Kiirettä pitää kun pitää eksyä metrolla paikasta toiseen. Melkein järkytyin kun löydettiin kerrasta oikeaan paikkaan Brooklynissa, Five Stride Skate Shopiin, tuohon derbytytön taivaaseen. Kannattaa ehdottomasti tehdä reissu Brooklyniin jos on tulossa New Yorkiin, siellä oli ihan epätodellisen rauhallista ja idyllistä, ainakin niillä kaduilla missä me pyörittiin. Kuin suoraan jenkkileffojen stereotyyppisimmilta kotikaduilta.

Five Stride aiheutti melkoista himotuslistan kasvua, ai ai niitä luikkia! Voi kettu että ehdin jo ostaa ulkoluikat, kattokaa ny noita!!!!


h1

h1

Liikeessä minulle seuraa piti (Gothamin luistelijatyttöjen lisäksi) söpöliini nimeltä Frank (röhkijä saattoi olla myös Fred, mutta söpö se oli joka tapauksessa).


h12

h12

Minulle täytyi pitää seuraa siksi, että (hähä) Saku sovitteli luistimia! Sanokaa mun sanoneen, että tässä meille uusi refe ;) se väittää, että haluaa vaan mukaan kesällä luisteluretkilleni, mutta mutta...


h3

h3

Takaisin päin metroilu ei mennytkään ihan putkeen ja päädyttiin kotikadun sijaan keskelle Chelseaa, mutta ei se mitään, Chelsea Marketin Lobster mestasta eväät mukaan ja High Linelle ulkolounaalle. High Line on kaupungin yllä kulkeva vanha metro(?)rata, joka on muutettu puutarhamaiseksi maisemareitiksi kävelijöille.


h9

h9


h11

h11

New Yorkissa parasta on oikeastaan vain haahuilla kaduilla ja katsella ympärilleen, imeä tunnelmaa itseensä ja nauttia. Sitä me ollaan tässä eilisestä lähtien tehty, takana on niin monta kävelykilometria että tämä käy jo liikunnasta :D


h4

h4


h10

h10


h81

h81


h7

h7

Välipalanakki.


h5

h5


h2

h2

Nyt lähtö Rockefeller centeriin ja toivottavasti katsomaan huikeaa näköalaa Top of the Rockin huipulta :) pieni jonovaraus tosin täytyy pitää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (22)

Fiipi
1/22 | 

Voi vitsi toi High Line. Näin sen ekaa kertaa Anthony Bourdainin ohjelmassa olin että woooow makeee!

Aiotko muuten mennä lauantaina katsomaan Gothamin homebouttia? Bonnie ei nyt pelaa Bronxilla, valitettavasti, mut on varmaan silti aika kiinnostava peli.

lurre
4/22 | 

eroaako sisä- ja ulkoluistimet millä lailla toisistaan? vai onko molemmat ihan samaa tavaraa? hehee sori tyhmä kymysys :D

5/22 | 

Ihanaa kun laitat näitä NY postauksia, oma matkakuume kasvaa taivaisiin! Vielä pitäis hetki odotella... Nauttikaa ja imekää itseenne tunnelmaa roppakaupalla!

Nanna
6/22 | 

Sun matkapostauksia on niin kiva lukea, ne on ihan parasta Nelliinaa! Lähtien tällä kertaa jo tuosta reppuepisodista :) Löytyisköhän sponsori joka kustantaisi teitä Sakun kanssa ympäri palloa ja sinä matkabloggaisit kokemuksista!

Zeta
8/22 | 

Top of the Rockista on hyvät näkymät, suosittelen myös käymään Empire State Buildingissä.

New York <3

hannakatariina
9/22 | 

Uijui, tahdoon noi punaiset luistimet!

Ja joo, ihan varmasti rupeaa Saku refeilemään, viimeistään sit syksyllä kun on päässy luistelun makuun ja ulkona ei pystykään enää luistelemaan! :D

Tanja
10/22 | 

Uijuui! Bostoninterrieri! Tästä huushollista löytyy nääs kans tollanen yks röhkijä, joten kaikki mun huomio kiinnittyi tälläkertaa vaan tähän Frankiin/Frediin :) (PS. Teillä on varmasti supermahti nykin reissu!)

Tuija
11/22 | 

Joo, mä on NIIIIIIIIIN kateellinen. Jenkkeihin oon aina unelmoinu pääseväni mutta oon löytäny itteni vaikka mistä muualta. Maybe someday.

12/22 | 

New York on ihana paikka, kävin ite siellä 2 vuotta sitten. Kuvista tuli heti ikävä, siellä oli niin kivaa:) Ja muuten, Haha, ymmärrän mitä tarkotat metrolla matkustamisesta, ite en oli löytäny ikinä mihinkään ilman matkaseuraa:D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012