Meinasin kokonaan unohtaa oman 15 minuuttini Cityn Kasvot -osuudessa. Siinä nökötän minä ihan itte! Arkistoin näitä varttitunteja tänne, koska julma äitini ei enää nykyään pidä leikekirjaa tyttärensä saavutuksista :D  Olihan se kuitenkin säästänyt jopa ala-asteaikaisen huikean paikallislehtijulkisuuteni aloittelevana reportterina wuhu! 


cityjuttu

cityjuttu

Kommentit (7)

7/7 | 

Törkee äiti kun ei pidä enää leikekirjaa :D!! Se kuuluu äitien kansalaisvelvollisuuksiin.

gf: luulenpa että toi on peräisin ulkomaalaisista blogeissa, jossa toi on aika yleistä. Musta se vähän pilaa blogin charmia, jos sitä on pakko tuputtaa joka paikassa :(

8/7 | 

Mä oon tehny ton sivun! Oon siis Cityn tuotannossa harjottelussa. Hauska nähä jotain mitä on ite tehny, vaikka noissa sivuissa onkin aina sama pohja. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu