Ahihhih voi meidän kattia! Nöpö teki kohtalokkaan virheen ja tunki nenänsä kohti kameraa, kun säädin lattialla uuden linssin kanssa. Yleensä kissa karttaa kameraa kuin ruttoa, mutta nyt uteliaisuus vei voiton ja ei muuta kuin räps! Miten voi tulla näin hyvälle tuulelle kissan nassusta, en tiedä.


s4

s4

Nöpö joutuu nyt taas hetken pitämään kauluria, se onnistui kehittämään kaulaansa rupea. Pitkään tässä oltiinkin ilman. Mutta onneksi katti ei tunnu olevan enää millänsäkään satelliittikauluksestaan, kai siihenkin sitten tottuu. Iloisena se ainakin tuossa vieressä hurisee.

Ihanaa viikonloppua!

Kommentit (23)

1/23 | 

Mä ensin katoin että oot ostanu kalansilmäobiskan mutta se oliki vaan tuo satelliitti ku hämäs :D. Pusuja karvakuonolle ja hyvää viikkistä!

iory
4/23 | 

Ahhhahaa :D Kissat on kyllä jotain niin mahtavaa! Meilläkin on saatu monet hyvät naurut oman karvapalleron kanssa.

Minzu
6/23 | 

Nöpö on kyllä ihana! :)

Asiasta toiseen: muistan lukeneeni joskus blogistasi jostain Tigin tuotteesta, jolla sai hiuksiin paljon lisää tuuheutta. Muistatko mikä tuote se oli? Kyseessä ei ollut kuivashampoo. Koitin etsiä sitä kaikkialta vanhasta blogista, mutta en löytänyt. Minulla on nyt sellainen hiustyyli, että tämä tuote olisi varmasti sopiva.

12/23 | 

nöpö on niin suloinen, että tulee ihan kissakuume vaikka oon koiraihminen. siis jos pitää kahdesta karvaturrista valita. pikaista paranemista, kissanpäiviä ja haleja kissalle!

ella
13/23 | 

Hei, onko kommenteissani jokin vika, kun ne tuntuvat menevän moderoimatta roskiin? Ts. eivät ilmesty sivulle juuri koskaan, vaan katoavat lähetä-nappia painettuani, eivätkä "julkaistu" myöhemminkään. Näin on käynyt jo useamman kerran, vaikka en ole mielestäni kommentoinut mitään siivotonta. Toivottavasti edes tämä kommentti tulisi läpi...

Nnika
15/23 | 

hei meidänkin kissalla on tuollaista rupea eikä eläinlääkäri osaa antaa mitään diagnoosia kerran määräsi kortisonia ja meni vaan pahemmaksi :(( välillä se paranee ja häviää kokonaan ja välillä se pahanee

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
16/23 | 

midi: no itseasiassa tuo linssi on semikalansilmä :)

annikaa: Nöpö on kohta 7v

janika: haha pitää harkita :D

iory: sama täällä, kissat tuo niin paljon iloa <3

sofia: ne on :)

minzy: tarkoitat varmaan sitä surffisuihketta? Totally Beachin :) saku käyttää sitä tällä hetkellä on ihan koukussa, se on loistava tuote :)

linda: nöpö on tuollainen sydäntensärkijä :D

kissafani: haha :D

ella: voi ei, ihana!!

tiina: voi toista, varmaan silläkin ikävä sua!

tuulinhuminaa: siis nöpö jos kuka on välillä vähän turhankin inhimillinen, sillä näkee naamasta aina millä tuulella katti on :D

elisa: hah :D mä oon sekä kissa- että koiraihminen, ihan tasapuolisesti. Meille tulee aivan varmasti myös koira sitten kun muutetaan pois keskustasta :)

ella: ei ole sun vika, tässä pohjassa on joku vielä vähän pielessä eli ihan randomilla osa kommenteista menee valvontalistalle, josta minun pitää ne hyväksyä, vaikka mitään valvonta-asetuksia ei ole :/ eli ne kommentit kyllä tulee näkymään, mutta viiveellä. IT tällä hetkellä ihmettelee tätä kommenttihommaa muutenkin eli eiköhän tuokin saada korjattua :) ainakaan minun mielestäni mitään ei mene "roskiin" vaan ne jää ainoastaan valvontaan, pitääpä vilkaista tuo uudelleen jos kommenttisi kerran häviävät kokonaan!

milanee: :)))

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

17/23 | 

Kiitos vastauksesta! Hämmensi vain kovasti, mitä teen väärin, kun Oliviaan siirryttyäsi kommentit ovat näin käyttäytyneet usein. Mm. "Hyytäviä yöllisiä hetkiä" postaukseen kirjoittamani kommentti vain katosi lähetä nappia painettuani, eikä ole koskaan (ts. vieläkään) ilmestynyt. Kaikkia kirjoittamieni kommenttien ilmestymisiä en tosin ole jälkikäteen kurkkinutkaan, joten eiköhän ne sitten ole vain pyörähtäneet valvonnan kautta :)

niinu
22/23 | 

Heippa! Pakko jättää kommenttia kun olen jo puolitoistavuotta seurannut taustalla päivittäin sun blogias. Aivan huippu blogi sulla ja toi Nöpö on kyl ihana!!! Kissat on parhaita, itselläni pupujen lisäksi kotona majailee Niilo herra kohta 7kk :)

Täytyypi vielä mainita että sulla on uskomattoman hyvä kirjoitustyyli kaiken muun lisäksi!

rairai
23/23 | 

Oivoi, toivottavasti nöpö paranee pian! En ikinä unohda niitä kauhunhetkiä, kun omalla kissallani oli suolisto-ongelmia :( se on niin sydäntäsärkevää kun eläin sairastaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012