Nainen mustissa.

u1helmi14

u2helmi14

u3helmi14

Kerroin meidän ihanalle naapurin mummolle että olemme muuttamassa pois ja hän siitä vallan harmistui, se oli jotenkin suloista. Tämä on ollut niin poikkeuksellinen kaupunkiasunto, kun naapurit ovat pysyneet samoina vuodesta toiseen ja rapussa asuu ainoastaan mukavia tyyppejä. En ole koskaan nähnyt yhtäkään heippa-lappua ilmoitustaululla, tai muutakaan ärsyttävää peeloilua. Alkaa olla melkein haikea fiilis betonibunkkerimme kanssa, kun hiljalleen pakkailee tavaroita laatikoihin. Tällä kertaa aloitin kyseisen homman ajoissa, sellaisista tavaroista mitä en välttämättä tarvitse, kuten kirjat. Muuttaminen on niin ikävää puuhaa, että ehkä se ei tunnu ihan niin kauhealta kun käy kaappeja läpi pikkuhiljaa.

Kommentit (12)

Heidi
3/12 | 

Miks kaikki sanoo, et muuttaminen on ikävää hommaa? Mä rakastan muuttamista, varsinkin sitä tavaroiden pakkaamista :)

memmo

Huh, upeita kuvia! Ja samalla myös aika kammottavia.. etenkin tuo, jossa siipi-ötökkä suussa -kuva teettää inhon puistatuksia..

shalala
8/12 | 

Hei oisko kirja-vinkkejä route 66-reissaajalle? :) oliko ne sun lukemat kirjat hyviä?

sofia_
9/12 | 

Tässähän tulee aivan vauvakuume, kun katselee sekä sun, että naapuribloggaajasi strictly stylen vauvamasukuvia:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012