotuotteita. Kun kierteen saa katkaistua, ei mene kauaa niin päänahka on täynnä uutta hiusta... onneksi! :) Silti viimeisen viiden vuoden aikana hiusten vahvuudesta on kadonnut puolet. Se on pahin hiusongelmani - ja niin muihin hiushuoliin auttaisi mainiosti tuo ionisoiva harja! :)

240/821 | 

Ehdottomasti kuivuus, hiukan luonnontaipuisa hiukseni on aina kuiva, vaikka kuinka käyttäisi kosteuttavia aineita :(

lennunen
241/821 | 

hiusteni pahin ongelma on hiusten jakaus, joka jatkuu vaikka kuinka pitkälle takaraivolle. Hiuksia ei voi mitenkään pitää laittamatta auki, ja helpoin tapa piilottaa tuo jakaus, on tupeerata hiukset taaksepäin. Tämä tottakai johtaa siihen ongelmaan, että hiukset ovat jatkuvasta tupeerauksesta johtuen erittäin kärsineen näköiset. Tällä hetkellä menossa hoitokuuri, hiukset tiukalla ponnarilla ettei tarvitse käsitellä, ja hoitoainetta kuluu litroittain....

Mallallalaa
242/821 | 

Heippa N!

Minun hiusteni ongelmakohta on lähinnä koko kuontalo. Purin rastat päästäni viime keväänä, jonka jälkeen olen epätoivoisesti yrittänyt vääntää tukasta jotain inhimillistä. Missään nimessä en tukkaani nyt lyhyeksi leikkaa, koska purkuprosessiin käytettiin kymmeniä ja kymmeniä tunteja.

Tukka on siis sähköinen, ohut, lättänä ja kokonaisuudessaan yhtä hamppua. Minkä lisäksi himoitsen värin vaihtamista tästä tummanruskeasta reippaasti vaaleampaan. Sitähän tässä vielä kaivataan, värinpoistoa <3

Kaikki apu on siis tarpeen. Hah.

MuuMuu
243/821 | 

Takaraivolla oleva pyörre, jolloin takaraivolle jää herkästi "kalju" kohta. Sen kanssa saan taistella päivittäin..

Abulan Anita
244/821 | 

Ongelmakohtani on jumalaton luonnon kikkaruus, joka tulee tilaamatta ja latistaa pahaa-aavistamattoman Anitan aamuisin tirheänä permanenttina peiliin kurkatessa. Haluaa suoran ja tyylikkään aikuistukan, kiiiitooos.

juuli
245/821 | 

Täysin littanat ja luirut hiukset on mun ikuinen ongelma. Ei pysy kiharat, tupeeraukset tai minkäälaiset lettiviritykset. Ja kaiken lisäksi nää on talvella ihan törkeen sähköset...

appelsiini
246/821 | 

Wautsiwau, mahtavat palkinnot!!

Omien hiusteni pahin ongelma... Kaksihaaraiset! Eivät näytä mitenkään kauniilta, mutta juuri olen hiuksia kasvattanut ja kun ne vihdoin ovat unelmamittaiset niin eihän niitä latvojakaan raaskisi leikkauttaa...

karvanaama
248/821 | 

Hiukseni ovat niin ohuet ja hienot että en ole ikinä voinut kasvattaa hiuksiani kovni pitkiksi, Ja vähänkään pitempinä ne ovat todella sähköiset.

Antikeijukainen
249/821 | 

Hiusteni pahin ongelma taitaa olla se, että niitä ei pysty laittamaan mitenkään. Ne ovat niinsanottua itsestäänselviytyvää materiaalia, joka on mitäänsanomattoman näköinen puoli tuntia raivokkaan muotoilun jälkeen.

Tähän mennessä ainoa hiusteni muotoilussa onnistunut tökötti oli siskoni lapsena päähäni kaatama pullollinen punaista kynsilakkaa. Se olikin sitten ainoa kerta kun tukkani on pysynyt punaisena pidempään kuin pari pesua :D

HerrtaX
250/821 | 

Pahin ongelma on latvojen kuivuus, mikä tarkoittaa sitä, että kokoajan pitäis olla leikkaamassa, että ei pöhöttäis.

