Lukijan sivistämänä tiedän nyt että pihallamme surraavat jättikokoiset kimalaiset ovat yksinään ahertavia kuningattaria, jotka ovat heränneet töihin talven jäljiltä. Naiset luonnollisesti tekee kaikki raskaimmat duunit, joten sen kunniaksi työväen juhlaa kun juhlitaan, liitin kuvaan kyseisen pörriäisen. Mahtavan hauskaa vappua jokaiselle ja palataan juhlien jälkeen linjoille uusien tapettien kera :)


Kommentit (2)

Lotta

Vappu meni jo, mutta asian vierestä ajattelin laittaa. Kun oot kiinnostunut mitä kasveja tontillanne kasvaa ja jossain vaiheessa varmaan herää myös ajatuksia, että mitä lintuja jne. pihassa käy niin kännykkään saa hyvän sovelluksen Luontoportti.com sivustolta: "Tunnista lajeja maastossa! NatureGate-sovellus on ladattavissa iPhonelle ja Androidille. Lataa ilmainen sovellus ja luo NatureGate-tunnus. Tämän jälkeen voitkin aloittaa oman luontopäiväkirjasi, ladata ilmaisen kukkakasvien tunnistustyökalun ja hankkia muita lajiryhmiä. Sovelluksesta on työn alla versio myös Windows Phonelle." Anoppi oli ainakin ihan innoissaan appsista. :)

Viliina

Asiasta aivan kukkaruukkuun.

Tai no, itse asiassa televisiotasoon - vanhemmillani on televisio ohjeisvälineineen piilossa erään vanhan talonpoikaistyylisen vaatekaapin sisällä. Kaapin ovet ovat tavallisesti kiinni, mutta elokuvia ja muita katsoessa ne leväytetään auki. Tämä on minusta ihana ratkaisu, niin televisio ei pilaa huoneen muuten ihanaa tunnelmaa.

Ihan näin niin kuin vaihtoehtona esitän sille tasolle, että muitakin ratkaisuja on. ^_^

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013