Ostin viime vuoden lopulla toisen Chanel-kynsilakkani, en vain voinut vastustaa sen väriä. Ensimmäinen Chanelin kynsilakkani (Rouge Noir) oli kestävyydeltään keskitasoa eli ei kovin hyvä, mutta tämä kultaan taittava vihreä nimeltä Péridot on yllättänyt kestävyydellään. Näköjään sarjan sisälläkin on laatueroja.


m1

m1


m2

m2

Metallihohtolakat (ja peruskiiltävät) kolisevat minuun vuosi toisensa jälkeen, enkä voi käsittää mattalakkavillitystä. Mattalakka näyttää siltä kuin olisi värittänyt kyntensä tussilla :D Mikä niissä oikein viehättää, enkö vain tajua?

Kommentit (26)

1/26 | 

Kauniin värinen! Mikäköhän mun kynsilakoissa vikana ku ne 24h sisällä lakkauksesta rapista?! :O Olis ihana, jos löytyis lakka, joka pysyis mun kynsissäni vaikka kaks päivää! :D

-

Itselläni oli sama ongelma. Tähän vielä lisättynä työ, minkä takia kynnet on hirveässä rasituksessa ja lohkeilee. Löysin Avonilta lakan vai mainostettiinko sitä nyt "kovettajana". Olen aina ollut skeptinen näiden kynnen kovettajien suhteen, mutta ainakin tämä väritön lakka toimii. Kynnet eivät enää lohkeile ja päälle sivelty lakka pysyy pitkään hyvänä!

4/26 | 

Itse käytän mattalakkaa esimerkiksi niin, että laitan sitä kiiltävän lakan päälle vinosti niin että kynnen kärki on matta ja loppuosa kiiltävä :D Näyttää hauskalta!

5/26 | 

Mulla on ihan päinvastoin! :D En voi käsittää metallihohtoisia lakkoja, mutta tämän lakkasi kohdalla joudun ehkä tekemään poikkeuksen.

Miksi tykkään sitten mattalakoista? Ainakin salamakuvissa vaalea nudesävy saa aika lyhyetkin kynnet näyttämään älyttömän pitkiltä ja siroilta! :D

7/26 | 

Mä ihastuin Lontooseen muuttaessa noihin graffiti-lakkoihin. Jotenkin pelkkä metalli arkena tuntuu ehkä liian näyttävältä (varsinkin kun oon surkee lakkaamaan kynsiä nätisti) mutta jonkun värin päällä se metallinen graffiti on kivan särmikkään näköinen eikä pistä liikaa silmään :> Plus se antaa vähän anteeksi jos muutenkin on kötösti lakatut kynnet :D

8/26 | 

Mä huomasin tuossa taannoin, kun uudistin päällyslakkani, että sillä päälyslakalla on kauhean iso merkitys sille miten hyvin joku lakka kynsissä pysyy. Sanotaanko, että nyt ymmärrän miksi Seche Vite-päällyslakkaa fanitetaan niin paljon. Kestää kuin tauti ja antaa vielä uskomattoman kiillon! 8D Kicksistä ostin omani.

Oon itse ihastunut duochrome-lakkoihin.. harmi kun niitä ei meinaa löytää Suomesta :(

Nätti sävy tuo muuten <3

tyttö
9/26 | 

ompa siulla lyhyet kynnet.. pureskeletko? :o vai etkö anna vaan kasvaa pidemmiksi?

Shrek
11/26 | 

Ai mattalakka onkin trendi? Olen kuvitellut, että laatu on vain huonontunut kun kiiltävää lakkaa ei tahdo löytyä mistään. Juu, ei putoa siis mattalakka mullekaan, ja sinähän tiedät, how I like my nailpolishes! :) Taannoiselta Riian reissulta tarttui mukaan pari Orlyn lakkaa, jotka kiiltävät oikein kivasti, siis vaikkeivät olekaan metallic-lakkoja. Mutta siis silleen kunnolla, niinkuin kynsilakan kuuluukin.

12/26 | 

Nyt kyllä täytyy olla sun kaa eri mieltä, mattalakat on ihan cool! ;) mutta onhan ne shinyshinykynnetkin aika mahdit välillä. :) Toi sävy muistuttaa muuten H&M:n kultaista lakkaa, paitsi vaan vihreään taittavampana :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011