Koska olen saanut teiltä niin paljon mahtavia sarjavinkkejä, ajattelin puolestani vinkata yhden. Ollaan tuijotettu kaikkina mahdollisina vapaahetkinä Netflixistä Breaking Bad -nimistä sarjaa, ja it is goooood. Ideana yksinkertaisesti se, että kun kunnon kansalainen ja kemian opettaja Walter White saa kuulla sairastavansa parantumatonta keuhkosyöpää, hänen on pakko keksiä jotain millä maksaa hoidot ja taata perheensä tulevaisuus. Ja mitä lahjakas kemisti tekee? Alkaa valmistaa metamfetamiinia yhdessä pikkurikollisen ja entisen oppilaansa Jesse Pinkmanin kanssa.

Breaking-Bad_Wallpaper-2

Amatöörien astuminen huumekartellien leikkikentille ei suju ihan mutkattomasti, ja oman mausteensa soppaan tuo myös se, että Walterin paras ystävä (vaimon siskon mies) on Albuquerquen ansioitunein huumepoliisi...

Breaking bad on juuri sellainen sarja, jossa musta huumori yhdistyy jännitykseen, ja saa katsojan järsimään kynsiään.

Ps. toinen mahtava sarjavinkki jos teillä on Netflix, on Orange is the new black. Naisvankilan arjesta kertova sarja on Netflixin omaa tuotantoa, eli sitä ei taida voida katsoa muualta. Päähahmo Piper joutuu kalterien taakse entisen tyttöystävänsä ilmiannosta, ja sattumalta kyseinen neitokainen on itsekin kärsimässä rangaistustaan samassa laitoksessa. Kalterien ulkopuolella Piperia odottaa tuleva aviomies, jota näyttelee American Pie -leffojen stara Jason Biggs. Lopputuloksena on suhteellisen huikea ihmissuhdesoppa, ja kun sekaan heitetään vankilasarjojen tyypilliset persoonallisuudet, niin voitte uskoa että katsoja viihtyy nenä kiinni ruudussa.

Kommentit (15)

Asp
2/15 | 

OITNB tuli katsottua melkein yhdessä illassa koko kausi, ehkä hieman kärsimättömänä odottelen jo seuraavaa! Breaking Badin viimenen kausi on myös tiiviissä seurannassa, maanantai on mun sarjapäiväni kun katson sekä Breaking Badin että Dexterin uusimmat jaksot :) Dexter on selvästi menettänyt otteensa näin viimeisellä kaudella, mutta Breaking Badissa ei onneksi ole vastaavaa ilmiötä havaittavissa.

9/15 | 

Mä joskus vuosia sitten innostuin sarjasta (kun se tuli), ja jaksoin toiseen tuotantokauteen. Nyt mennään jo niin pitkällä, että olis hirveä kurominen, etenkin kun droppasin Netflixin jo köyhän tarjonnan takia alkumetreille.

Saapa nähdä saisinko joskus aikaseks jatkaa sen parissa, alkuunhan se oli yks parhaista sarjoista pitkään aikaan. Varmaan asiaan vaikuttaa se, että tykkäsin jo X-Filesissa useimmiten Vince Gilliganin tarinoista.

10/15 | 

Vietin juuri viikonlopun Damages -sarjan kolmoskauden parissa ja en voi muuta kuin kehua. Kovat näyttelijät, kiivas tahti sekä taukaumia, paljon juonenkäänteitä ja juonittelua unohtamatta amerikkailaisia lakikiemuroita = aivan loistava!
Breaking bad on mulla jostain syystä jäänyt katsomatta, mutta pitääpi laittaa korvantaakse.

Jenu
11/15 | 

Woaah Breaking Bad on niiiin hyvä sarja, nimimerkillä kaikki sarjasta ilmestyneet jaksot katottu. Uusia odotellessa... :)

12/15 | 

ihan ku oisin ite kirjottanu kun juurikin oitnb:n sain katottua ja bb menossa ja molemmat niiiiin koukuttavia!

13/15 | 

Orange Is The New Black on ehdottomasti mun listalla! Vielä en oo ekaa kautta kattonu, mut traileri näyttää niin hyvältä, ettei sitä oikein unohtamaankaan pääse. Tykkään muutenkin tosta Netflix-originaalien tavasta antaa koko kausi kerralla katottavaksi. :)

NooraK
14/15 | 

Jep, Breaking Bad on kyllä mun kaikkien aikojen lempisarja. Ja se on paljon sanottu se. Harmi että sarja loppuu - toisaalta, ei se ainakaan päässyt toistamaan itseään niin kuin monille sarjoille käy. Huikea käsis ja lahjakkaat näyttelijät!

janina
15/15 | 

Breaking Bad on niin paras sarja!! Kaiken muun huipun lisäksi hienoa sarjassa on ettei jaksoissa näytetä typeriä flashbackejä entisistä tapahtumista vaan pitää itse muistaa että mitäs sitä 2 kautta sitten tapahtuikaan :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012