Ystäväni mainitsi lounaalla, että tästä mekostani tulee mieleen Sinkkuelämää Carrie. Hänellä on kuulemma ollut jossain joskus samantyylinen yllä. ??! Minä, superfani kautta aikain, en saa päähäni missä kikkuratukka muka olisi juoksennellut vihreässä kukerrusmekossa?


Fiksuahan oli toki kuvata kirppismekkonen sen jälkeen, kun oli ensin rypistellyt sitä koko päivän töissä, ja jäänyt infernaalisen sadekuuron alle kotimatkalla, mistä syystä näytän ihan uitetulta koiralta.


Auttakaa rakkaat sinkkisfanit, muistaako kaverini väärin vai onko minulla dementia?

Kommentit (18)

kate
3/18 | 

Kaunis mekko! Ihan varmasti on vihreä samantyylinen mekko ollut myös Carriella, en nyt vaan muista missä.. Jompikumpi elokuva veikkaisin! :)

memma
5/18 | 

Hei, mun piti kysyä et mikä on sakun uravalinta kun se oli kateellinen jätskinmaistelusta :D
?? Musiikki?

maija
6/18 | 

Muistelisin että Sinkkuelämää -leffan alussa Carriella on vihreävalkoinen mekko :) kun menevät kihon kanssa asuntoa katsomaan heti leffan alussa.

manki

Jep, sama kohtaus tuli mullekin mieleen !. elokuvasta. Miksi ei enää tehdä yhtä hyviä sarjoja...?

Pepa
7/18 | 

Juu kyseessä se vihreävalkoinen mekko niittivyöllä ekasta leffasta, ei oo kyllä lainkaan samaa näköä mutta mieleen voi tulla kyllä :) hyvältä näytät yhtälailla!

Tee
8/18 | 

No Carriesta en tiedä, mutta itse löysin tuo samaisen mekon kirppikseltä. Se oli passelin kokoinen ja kuosikin oli ihan hauska, mutta noi hihat! Näytin ihan kamalalta niiden lepatellessa ympäriinsä, 177cm vartta joka huitoo hihojaan koko ajan. Ja sit toisekseen häiritsi vähän se, että tuo oletettu vyötärölinja nousi liian ylös, vaate istui tosi huonosti. Näytin väärn ikäiseltä, sellaselta kesän aikana puoli metriä kasvaneelta viidesluokkalaiselta.

Sen sijaan sinun ylläsi tuo on tyrmäävän hyvän näköinen, onnittelut hihojen ja vyötärökuminauhan kesyttämisestä! :)

Shrek
13/18 | 

No sitä "asuntoa menossa katsomaan" -mekkoa ekasta sinkkisleffasta tarkoitin. Tai ehkä enemmän sitä takkia. Hyvä Enni, luit ajatukseni! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012