Karoliina
251/821 | 

Hiuksien pahin ongelma on tällä hetkellä pituus. Niitä ei sa kunnolla muuten kiinni kuin ponnarille tai vaihtoehtoisesti auki. Hiukseni ovat myös luonnostaan hyvin karheat, joten suoristusraudalle olisi käyttöä. Itse sitä tuskin saan kuitenkaan koskaan hommattua. Mielummin kuljen pörröpäänä.

rikke
252/821 | 

heips vaan

mulla on luonnonkiharat hiukset ja niiden kuriin saattaminen on haastavaa. Kun toinen puoli on hyvin, niin toinen puoli on ku harakanpesä.

ihminen ei ilm. ole koskaan tyytyväinen hiuksiinsa, koska suorahiuksiset niitä kihartavat ja päinvastoin :)

Lipetsi
253/821 | 

Villintyneet luonnonkiharat. Etenkin syksyllä, kun ilma on kosteaa ja sataa paljon. Aina yhtä kivaa.

liwy
254/821 | 

Pahin ongelmakohta on hiusten huono kunto ja sähköisyys. Hiukset on ohentunut iham hirveesti ja sit ne vaan leijailee säihköisinä:(

Soni
255/821 | 

Ongelmakohtani on hiusten pörröisyys. Pitkien hiusten seassa on paljon katkeilleita lyhyitä hiuksia, joiden ansiosta tukka näyttää aina vähän pöhähtäneeltä. =P

Minime
256/821 | 

Vaikka hiukseni on tosi paksut, on niiden rakenne tosi ohut ja suomalaisittain lasimainen. Tervetuloa lättätukka!

Karoliina
257/821 | 

Pahin ongelmakohtani on harmaa juurikasvu joka vaatii värjäystä liian usein...

dira_
259/821 | 

Kuivat hiusset. Myös tällä hetkellä päässä oleva punainen väri aiheuttaa päänvaivaa. Se kun meinaa haalistua, ja koko ajan saa värjätä uudestaan!

Sannanen
260/821 | 

Pahin ongelma hiuksissani on se että ne ovat ohuet! Eli joudun tupeeraamaan paljon ja käyttämään hiuspuuteria jos haluan että hiukseni näyttää kivalta! Toinen ongelma on talvella hiusten sähköisyys, pidän sen takia melkein aina talvella hiukset jotenkin kiinni.

Riikka
261/821 | 

Pahinta hiuksissa on huono kihartuvuus, vaikka mitä tököttejä on testattu, mutta ei tule kunnon kiharoita ja pienetkin kikkurat suoristuvat pian laiton jälkeen.

Sähköistyminen on myös ongelmana, varsinkin nyt kun pipokausi taas alkaa...

nore
262/821 | 

Ehkäpä se, että hiukseni ovat niin ohuet. Niitä on kyllä paljon päässä, mutta ohutta laatua :( Mä olisin niin iloinen, jos mulla olis paksummat hiukset.

Vanilja
264/821 | 

Luonnonkiharuus jota en halua. Ongelma etenkin ottiksessa joka on AINA ja joka päivä suoristettava. Olis ihanaa et tukka olis joskus kuivumalla valmis mutta ei.. Föönättava ja ainakin ottis suoristettava.. Tietysti tukka on myös paksu mut se on vaan hyvä juttu :)

mandariini
265/821 | 

Ongelma on se, että hiukseni ovat hieman kiharaiset ja ne taipuvat joka suuntaan. Esimerkiksi otsahiukset eivät pysy suorassa vaan sojottavat minne sattuu. :D

Mirre.
266/821 | 

Ongelmana minulla on koko kuontalo, mutta jos pitäisi valita ylivoimaisesti ongelmallisin kohta, niin latvat. Niillä on ihan oma tahto. Sojottavat minne sattuu vaikka kuinka yrittää laittaa ja suoristella. Voi varmaan jo kuvitella kuinka kaduttaa kun annoin kampaajani kerrostaa hiukseni :(

Varjosudehetki
267/821 | 

Nimenomaan se perhanan sähköisyys talvella. Mulla on perussuomalainen( :DD) nirutukka joka on ohut, hento ja helposti latvasta haaroittuva. Joka leijuu pilvenä ympäriinsä.

Dhai
269/821 | 

Ongelmakohta on "näkymätön taipuisuus" eli hiukset eivät kiharru yhtään, mutta ovat sen verran taipuisat, ettei kampaus tahdo pysyä kauniin suorana vaan hiukset kiertyvät ns. läjiin ja tukka makaa päätä myöten.

elisaveera
270/821 | 

Oh!

Hiusteni ongelmakohta on perussuomalainen piikkisuoruus ja lattanuus. Kiharat lähtevät nopsaan, tukka menee lättänänä päätä pitkin vaikka kuinka muotoilisi, ja esim. otsatukan poiskasvatus on tuskaa kun haituvilla ei ole aikomustakaan pysyä pois silmiltä...

battery
271/821 | 

Pahin ongelma on ehdottomasti se, että hiukset ovat suomalaiseen tyyliin ohuet ja sähköiset, joka suuntaan sojottavat haituvat!

272/821 | 

Mulla on pitkä tukka joka on ihan onnettoman lättänä. Siinä ei kiharat pysy kauaa ja kaikki muutkin kampaukset tuppaa suoristumaan hetkessä, kuten myös etutukka... Talvella on juurikin tuo sähköisyys sitten se suurin ongelma!

sararara
273/821 | 

Ongelmakohtani on koko pitkä ja paksu tukkani. Vaikka rakastan hiuksiani kuten kaikki muutkin ja kasvatan sitä. Kuitenkin minulla on ällöttävä luonnonkihara tukka joka on latvoista myös huonokuntoinen ja sähköinen. Suoristan hiuksiani aina joten ne menee vaan huonompaan kuntoon ja sit se on ihan lättänä kun mun tukka on niin raskas. Kampaajakaan ei oikein saanut tukkaani tupeerattua vanhojentanssi kampaukseen kun se on niin raskas niin se ei pysy ylhäällä. : D tossa ei kyllä ollu vaan yhtä ongelmaa!

Alisa
274/821 | 

Minun ongelmakohtani ovat luonnonkihara,kuiva ja hamppuinen tukka. Minulla on pitkät paksuhkot hiukset mutta jos niitä ei suorista näyttävät kamalilta eikä niitä voi pitää auki. Siispä yleensä pidän hiuksiani aina kiinni.

julppa
275/821 | 

Pahin ongelma on, jos hiukset eivät tahdo suoristua. Päivän mittaan hiuksillani alkaa olla oma tahto, eikä suoristamisesta ole juuri apua. Talvella kauheinta on sähköisyys! Olisi siis juuri sopivat tuotteet, oma suoristusrautani oli sen verran halpa n. 4 vuotta sitten, että siitä ei oikein enää ole mihinkään. :D

jenne
276/821 | 

Pahin ongelmakohtani. Vaikeaa löytää pahinta sillä tämä tukkakasa sisältää useita hiustenlaittoa vastustavaa tekijää. Hiuksia päässäni on paljon ja se tekee niistä todella raskaat. Mikään kampaus ei pysy päässä kauaa (ellei siihen käytä koko hiustenlaittoainearsenaalia :D). En kuitenkaan haluaisi leikata todella kerrostettua kampausta, joten jospa saisin kauniit hiukset aikaiseksi näillä ionitekniikan ihmeillä.

SiniV
277/821 | 

Olen kaikin muutoin todella tyytyväinen päässä kasvaviin karvoihini, mutta oikeasti sähköisyys niissä talvella ajaa hulluuden partaalle, eli jos tätä kautta saisi apua ;)

janika
278/821 | 

Mun hiusten pahin ongelmakohta on ehdottomasti takkuisuus! On se kiva kun hiuslaatu on kun hevosenjouhet ja kun päivän on kulkenu hiukset takin alla nii ai että mikä urakka onkaan illalla odotettavissa... Ei kiva.

