Pääsiäinen lähestyy, ollaanko pupuja! No ei vaan, nostin huivin hännät tarkoituksella pupukorviksi demotakseni rautalankoja huivin sisällä. Kerrassaan oivallinen keksintö tämä Piecesin polkadot huivi, sen sisällä on koko matkalla rautalanka. Rautalangan avulla huivi pysyy päässä ja sen voi asetella mihin kohtaan tahansa.


En tiedä onko teillä muilla samaa ongelmaa kuin minulla, että kaikki huivit luisuvat päästä pois ilman jumalatonta pinnivirittelyä (minulla ei ole vissiin takaraivoa...). Rautalankahuivin kanssa ei tarvita viritelmiä, se pysyy kivasti paikoillaan. Lisäksi voi leikitellä vapailla päillä vaikka nyt sitten pupukorvia.

Ps. tästä samalla aika kiva DIY -idea. Ompele nätistä kankaasta putkilo ja pujota sisään ohut rautalanka. Taita ennen pujotusta rautalangan kärjet molemmista päistä pienelle silmukalle, ettei terävät päät riko kangasta. Ei juuri helpommaksi projekti muutu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (10)

Mea
1/10 | 

Itsekin sain juuri tuliaisiksi noita kasan. Itse vaikka kuulun ryhmän Takaraivottomat, niin ei tuo huivi meinaan siltikään pysyä paikoillaan :/ Se aina "nousee" ylös ja sen jälkeen voi nuo pupunkorvat löytää vaikka takaraivolta :P

4/10 | 

Todellakin on huiviongelmia! T. toinen takaraivoton tai muuten vaan otsakas. Kiitos tästä vinkistä, tuollainen menee DIY-listalle, kunhan vaan joskus löytyisi aikaa näperrellä kivoja juttuja :)

Maria_
5/10 | 

Ei ole totta, mulla oli tuollaisia ala-asteella/yläasteella 80-90-lukujen taitteessa :D Niitä tehtiin äidin avustuksella itse vaikka minkälaisista kankaista. En muistanut noita ollenkaan...

Marja
7/10 | 

Hyvä idea! Itselleni kiinnitti huomion tässä jutussa Audreyn kuva, jonka olen seinälläsi kyllä jo aiemminkin huomannut. Minulla on hänestä myös kuva eteisen seinälläni, toinen versio tosin. Kuinka kaunis hän olikaan! (Ja nuo entisistä Hollywood tähdistä otetut kuvat olivat kyllä omaa luokkaansa, sellaisia ei enää näe!) Luin äskettäin Audreyn elämänkerran. Ei ollut järin onnellinen ihminen, mutta sanottaisiinko, että vaiherikas elämä hänellä kyllä oli.

8/10 | 

Ihanat pupunkorvat! Juurikin toissapäivänä mietin taas, että miksi pitää olla ihan takaraivoton. Mitkään huivit ja pääpannat ei pysy paikoillaan montaakaan minuuttia. Pöh.

9/10 | 

Saman ongelman kanssa oon tuskastellut ikuisuuden, kun huivit ei vaan pysy päässä.. Todella rasittavaa! Jospa tässä olisi ratkaisu:)

10/10 | 

Hei, mää en oo ollenkaan tiennyt tämmöisestä asiasta! Mahtava DIY-idea! Kiitos! Ja kiitos myös kommentoijalle, joka vinkkasi AA:n valikoimasta. Ei hullumpaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013