Myöskin toi sähköisyys on mukava ongelma, joka alkaa jo tässä hyvissä ajoin ennen talvea... Mukavaa on kun hiukset takertuu naamaan tai sitten leijailee pään ympärillä sellasena ihanana pilvenä. Toi ois niiin pelastus päivään kun päivään! :)

minski
279/821 | 

Hiusteni pahin ongelma on minun oma laiskuuteni niiden laittoon :D Hyvänä kakkosena tulee kyllä se,että ne menevät päälaelta ja ohimoilta helposti pörrölle/takkuun. Ja sitten on tietysti tuo talviongelma, eli sähköisyys. Tuossa tuli nyt muutama yhden sijaan! :)

aibuli
280/821 | 

Hmmm, pahimman ongelman mun hiuksissa saa aikaan varmaan ylimaallinen liukkaus (mikä ei kuitenkaan jostakin tuntemattomasta syystä estä niitä tulemasta järjettömän sähköisiksi?! :D). Lähes yhtä inhottava ongelma on "mukataipuisuus". Tukka ei ole suora eikä laineileva vaan jotakin siltä väliltä... -.- Jakauksen aikaansaaminen on epätoivoista. ^^

281/821 | 

Ehdottomasti luonnokiharuus! Nämä kiharat ei ole mitään unelmatyyppiä, vaan ne sähertävät ihan joka suuntaan jos niitä ei suorista. Hiukset ovat myös lättänät tyvestä ja niitä on pakko tupeerata...

Syyspörriäinen
282/821 | 

Pörröisyys kostealla säällä ja sähköisyys pakkasella. Luonnontaipuisa tukka ei jaksa pitkänä kihartua kunnolla, mutta ei pysy sileänäkään oikein millään...

soffiia
283/821 | 

Pahin hiusongelmani on hiukset :D! tuntuu että niitä on aivan liikaa.(= tosi hankalat muotoilla, kiharat pysyy tuskin tuntia pidempään kunnolla...) Hiukset ovat silti aivan lätässä. Talvisin (tai oikeastaan jo nyt) hiukset ovat TODELLA sähköiset, ei mitään pientä normaalia "yyh hiukseni pvat sähköiset" vaan ne oikeasti sojottavat joka suuntaan, eikä niitä saa mitenkään taltutettua. En pysty käyttämään pipoa enkä kaulahuiveja. Villakangastakkikin on hankala. Tuo harja olisi varmaan ihan unelma!

Marjo
284/821 | 

Kosteusherkkyys ehdottomasti! Jokaisena sadepäivänä tekisi mieli jäädä kotiin, koska tiedän, että vaikka hiukset olisivat kotoa lähtiessä kuinka kauniisti, niin töihin päästessä näytän lähinnä peikolta! :/

Puhumattakaan sitten tuosta aina niin ihanasta talvesta ja sen mukanaan tuomasta sähköisyydestä.

Mursu
285/821 | 

Kaikilla hiuksillani on aivan oma tahto. Vaikka kuinka yrittäisi laittaa, niin ei onnistu. Ainakaan miten itse sen haluaisin. Suurin ongelma on kuitenkin "sivuotsikseni". Se on leikattu näyttämään hyvältä vain ja ainoastaan suorana. Ja vaikka kuinka yrittäisi suoristaa, ja laittaa kaikenmaailman aineita että pysyisi niin pian siinä samassa kohtaa (joka kerta) on kauhean kokoinen laine! Ja talvea ja sähköisyyttä taas odotellessa :)

Meritähti
286/821 | 

Se, että hiukset liimautuu päähän, on tosi liukkaat ja ne on ihan piikkisuorat. Hiuksia kyllä köytyy, se ei oo ongelma, laittaminen kestää aina vaan tosi kauan.

Jushka
287/821 | 

Pahin ongelmakohta hiuksissani on ohut hiuslaatu, joka valuu päätä pitkin. Talvella siihen tietenkin yhdistyy myös jumalaton sähköisyys! Ajatus yhtäaikaa päätä pitkin valuvasta ruikku-hiuksesta ja joka suuntaan lentävästä sähkötukasta on järjetön mutta ainakin itselläni ihan totisinta totta...:)

Varpu
288/821 | 

En nyt oikeastaan keksi mitään kovin pahaa ongelmakohtaa. :D Ehkä taipuisat latvat, tai sitten se että kaikki kiharakampaukset latistuvat aina liian nopeasti, vaikka mitä tekisi.

RainDrop
289/821 | 

Pahin ongelma hiusten kanssa on sama kuin monella muulla, ohuet, lättänät hiukset. Laittamalla ihan ok, mutta ei todellakaan mikään pese ja pidä - tukka. Ja seuraavana listalla itseaiheutettu ongelma juurikasvu :) Ja huomaan, että hiusten pidentyessä ne myös mystisesti alkavat sähköistyä enemmän.

290/821 | 

Pahin ongelmakohtani hiuksissa on ehdottomasti niiden kurittomuus. Tukkani on siis hieman luonnonkihara tai ehkä enemmänkin taipuisa, mikä tekee siitä ihan mahdottoman hallita (erityisesti kostealla säällä). Olen kokeillut esimerkiksi pariin kertaan otsatukkaa, mutta se on ollut pakko kasvattaa aina pois, koska sellainen kiharahko otsis ei ole mikään mairitteleva.. :D Vaikka kuinka suoristaisi, niin aina se kihartuu! :D

Xeve
291/821 | 

Pahin on ongelmani ovat sähköiset ja ohuet hiukset, joiden laittaminen on täyttä tuskaa ilman kunnon laitteita ja aineita.

Jenya
292/821 | 

Mun hiusten pahin ongelma kohta on luonnonkiharuus.. Se on kuulemma verrattavissa kunnon permanenttiin... ja mä kun satun tykkäämään tosi paljon suorista huiksista... jos mulla on suoristetut hiukset niin ne on sitten viimesenpäälle sähköset ja pystyssä ettei niistä oo muuta ku harmia..

Katjuska
293/821 | 

Ihmiset aina ihastelevat luonnonkiharia hiuksiani, mutta eivät ymmärrä, että näyttääkseen hyvältä se vaatii kalliita hoitoaineita ja muotoilutuotteita, sekä paljon aikaa peilin edessä joka ikinen päivä. Suoristusrautaa on käytettävä joka ikinen päivä, sillä muuten karheita pikkuhiuksia sojottaa pystyssä pitkin päätä ponnarikampauksessakin. Pahin ongelma on siis vaivalloisuus.

rairai
294/821 | 

Pahin ongelmakohta hiuksissani on otsis, joka ei suostu asettumaan paikalleen. Aina kasvaa liian nopeasti ylipitkiäksi, tai sitten sojottaa mielensä mukaan eikä asetu lakalla, kuivashampoolla tai milään kuosiinsa.

Essi
295/821 | 

Ongelmakohta on etuhiukset. Ne jaksavat sitten kapinoida vastaan lähes päivittäin ! Pienenkin hennon tuulenvireen jälkeen tuo kuriton etutukka on sähköinen kuin vappuhuiska varsinkin pipoa käytettäessä !

marikki
297/821 | 

Ongelmani on hennot, liukkaat hiukset. Käyn siis sotaa lättäniä kampauksia vastaan!

Emmye
298/821 | 

Pahin ongelma hiuksissa on oma tahto! Menevät ilman laittamista (ja välillä siitä huolimatta) juuri siihen suuntaan, mihin haluavat. En myöskään oikein viitsi talvella käyttää mitää hattua/pipoa, kun sen jälkeen hiukset viimeistään ovat aivan pystyssä...

Tuju
299/821 | 

Edottomasti pahin ongelma on hiuste laatu :S hiukset ovat aina joko liian rasvaiset tai hamppuset..

Shayja
300/821 | 

Pahin ongelma: Paksut ja luonnonkiharat hiukset. Kun yrittää suoristaa, niin ne pakostakin vääntävät itsensä uudestaan kippuraan, ja kun yrittää kihartaa kunnolla, niin hiusten paino suoristaa hiukset. Ponnarillakaan ei aina jaksaisi hiuksia pitää :D

Näytä kaikki kommentit (821)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla