*Yhteistyössä Citykatseen kanssa*

Kuten teistä moni tietää, sain silmälasit tänä vuonna hajataiton vuoksi. Innokkaan tietämättömänä suhautin sisälle ensimmäiseen auki olevaan liikkeeseen ja ostin itselleni silmälasit. Pettymys oli kuitenkin melkoinen, kun vasta jälkikäteen ymmärsin miksi asiantuntijan apu etenkin ensimmäisiä laseja valitessa olisi ollut lähes pakollista, ja myös te armaat lukijat huomautitte miten pöhkösti toimin (oikeassa olitte). Omista laseistani jäivät puuttumaan mm. pinnoitteet, koska en ymmärtänyt niiden merkitystä laseja ostaessa, eikä sitä minulle juuri selitetty. Oma vikakin tietysti, että en ottanut etukäteen selvää vaan hätäilin. Mutta kun olin niin innoissani!

Muutaman kuukauden käyttelin rillejäni melko turhautuneena. Kyllähän niillä näkee, mutta minua ei nää heijastavien linssien takaa. Toisaalta rillit toimivat kyllä hyvin niinä päivinä, kun siitepölyallergia voitti ja silmäni punoittivat kuin kaksi tomaattia. Jotain positiivista hei. Mutta noin ylipäänsä en antaisi ensimmäisille silmälaseilleni 10 pistettä ja papukaijamerkkiä. Tästä syystä olin iloinen, kun tamperelaisesta optikkoliike Citykatseesta kysäistiin haluaisinko tulla vilkaisemaan heidän valikoimiaan, ja tutustumaan paremmin silmälasien valintaprosessiin. Ei tarvinnut juuri houkutella. Kirjoittelin samalla tietopaketin aiheesta, josko siitä olisi hyötyä tuleville silmälasien tarvitsijoille.

Lähdetään ensinnäkin siitä, että hyvänen aika mikä valikoima! Jos olisin tiennyt Citykatseen mahtavista kehyksistä etukäteen, olisin ilman muuta mennyt jo heti ensimmäisellä kerralla Tuomiokirkonkadulle. En edes tiennyt miten groovyja vaihtoehtoja peruskehyksien rinnalla voi olla! Citykatseesta löytyy toki perusrillitkin, mutta niiden rinnalla on ihan mielettömiä persoonallisia kehyksiä. Eikä vain yhtä tai kahta mallia, vaan niitä tuntui olevan ihan kaikissa sateenkaaren väreissä.


Nuo kulmakarvarillit ovat niin hauskat, voin kuvitella miten jollekin artsutyypille sopisivat nuo kuin nenä päähän (tai kulmakarvat otsaan). Tässä muuten näkee hyvin miltä heijastava linssi näyttää valokuvassa. Kaupan sovituskehyksissä on aina kiinni heijastavat linssit, heijastamattomat tehdään vasta asiakkaan toiveiden perusteella lopullisiin laseihin.


Kauhea harmi että kissamaiset kehykset eivät sovi tälläiselle pullaposkelle, nuo D&G:n kehykset olisivat olleet upean väriset. Hyllystä muuten löytyi myös Pradan Baroque -kehyksiä, eli silmälasimalleja siitä sarjasta mistä minulla on ne käppyräsankaiset aurinkolasit jos joku sattuu muistamaan.
Kulmakarvarillejä lisää! I love it!


Jostain syystä innostuin paljon noista täysin kirkkaista kehyksistä, niissä oli tietynlaista herkkyyttä tälläiselle blondille.Mutta kehysten ihailusta käytännön hommiin. Minulle tehtiin liikkeessä näöntutkimus uudelleen, jonka jälkeen optikko ja omistaja Suzanne Sjöholm totesi että samoilla linjoilla ollaan silmälääkärin kanssa, ongelmana on hajataitto. Suzanne on ollut alalla vuodesta -83, valittu Vuoden Optikoksi vuonna -94 ja toimii tällä hetkellä liikkeen pyörittämisen lisäksi optikkona TAYS:in Silmäkeskuksessa osallistuen mm. erikoistuvien silmälääkärien koulutukseen silmälasien määräämisestä. Karsastavat lapset, kaihileikattavat ja esimerkiksi erilaisia erikoispiilolaseja tarvitsevat kuuluvat Suzannen potilaisiin. Ja voin kertoa että Suzanne tietää kaiken. Mitä tyhmempiä kysymyksiä esitin, sen tyhjentävämmät vastaukset sain.


Suzanne on perustanut Citykatseen Tuomiokirkonkadulle vuonna 2004, ja se on osa Fenno Optiikkaa eli kotimaista markkinointiketjua, johon kuuluu n. 70 kotimaista yksityistä optikkoyritystä. Liikkeessä toimii kaksi optikkoa, Suzannen lisäksi Jussi Kostiainen. Jussi on visuaalisen ergonomian erikoisoptikko, eli kouluttautunut erityisesti työnäkemiseen. Citykatseen kantavana ideana on tarjota tunnettuja merkkituotteita ja markkinoiden parasta laatua, mutta myös jotain erikoisempaa asustetta asiakkaan nenälle (ja niitä todella löytyy!). Ja palvelua! Mikään ei ole tärkeämpää etenkin ensimmäisiä silmälaseja valittaessa kuin palvelu. Uskokaa minua, minä tiedän. Toki hyvä palvelu kuuluu asiaan seuraavienkin lasien kanssa, mutta etenkin ensimmäisten kanssa asiakas todennäköisesti tarvitsee paljon apua.

Citykatseessa valmistetaan itse kaikki asiakkaiden silmälasit, ihan omassa pajassa liiketilan takaosassa, mikä on verrattain harvinaista nykypäivänä. Ketjuliikkeet ovat pääsääntöisesti ulkoistaneet valmistuksen halvempiin maihin.

Näöntutkimus

Näöntutkimusta ei tehty tämän jännän vempaimen avulla, vaan nykyaikaisemmalla näöntarkastusyksiköllä, mutta kuvasin mielummin nämä koska niissä on fiilistä :D


Näontutkimuksen voi tehdä joko optikko tai lääkäri. Alle 8-vuotiaille tarkastuksen voi tehdä ainoastaan lääkäri. Eli jos epäilee näkökykyään, voi kävellä sisään suoraan optikkoliikkeeseen tarkastukseen, ja optikko voi määrätä asiakkaalle silmälasit. Jos kuitenkin taustatietojen kartoituksessa selviää, että asiakkaalla on ollut silmäsairauksia tai muita näkökykyyn vaikuttavia tekijöitä, tai silmissä näkyy jotain poikkeavuuksia, ammattitaitoinen optikko ohjaa asiakkaan silmälääkärille. Mutta perusterve aikuinen, kuten minä, voi luottaa optikon tekemään tutkimukseen.

Minun hajataittoni ei kuulemma olisi välttämättä lainkaan ongelma, jollen sattuisi nököttämään koko päivää tietokoneella. Hajataitto johtuu siitä, että sarveiskalvo ei ole täysin pyöreä, vaan sitä voisi verrata ennemmin amerikkaiseen jalkapalloon ja tästä johtuen hajataittoinen silmä taittaa valon pysty- ja vaakasuunnassa eri kohtiin verkkokalvolle. Seurauksena on se, että silmä hakee tarkennusta jatkuvasti eli rasittuu liikaa. Lopputuloksena päänsäryt, siristely ja esimerkiksi tekstin näkeminen kahtena. Check, check ja check.


Siinä meikäläisen lukuja.


Näöntutkimuksen jälkeen valitaan kehykset, mutta palataan niihin postauksen lopussa kun paljastan uudet upeat rillini!

Kehyksien valinnan ja lopullisten silmälasien väliin mahtuu paljon työtä, mitä asiakas ei koskaan näe. Minusta oli uskomattoman mielenkiintoista nähdä silmälasien valmistus linssien muotoilusta lähtien. Villi veikkaus, että moni ei tiedä miten silmälasit tehdään lopulliseen muotoonsa, mitä prosessissa oikein tapahtuu. Mutta kohta tiedätte.

Silmälasien valmistus

Kun näöntutkimuksessa on ensin selvitetty asiakkaan tarpeet silmälasian suhteen, optikko tilaa mittatilauslinssit raakileena maahantuojalta, eli tällaisina pyöreinä kappaleina. Linsseissä on vahvuudet valmiina asiakkaan mukaisesti, oli se sitten plussaa, miinusta tai kaksitehoista.


Sitten siihen mielenkiintoiseen osuuteen. Nykyaikana koneet hoitavat jo paljon työvaiheita, ja optikko toimii työnohjaajana. Tässä alla piirturi mittaa asiakkaan kehyksistä muotoa ja mittoja oikean kokoisen linssin hiomista varten.


Seuraavaksi piirturin mittaustulos siirtyy reunahiomakoneen ruudulle, ja tämän perusteella laite hioo linssistä juuri oikean kokoisen.


Optikon tehtävänä on asettaa linssit hiontaa varten täsmälleen oikein, että lopputulos on kuten pitää. Tässä Jussi etsii linsseistä keskiöintiä varten kaiverruksia. En todellakaan tiennyt että moniteholinsseissä on iiiiihan pikkiriikkisiä merkintöjä, tsekatkaa huviksenne omanne lamppua vasten, löytyykö pieniä kaiverruksia jostain kohdin.


Tarvittavien merkintöjen jälkeen linssi laitetaan suojatarrojen ja kiinnitystutin kanssa hiomakoneeseen. Ensin kone hioo linssin karkeasti sen muotoiseksi kuin aiemmin nähty piirturi on määrännyt, ja lopuksi tehdään vielä hienosäätöä timanttiterällä.


Kone ei kuitenkaan pysty suorittamaan koko prosessia valmiiksi, vaan viimeistely tapahtuu käsipelillä. Aikoinaan kuulemma optikko hoiti koko homman tällä kyseisellä laitteella käsin!


Kun linssi on valmis, kehyksiä kuumennetaan "föönillä" sen verran että linssi sujahtaa paikoilleen, ja kehysten kylmennyttyä asiakkaan lasit ovat noutoa vaille valmiit. Noutokäynnillä sangat muotoillaan samaisen föönin avulla vielä asiakkaalle sopiviksi ja sitten se on menoksi. Muutaman testipäivän jälkeen yleensä tietää tarvitseeko sankoja vielä muokata, eli liikkeeseen voi mennä takaisin jos yhtään tuntuu siltä että lasit eivät pysy päässä tai on mitään muita ogelmia.

Kehyksien valinta

Yksinkertaisimmillaan kehyksien valinta etenee niin, että asiakas menee liikkeeseen, innostuu vähän kaikenlaisista kehyksistä, sovittelee läpi ne räiskyvimmätkin värit ja lopulta palaa niihin ensimmäisiin mitkä hyllystä oli ottanut. Tai kuten minun tapauksessani, sovittaa suunnilleen kaikkia kehyksiä itsekseen, hihkuu peilin edessä riemusta lähes jokaisten kohdalla, mutta ihastuu lopulta optikon esittelemiin l.a.Eyeworksin mielettömiin titaanikehyksiin, kuulee että myös Elton John käyttää kyseistä merkkiä ja siinä se sitten olikin. Eli kaikkien meidän minä itse -tyyppienkin kannattaa kuunnella ammattitaitoista optikkoa.

Jos asiakkaalla sattuu olemaan sen verran huono näkö (eikä piilareita) että ei näe itseään peilistä ilman omia silmälasejaan, Cityoptiikalla on perinteisten peilien lisäksi käytössä 3D-kameralaite, minkä avulla huononäköinenkin asiakas voi löytää itselleen mieleiset kehykset. Ensin valitaan hyllystä neljät kiinnostavat kehykset joko itse tai optikon avulla, ja sen jälkeen asetutaan pelin eteen vuorotellen eri kehykset päässä. Laite kuvaa asiakkaan kehyksineen tietokoneen ruudulle niin, että kuvauksen jälkeen voi laittaa omat lasit päähänsä ja siirtyä ihastelemaan mitkä laseista olivatkaan ne hienoimmat.

Tässä omat 3D-kuvani:


Päädyin siispä l.a.Eyeworksin kehyksiin, ja vaikka en tiedä miten päin olisin pyörinyt noiden maailman hienoimpien kullanväristen kehysten kanssa (siis miten HIENOT!), olin silti tylsä tylsimys ja valitsin metallimustat. "Koska ne sopivat kaiken kanssa". Tiedän tiedän, pelasin varman päälle. Vannon, että seuraavat lasini joskus tulevaisuudessa ovat jotkut ihan kreisit.


Kehykseni ovat niin kevyet, että arka nenäparkani sietää niitä monta tuntia putkeen! Nyt ei ole kyllä mitään kynnystä käyttää rillejä jatkossa. Kehysten pintakuvio rikkoo mustaa väriä tarpeeksi, että se ei ole tällaiselle blondillekaan liian voimakas. Haluan kyllä että silmälasini näkyvät kunnolla, mutta ei kuitenkaan liikaa. Näiden kanssa fiilis on juuri oikea.

Saanko esitellä:


Nostin kuvaa varten otsiksen ylös, että kehykset näkyvät kunnolla. Oman tukanreuhkani lomasta ei ole toivoakaan että laseista pilkottaisi edes puolia.Loppuun vielä kiva kesäkisa. Arvonnassa on 100 euron lahjakortti mihin tahansa Fenno Optiikan liikkeeseen (tsekkaa lähin liikkeesi Fenno Optiikan sivulta). Jos et ole silmälasien käyttäjä, huomaa että valikoimissa on myös aurinkolaseja ja piilareita.

Säännöt:

1. keksi nimimerkki ja jätä sähköposti sille varattuun kenttään. Sähköpostisi näkyy ainoastaan minulle, ja käytän sitä voittajan kontaktointiin.

2. valitse postauksesta lempparikehyksesi ja kerro kommentissa myös perusteet valinnallesi.

3. vastausaikaa on sunnuntaihin 30.6. klo 24:00 asti.

Onnea arvontaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (309)

calypso

Päheimmät kehykset olivat mielestäni juuri nuo "Eltonit", eli valitsemasi i.a.Eyeworksin mustat kehykset. Itsekin olisin varmaan päätynyt noihin. Hyvänä kakkosena tulee nuo ns. kulmakarvakehykset, itsekin omistan sellaiset mutta harvemmin niitä silti tulee pidettyä, vaan nokalla keikkuu Conversen "perustylsät" arkilasit kun ne on niin helpot ja käy kaiken kanssa. 8)

Sophie

Lempparini ovat nuo yhdessä kuvassa näkyvät kirkkaanväriset voimakaskehyksiset, joiden sivussa on vaaleanpunainen ruusu, sopivan huomaamattomat mutta silti nätit :)

Saaramaria

Nuo turkoosit! Ihanat ja myös ei-ihan-niin-peruslasit. Sopisivat hyvin toisiksi laseiksi joidenkin peruslasien rinnalle,

Uusiatuulia
Liittynyt15.4.2014

Valtavasti hienoja kehyksiä - kuvien perusteella valintani olisivat joko 1.ison kuvan oranssinpunaiset kissamaiset sangat tai 2.ison kuvan "kilpikonna"'-kehykset. Oikeasti molemmat ovat varmaan mulle liian isot...
Oma valintasi on kyllä todella onnistunut, sopivat sulle hyvin ja hienoa kun titaanisina ovat vielä kevyetkin.

nnea

Mun lempparit on kyllä noi sun valitsemat, todella hyvännäköiset! Sopisivat varmaan tällekin pullaposkelle.

Fiona

Leopardikuvioiset "kulmakarva"-kehykset on ihanat :) Käytän rillejä joka päivä ja kun kerran olen fiilispukeutuja, on kiva, jos myös silmälasivalikoimasta löytyy niiden varmojen peruskehysten lisäksi myös jotain fantsua.

Josmi

Värikkäiden "kulmakarvojen" alla olevat värittömät kehykset olisi oma valintani. Ihanat <3 Ostin itse kakkoslasit (piilareiden ja lasien rinnalle) viime vuoden lopulla ja nyt mulla on kahdet mustat - onneksi hieman eri näköiset - kehykset. Himpan harmittaa nyt että miksen valinnut värittömiä, meinasin ottaa mutta sitten hannasin! Nyt mä ottaisin ne!

Suski

Dolce GAbbanan mustapinkit, joissa oli joitain leobardin tyyppisiä pilkkuja. Kaksi niin hyvää väriöä yhdessä ei voi olla huono valinta.ja kuviokin tuntuu kivalta eikä lasit kuiten ole liian isot

Raisa Partala

6 kuva, 5 rivi ylhäältä alas, 3. kehykset vasemmalta oikealle - tumman vihreät lasit mustilla sangoilla. Pidän tuollaisista "isommista" linsseistä ja vihreän värihän on sama kuin mikä tänä vuonna valittiin vuoden väriksi. Vihreä olisi kivan erilainen väri, sillä yleensä olen ostanut pinkit / punaiset / lilat lasit. Pidän myös samanlaisista laseista kuin mitkä sinä valitsit, mutta ottaisin ne kultaisen sävyiset - sopisivat hyvin punertavien hiusteni kanssa ja sopisi arkeen kuin juhlaan.

Titu

Olisi mahtava voittaa tuo lahjakortti! Olen säästänyt nyt kesätyörahoista laseihin, seuraavan palkan jälkeen alkaa olla jo summa kasassa :) Suosikit on nuo sun lasit, mutta sinisenä :)

a.

Oi vitsit mikä skaba! Meikällä on ollut lasit viimoset 17 vuotta, joten jos minkä näköstä kehystä sitä on nenän päällä ollut. Just pari kuukautta sitten hommasi kahet uuet lasit, pilottimalliset ja aika perus mustat graafiset. Probleema on vaan, et nythän sitä haluais sit et olis kahdet arskatkin! Raybanin clubmastersit löytyy(vahvuuksilla tietenkin), mut voi vitsit nuo mainitsemasi pradan barokit olis hiukka makeet ;)

Mut noista kuvissa esiintyvistä pokista, ottaisin mieluiten nuo sinun pokat, mut ehkäpä ihan randomisti sinisinä!

aatu

Ehdottomasti noi kokonaan kirkkaat lasit jossa on kuitenkin joku juju sangoissa! Nyt on elämäni neljännet lasit menossa ja pakko myöntää että aina olen päätynyt niihin helppoihin perus mustiin jotka käy kaiken kanssa ja on tarpeeks huomaamattomat. Noi kirkkaat olis tarpeeks neutraalit mutta kuitenkin jollakin tavalla näyttävät ja raikkaat päässä :)

Saikku

Kissamaiset, leopardikuvioiset, pinkit D&G:n kehykset ovat suosikkini. Minulla on vähän samantyyliset pinkit "Casual Friday" -lasit, ilman leopardipilkkuja kylläkin. Välillä kun on muuten harmaa olo, on kiva säväyttää ja katsella maailmaa vaaleanpunaisten lasien lävitse ;)

Mursu

Ihana arvonta ja onnea uusista laseista!

Minä pidän eniten tuosta valitsemastas mallista, mutta sinisenä.
Täytyisi tietty tsekata ihan livenä ettei tulisi liian Mikko Alatalomaisia fiboja :D

Itselläni on tällä hetkellä (parhaimmat päivänsä nähneet) Tommy Hillfiferin siniset pokat ja mielelläni pysyisin samassa värimaailmassa.

anskuää

Hienoimmat lasit postauksessa ovat ehdottomasti sinun oma valintasi! Yksinkertaiset sopivalla jujulla ja sopivat kaiken kanssa. Jos tarvitsisin laseja, niin tässä olisi vaatimukseni. :)

Kati

Lempparit on noi sun kakkulat. Syy: ne passaa niin hyvin sulle. Voi jos saisin tuon lahjakortin, niin viimeinkin saisin ostettua itselleni kunnolliset aurinkolasit!

Katsu

Noi mustat kulmakarvalasit oli ihan huput, ne herättäisi sopivasti hilpeyttä kansakulkijoissa :D En tiedä riittäisikö oma pokka käyttämään tuollaisia mutta ajatuksena tosi hauska!

Viivi

Oi, upeita laseja! Omat lempparit oli kyllä ehdottomasti kultaiset titaanirillit. Ihastuin niihin heti, tällainen harakka kun olen. :D

H

Keltaiset kulmakarvalasit on ihan mielettömät! Siis tuskinpa (tai no varmastikaan) en niitä itselleni valitsisi, mutta upeat ovat silti!

ia

Noi yhdet läpinäkyvät, joissa on kukka sangassa! Tai sitten sun valitsemat lasit, aloin molempia himoita itselleenkin. Läpinäkyviä ihailen aina, kun näen sen tapaiset jonkun päässä ja sun rillit on kivan epätavalliset, mutta kuitenkin niin, että ne sopii kaikkeen.

Toffeetiikeri

Mun valinta ois ehdottomasti noi erikoisemmin muotoillut vihreä-oranssi-siniset silmälasit. Ihanan erilaiset pokat! :)

Krissu

Lempparini ovat nuo punaiset, joissa näyttää olevan valkoinen tausta, ihanat! Mulla ei itseasiassa ole koskaan ollut kokonaan kehyksiä. Ekat rillit oli kultaisen beiget, tokat liilat, joissa musta tausta ja nyt tässä nokalla on vaaleanpunaiset lasit :D

Kaloriina

Kun rillit ovat koristaneet nenää jo neljännesvuosisadan (silmäni eivät kestä piilareita ja ilman laseja olisin puolisokea), olisi aika jollekin räväkälle ja erilaiselle. Sen vuoksi minun valintani olisivat nuo D&G:n kissalasit.

Sanna

Lempparit näin sovittamatta olisivat ensimmäisen lasikuvan (kokonaiset rivit laskettuna) kolmas rivi ylhäältä, toiset vasemmalta. Ruskeat peruslasit, raskaat kehykset, tollaiset kehykset sopivat lähes kaiken kanssa. Mulla oli joskus 7 vuotta sitten vähän saman tyyliset armanin kehykset, ne oli ihanat. Ensimmäiset lasit jäivät ensimmäisen käyttövuoden jälkeen lähes käyttämättömiksi, ja nyt syksyllä tein virheen ja hain halvat lasit samasta liikkeestä mistä sinä Niina. Otin kyllä pinnoitteet sun muut, mutta lasit ovat sen verran huonolaatuiset että ne likaantuvat jatkuvasti enkä saa oikein millään laseja puhtaaksi. Pesen/putsaan ne valehtelematta 2-4 kertaa työpäivän aikana :/ Kyllä ottaa päähän säästäminen väärässä asiassa, olisi vaan pitänyt satsata laseihin kuten silloin aikanaan ekoja laseja ostaessa, nyt kun todella tarvin laseja näyttöpäätetyössä hajataiton vuoksi päivittäin (samat hajataittolukemat muuten meillä :D ).

molly

Tykkäsin eniten täysin kirkkaista kehyksistä, voisivat jopa sopia tähän päähän. Hienot on kyllä noi sun valitsematkin!

Malva

Ne musta-kirkkaat Dolce&Gabbanat hyllyssä.

Olen saanut ekat rillit 13-vuotiaana, eli 32-vuotta sitten. Nykyään ne ovat osa minun persoonallisuuttani. Mut uudet olis silti kivat ;)

somppis

Kirkkaat, koska itsekin ostin sellaiset joulun jälkeen, tosin pienellä vaaleanpunaisella twistillä!

naria

Mukanamukanamukana! Tää tulis kyllä todella tarpeeseen, sillä mun on valehtelematta vuosia pitänyt mennä näöntarkastukseen: yliopiston ensimmäisenä päivänä tajusin viimein, että täydellinen näköni on mennyttä enkä enää nähnyt proffien powerpointteja yhtä kaukaa luentosalien perukoilta kuin opiskelutoverit. Mainitsin asiasta juuri optometrian opintonsa aloittaneelle ystävälleni, ja hän patisteli hankkimaan pikapikaa lasit, minkä lupasinkin tehdä. Mutta niin vain ystäväni valmistuu piakkoin, minäkin aloitan jo neljännen yliopistovuoteni syksyllä, enkä vieläkään ole mennyt näöntarkastukseen siitä yksinkertaisesta syystä, että niin kauan kuin kukaan ammattilainen ei ole määrännyt minulle laseja, kuvittelen voivani selvitä ilman lasien hankintaa mainiosti - ja silmälasit kun eivät tähän opiskelijabudjettiin oikein tunnu sopivan... Äärimmäisen järkevää toimintaa, siis :D

Margaret

Lempikehykseni ovat ehdottomasti kreiseet kirkkaankeltaiset kulmakarvalasti! Aivan eri asia tietysti on, sopisivatko ne minun päähäni..

Laura

lempparini on juuri nuo sun valitsemat kehykset. En tykkää liian räikeistä väreistä, mutta haluan kuitenkin vähän särmää myös omiin laseihini.

Henne

Mää tykkään noista missä on kirkasta ja vihreetä yhdistettynä, mitkä näkyy yläreunassa tuossa toisessa "paljon paljon laseja" -kuvassa. Harmi vaan, että nää mun nykysetki on vasta alle vuoden olli, nyt jo melkein tekis mieli ostaa jotku uuet lasit.

Tiutiu

Nuo samanlaiset kun sinulla on niin hienot.Itse tahtoisin kans tuommoiset.Tässä olisi juuri tarvetta tuolle kun uudet rillit pitäisi hankkia eikä mitenkään varaa nyyh.Tosi kiva postaus oli niin itsellekki tuli hinku saada pian uudet rillit ja tarkistaa ettei silmäsairautta kun huononee koko ajan näkö.Nyt minulla on näkö jo -6.5 ja varmaan menee -7 luulen jos menisin optikolle. Hyvää loppukesää sinulle.

Els

Hienot valitsit! Olisin valinnut nuo samat. Nuo virhreät olisi ihan definitelly nounounou! ...samoin liialliset 'kisu' lasit...tosin nuo D&G:n punaiset/täplillä ois aika jänskät...ehkä vähän liiankin...taino ootas ny...:)

heltzuu

Kyllä lempparit oli nuo sinun valitsemat - ihana kuvio! Oon mietiskellyt uusien lasien hankintaa kun edelliset on olleet jo kaksi vuotta nenällä päivittäin, ja tuollaisia isolinssisiä ajattelin sovitella, sopisko sellaset tähän naamaan. Palkkapäivää odotellessa...

Kata82

Tykkäsin eniten noista Dolce & Gabbanan kissamaisista kehyksistä. Olen kokeillut saman tyylisiä ja sopivat mulle kuin nenä åäähän. Muutenkin noiden kehysten väri ja kuvio olivat kivat, koska sopivat varmasti moneen tyyliin ja asuun.

Ellu

Siis ehdottomasti noi keltaiset kulmakarvalasit! Sopeisivat täydellisesti mun keltaisen olkalaukkuni kanssa! Olisin aika pirtsakan nörtin näköinen :))

Hahhaa, noi punaiset kulmakarvalasit herättää sekä vihaa että rakkautta! Punainen on väri numero yksi ja laseissa pitää olla jotain jujua! Sitä ei näistä laseista puutu! Vaikka omalle nenälle on tullut kyllä valittua jotain hieman hillitympää, yksillä laseilla kun pitää yrittää pärjätä joka tilanteessa.

HarperL

Oi miten ihania rillejä! Lempparini ovat ehdottomasti nuo hieman kreisit punaiset "kulmakarvalasit" oransseilla sangoilla! Upeet! Toinen suosikki ois ollut juuri noi sun valitsemat mustat kimaltavat, sillä niissä on sitä jotain, mut ne sopii myös asiallisempaan tyyliin.

Rosa

Hienot rillit. Lempparini kuvien perusteella ovat nuo, joita sovitat 3D-kuvissa oikealla alhaalla. Sopivat mielestäni sinulle (mutta ymmärrän kyllä valintasi; nuo valitsemasi ovat skarpit, hauskat ja elegantit ;)). Huolestuin nyt kyllä näistä uutisista, että kissalasit eivät sovi pullaposkelle (minkä esimerkkikuvasi myös havainnollistaa), sillä olen haaveillut siitä, että jos joskus tarvitsen lasit, hankin punaiset ja kissamaiset. Poskeni ovat kuitenkin sitä pullavinta mallia. Joten höh.

-helen

Nuo kultaiset!!! Ei voi mitään, on vaan niiin päheet. Vaikka olis miten kulahtanut tai mitä vaan, noiden kanssa kaikesta tulee "asu".

mymmeli

Noi kulmakarvarillit keltaisena, sopisivat mun muutenkin riemunkirjavaan pukeutumiseen! Olen tuijotellut samoilla mummolaseilla jo vuodesta 2008 ja haluisin jotkut lasit joita kehtaa pitää ihan muutenkin ulkona eikä vaan töissä ja koulun oppitunneilla. Itselläni niin paha likinäkö että elämä on kyllä pikkiriillisen hankalaa ilman rillejä ):

Heidi

Kauniita kehyksiä on todellakin paljon, mutta ihanimmat mielestäni nuo pinkit D&G:n kehykset. Naiselliset ja näyttävät, muttei liian kreisit :-) En minäkään niitä tosin varmasti ainoiksi valitsisi, mutta kun parit perusrillit löytyy, voisi valita jo sellaisetkin jotka ei kaiken kanssa sovi.

jonski

Mun lempparit on noi leopardi-kuvioiset kulmakarvalasit, koska ne vaan on nii HIENOT :))

JaanaC

Hyvät lasit valitstit itsellesi. Minua viehättää erityisesti samanlaiset kultaiset. Upeat.
Mutta varmaankin valitsisin ne läpinäkyvät/kirkkaat kehykset.
Kiitos tästä hyvästä postauksesta, lasien hankinta on tämän kesän suurin hankintani. Ja vaikein.

Mimmu

a68kesä13.jpg kuvassa olevat vihreät ja läpikuultavat kehykset. Ihan superupeet. Nörtti ja hippi samassa lasissa. Ne ei rajoittais liikaa pukeutumista mut tois särmää tyyliin ku tyyliin. <3
Loistavan lasivalinnan teit itelles peruslaseiks. Jään oottelemaan seuraavia, miten repäset :D

Laku

voi vitsi, kyllä nyt osu arvonta oikeeseen aikaan! kävin juuri hipelöimässä uusia laseja, kun on nämä omat vanhat jo sen verran rupsahtaneet, että pitäisi uudet hankkia.

mun silmään jostain syystä iskeytyi nuo kuudennessa kuvassa olevat vihreä-läpinäkyvät kuvan vasemmassa yläreunassa! ihan käsittämättömän upeet!

Allu

Mun silmää miellytti eniten noi kolmannen kuvan vihertävät kehykset. Jotenkin tuollaiset isolinssiset lasit houkuttelisi, mulla on ollut vain tosi pieniä laseja. En tosin tiedä että sopisiko yhtään omaan pärstään :D

Hamp

Tottakai saa. Tosin lähes kaikilta saa esille jonkin taittovirheen, joten optikon tekemä näöntarkastus kannattaa aina :)

Mimmiina

Nuo täysin kirkkaat kehykset näyttää ihanilta ja uusille rilleille olisi tarvettakin :) jospa onnetar olis mun puolella tällä kertaa!

Ruusa

a66kesä13-horz.jpg kuvan Traction-lasit. Taisin rakastua. Ihanan överit. Käytän useimmiten kirkkaita värejä pukeutumisessa ja hiuksissani, värioksennus-look on taattu.

Salla-sammakko

Noi keltaiset "kulmakarvarillit" on aivan älyttömän siistit! Itse en koskaan varmaan käyttäisi ihan niin kreisejä laseja, mutta mitkä värit!

Kokeillaanpa onnea, kun uusille laseille ois täällä päässä aika kovasti jo tarvettakin! Mun lempparit on noi punareunaiset sun sanoin kulmakarvarillit :D

jennï

Suzannen (nainen valkeassa takissa) lasit on makean väriset ja sopii hänen hiustyyliinsä. Toki jos ammattilainen itselleen valitsee, niin priimaa pukkaa tulemaan.

Miu

osallistun! Eli oma lempparini postausten rilleistä olivat nuo D & G pinkit leopardikakkulat. Itse olen suuri rillien ystävä, vaikka omani olenkin ostanut vuonna 2006 ja kaipaisivat pikaista päivitystä. olisi ihanaa että joku ammattilainen pystyisi kertomaan minulle mikä sopii ja mikä räväyttää sekä kertomaan tarkemmin kaikesta mikä laseihin ja niiden huoltoon kuuluu.

VV

Mulle ajankohtainen kilpailu, harkinnassa on uudet lasit ja arinkolasit. Hmmm... postauksen laseista kiinnostaisivat nuo "kulmakarvalasit" tai Mad Men -lasit kuten mä ne miellän.

Tartsa

Ehdottomasti nuo kultaiset kehykset, hillityn bling blingit! Näyttävät, muttei liian överit. :)

-Meeri

l.a.Eyeworksin kultaiset pokat ovat ihan mahtavat! Pari vuotta sitten sain rillituomion ja valitsin parit ihan kivat pokat. Olen ollut tyytymätön liikkeen palveluun ja linssien laatuun ja uudet rillit tulisivat jo tarpeeseen. Nuo kultaiset raamit ovat niin ihanat että taidan mennä jo tällä viikolla kokeilemaan niitä paikan päälle (sait myös vakuutettua, että liikkeen palvelu on erinomaista, sitä kun eniten arvostan).

Emma Keiu

Punaiset 'kissansilmä'kehykset! Tuovat särmää ja naisellista viehkoutta perus ovaali-pullaposki-kasvoille! :->

S

Kyllä parhaat ovat nuo ensimmäiset kulmakarvalasit, aivan hulvattomat! En tosin ehkä itselleni (enkä sinullekaan) valitsisi, mutta vannon, että jos tuollaisissa laseissa tulee joku kadulla vastaan, hymyilen varmasti.

Katri K

Suosikkini ovat nuo lopulta valitsemasi kehykset. Kehysten jännä pinta tekee niistä aivan eri sähäkät kuin mitä samat lasit olisivat perusmustana. Lisäksi on ilahduttavaa nähdä, kuinka hyvin lasit passaavat sinulle - paitsi malliltaan, myös jotenkin fiftarihenkiseltä tyyliltään! Itse bongasin keväällä FennoOptiikan liikkeestä aivan mahtavat D&G:n kehykset, joita toivottavasti saa vielä. Jos voitan lahjakortin, tiedän mihin sen käytän :)

Kati X

Noi kultaset kehykset, hei mieti punasen huulipunan kans ja jollain ghettokorviksilla! EN KESTÄ!

iviivi

Mä valkkaisin ehdottomasti joko noi pinkit tai punaiset kissalasit!! Jos jotain tuo silmälasien halpeneminen ja osta 2 maksa tarjous silmälaseissa on opettanut niin sen, että että ne varman päälle olevat simppelit lasit jää käyttämättä, toisin kuin se vähän erikoisempi malli jää aktiivikäyttöön! Oon silti toistaiseksi leikitellyt vain silmälasien mallilla ja muodolla, seuraavaksi olisi vuorossa kehysten pirteä väri!

Sonju

Nuo valitsemasi lasit mutta kultaisina! Olen juuri itse tottunut omiin ensimmäisiin laseihini, jotka ovat hyvin neutraalit, joten nyt olisi uskallusta ottaa jotkut oikein räväkät! Swag.

Vilma

Dolce&Gabbanan kissatätipokat! Aivan upea malli, punainen väri ja ggrau-lepardipilkut! Enemmän on enemmän, mulle kävis heti!

heta

Ihastuin heti kirkkaisiin, läpinäkyviin kehyksiin! Minulla on silmälasit jotka pitäisi uusia ja olen jo katsellut tuon tyyppisiä kehyksiä. Vaikuttavat ihanan raikkailta ja kevyiltä mutta ovat silti särmikkäät 8)

Mimmi

Lemppariks nousi ehdottomasti noi sun valitsemat rillit, mutta noi harmassiniset(en ihan varmaa väriä oo varma:D) eli noi ylimmät :)

imuri

Nuo aivan pyöreät metallilasit! Sopivat mielestäni sinulle parhaiten, vaikka hyvät nuo valitsemasikin ovat.

Hennu

Keltaiset kulmakarvarillit!!
Itselläkin on häiritsevästi hajataittoa. Pärjäisin ihan jees ilmankin, mutta kyllä rillit vaan on niin siistit. Hankin tässä parin vuoden sisään ensimmäiset rillit ikinä ja ne päätyivät olemaan Tiger of Swedenit. Ajattelin että otan hienoimmat mitä löydän, merkistä viis. Muutoin en ole rastatukkani kanssa ihan perus-tiger settiä. Keltaiset kulmakarvarillit olisivat juuri sopiva kreisijuttu tavisrillien kanssa. Aah! Ja Tampereellakin tulee käytyä usein vanhempien luona. ;)

Äni (ent. SaraJana)

Omat lempparini olisivat näistä kuudennen kuvan (eli isompi kuva nro 2) vasemman laidan violetit muovikehykset, jotka eivät valitettavasti näy kokonaan, mutta niissä on kenties oranssi tausta. Niitä haluaisin ehdottomasti testata!

Jenya

Oi noi sun valitsemat on ihanat, mut taisin löytää kuitenki mun tulevat rillit, nimittäin viidennessä kuvassa (paljon kehyksiä,kuvassa myös limen vihreät) viidennektä riviltä toiset vasemmalta! Mustaa ja kerman vaaleata: täydelllistä!
Ois kyllä aika korjata linssien vahvuudet. Pariin vuoteen en oo käyttäny, ku vahvuudet on päin honkia..

Kuukuna
Liittynyt18.9.2014

Valitsisin ekan ison kuvan jotkut peruskehykset.
Nyt tiedän mistä menen seuraavaksi katsomaan uusia laseja, kun niitä tarvitsen. Oli kyllä mielenkiintoinen juttu!

Lotta

Kivoimman näköset oli yhdessä isossa kuvassa näkyvät yläosasta vihreät ja alaosasta kirkkaat kehykset. Näyttävät tosi pirteiltä. :)

eve

Kiva päästä lukeen omakohtasesta kokemuksestasi, koska itselläkin pitäisi mennä näkötarkastuttamaan, mutta olen siirtänyt sen tekemistä nyt jo melkein vuoden. Nyt varasin ajan heti kalenterista optikkoa varten :)
Omat lempparini kehyksistä olivat ehdottomasti I.a. Eyeworksin kultaiset pokat! Normaalisti välttelen blingiä, mutta nuo lasit iskivät heti.. Ja ne tuskin kävelisivät vastaan ihan jokaisen vastaantulijan kasvoilla.

Karoliina

Nuo jotka valitsit, ovat tosi kivat, mutta ottaisin ehkä kuitenkin ne hassut pyöreät ohutsankaiset harry potterit.

johku

Voivoi. Näinkö pahasti suomen blogaajat ovat mainostajien ja yritysten talutusnuorassa? Kirjoititko tekstin itse kokonaan vai auttoiko optikko mainostekstien kirjoittamisessa?

Lisbet

Hienoimmat kehykset ovat melestäni nuo vihreät, joita sovitat ekoissa kuvissa. Alkoi kyllä houkutella asiointi Cityoptiikassa ihan täältä Helsingistä käsin!

johku

Ja jatkanpa vielä. Käsittääkseni "muotiblogien" tarkoituksena on ollut inspiroida lukijoita omilla valinnoillaan ja luovuudellaan. Nyt sitä sitten laitetaan päälle mitä kaupan täti sanoo, eikä valitettavasti osa lukijoista sitä edes huomaa. Tyhmäähän se tosin olisi mainostajan kannallta jättää tälläinen, käytännössä puoli-ilmainen media käyttämättä, jolla on vielä suhteellisen suuri yleisö.

Mun mielestä blogaajat tosin myyvät sielunsa (ja vaatekaappinsa).

Shrek

Oletan, että käytät itsekin silmälaseja, koska muutoin kommentointisi silmälasien hankkimista koskevaan postaukseen on vähintäänkin kummallista. Silmälasien käyttäjänä sinunkin kuvittelisi osaavan arvostaa palvelevaa optikkoliikettä, jossa se kaupan täti sanoo, mitä kannattaa naamalleen laittaa. Silloinhan ei pelkästään merkkaa pokien ulkonäkö vaan esim. myös se, miten ne istuvat kasvoillesi. Jos lähtee silmälasiostoksille täysin itsepalveluperiaatteella, tulee hankittua ne, joo, ehkä kivan näköiset pokat, jotka sitten valuvat nenääsi pitkin ylähuulelle tai kun et viitsinyt tuhlata kovapinnoitteeseen ja heijastamattomiin linsseihin, niin löydätkin itsesi uudelleen puolen vuoden päästä taas rilliostoksilta ja manaat mielessäsi, että voi kun se kaupan täti olisi viime kerralla kehottanut ottamaan jotkut toiset lasit, niin olisi säästynyt sekin hukkaan heitetty 100 euroa. Ai niin, tuossa postauksen alussa ihan oikein mainittiin, että "yhteistyössä Citykatseen kanssa", niin eikö ole aika ilmiselvää, että postaus on silloin tehty yhteistyössä? Joskus käynti optikolla riittäisi...

Saakku
Liittynyt17.11.2015

Ehdottomasti sinun valitsemasi mustat bling bling lasit. Sopivan sirot ja naisellIset mutta silti särmää. Vois sopia minullekin. On jo pidemmän aikaa pitänyt käydä tarkistuttamassa oma näkö, jotenkin sitä vain aina siirtää eteenpäin. Tästä jutusta sain kyllä inspiraatiota ja pontta varata nyt vihdoin se näöntarkistusaika. Kiitos.

Kotza

Omaan silmään osui kiintoisimpana isommasta kokoelmakuvasta sellaiset rillit, joissa on ikäänkuin kahdet muovikehykset sisäkkäin, kirkkaat ja mustat. Vaikka yleensä siellä rillikaupassa ostaa kuitenkin jotkut tavalliset perusrillit...

Hedelmasalaatti

Ehdottomasti kivoimmat on nuo leokuvioiset kulmakarvalasit ! Ja miksi, no koska ne vaan iski ! Voiko makeempia pokia ollakaan ! Mulle ne ei ikipäivänä kyllä sopisi, mulla on niin hankalan pyöreä pää, että harva malli sopii.

Ja tosi kivat lasit valitsit muuten itsellesi ! Kelpais kyllä mullekin :)

Kissanviiksi

Mun lempparit on sinun valitsemat kehykset. Just tyylikkäät oikealla säpinällä :)

Minnainen

Oooh, silmälaseja!

Mie olen ihan sokia ilman laseja tai piilareita (viimeisimmät voimakkuudet liki -6), ja vaikka varsinkin näin kesäisin pidän lähinnä piilareita, omistan kahet lasit. Toiset on asiapenttimustatmuovipokat, hiukan tylsät mutta toimivat eleettömyydessään kovasti. Toiset on tummansiniset Voguet, joissa on aisoissa vaaleita kukkia.

Siksipä miun lempparit tästä postauksesta on nuo läpinäkyvät missä on ruusuja. Oon hinkunu jottain tuommosia kasvoihin "sulautuvia" kehyksiä pitkään, ja noissa on kukkia <3 Awwawww kukkia. Sisäinen taidehippini hyppii riemusta. (Musmus, kukkia <3)

Peeäs! Komiat pokat, passaa mainiosti! Tuo pinta on kyllä tosi hieno :)

Lora

Huh, tän jälkeen mua ehkä pelottaa astetta vähemmän lähteä alkusyksystä hankkimaan rillejä, ihka ensimmäisiä sellaisia. Kaukonäkö on yhtäkkiä sanonut heipat ja itseäni vaan kammottaa, millaiselta rouskulta tuun jatkossa näyttämään. :D

Tuossa D&G:n kissaihanuuksien alla olevassa kuvassa näkyy vasemmassa laidassa keskellä ihan superit lilat, sisältä oranssihtavat kehykset, jotka osuivat heti silmään ja ovat aivan herkut! Ei sillä, ihan huippuvalintaan päädyit itsekin, mutta jos nyt nostetaan lila-oranssiset pokat suosikeiksi silti.

Onneks tuo mieheni on itse lepakko ja auttoi kun jouduin myös hajataiton takia ensimmäiset lasini hankkimaan tässä kuussa. Ja halvalla ei pääse kun kaikki mahdolliset pinnoitteet otti. Mutta parhaat näistä on valitsemasi, en tykkää ihan hirveästi huomiolaseita mitä nuo muut ovat :D

Miun silmää eniten miellytti nuo siun valitsemat kehykset. Tyylikkäät, kiva yksityiskohta tuo pintakuvio, hauskat ja sopii siulle. Itselleni ei tuo malli sovi, mutta siulle passaa kuin nen.. lasit päähän.
Tai oikeastaan löysin kahdet miuta miellyttävät, toiset ovat nuo pyöreät lasit joita siulle sovitettiin 3D-kuvassa. Ne on hauskat, klassikot ja noh. Harry Potterit :D Tarviisin lasit itsekin, ja tuo malli voisi olla tarpeeksi näyttävä ja hauska miulle.

heipsis

Suosikkini ovat nuo täysin kirkkaat silmälasit, luulen että ne voisivat jopa käydä tälle pallopäälleni!

Mmie

Lemppariksi nousi nuo punasankaiset lasit postauksen alkupäässä, mukavaa vaihtelua peruslaseihin :D

Diipaduu

Kuudennen kuvan upeat limenvihreät lasit! Vihreä on väri jota harvemmin näkee, ja nuo lasit eivät ole turan räikeät, koska kaksi värisyys hillitsee niitä.

Sinna

Parhaat ehdottomasti ovat nuo läpinäkyvät jossa on pari ruusua sivussa. Rakastan tuollaisia pieniä söpöjä yksityiskohtia. Tässä alakaakin jo itsekkin toivoa, että tarvitsisi lasit.

susie

Valitsisin luultavasti nuo ensimmäiset punaiset, mitkä ovat erikseen kuvassa. Punainen vetää vaan niin puoleensa joka asiassa... :)

pitsin pitsit

Parhaat kakkulat olisi kyllä nuo ohutsankaiset pyöreät, sain juhannuksena painimatsin tuloksena otsaan niin komean haavan, että noiden kanssa Harry Potter -lookki oisi just nappi :D

Jenni J

Lempirillit ovat turkoosit joita sovitit. Ovat niin ihanan räväkät! Olen saanut itsekin muuten poikkeuksellisen hyvää palvelua Citykatseessa, siellä on mukava henkilökunta! :)

omppu

Lempparit on juurikin nuo sinun valitsemasi mustat kimallekehykset. Kreisit, mutta just hyvällä tavalla :)

Oi vitsit mikä arvonta! Mä tykästyin jotenkin tosi paljon noihin läpinäkyviin joissa on hienot koristeet sivuilla. Niissä on jotain samaa mallissa kuin mun nykysissäkin, mutta väri onki jotain ihan muuta:)

Annie

Miun silmää miellyttää varmaankin eniten kolmannen kuvan vihreät kehykset. Tykkään isoista laseista ja nuo ovat kyllä makeat!

Maijis

Oon ihan perusmustien (tylsien...) kehysten kannattaja, eikä (lähi)kuvissa tainnut sellaisia olla. Mut täytyy sanoa että sun valinnassa on sitä jotain, eli nämä mustat with-a-twist on minunkin lempparit.

Pirre

Ihania kehyksiä! Lempparit ehdottomasti ensimmäisessä kuvassa kirkkaan punaisten kissamaisten lasien vieressä olevat punaruskeat kehykset. Jotain tuollaista olisi etsinnässä seuraaviksi laseiksi.

Salla

Oi nuo läpinäkyvät kristallin väriset kehykset ovat aivan ihanat! Kauniin malliset kehykset ja tuo ruusukoriste sivussa kruunaa tyylin. Kristalli sopii kaikenväristen vaatteiden kanssa ja olen myös huomannut, että ne näyttävät yllättävän kivalta juhlapukeutumisessakin. Lasit tuovat kaunista hehkua kasvoille :)

Jonderoosa

Tosi kivat noi sun lasit! Itse oon kans lasien ostajana aika tylsä, perusmustat tai muut yksinkertaiset on vaan niin helpot! Onneks viime kerralla sain toiset kaupanpäälle, lähti ehkä upeimmat turkoosit ikinä!

Näistä postauksen laseista päheimmät oli kyllä noi sekamelskat, joissa oli oranssia, jotain vihertävää yms! Ihanan erikoiset :)

Jenna

Suosikkini ovat toisessa useiden lasien kuvassa aivan keskellä oleavat ruskeat, hieman kissamaiset lasit. Juuri sellaiset, joista olen haaveillut. :) Tuuliviirinä olen jo kylästynyt vuosi sitten valitsemiini laseihin, ja uudet kuumottaisivat, mutta puuttuu vielä hyvä syy lähteä kaupoille. ;--)

Silmään pisti tuossa kehyshylly-kuvassa nuo marjakiisselinpunaiset kissansilmäkehykset, nam! Kissansilmiä on optikot aina minulle suositelleet, ensi kerralla pakko varmaan taipua :D Itsellä on jo kohta kolme vuotta vanhat silmälasit ja nöin sokealle (-7/-8), olisi lasien päivittäminen ajankohtaista jo...

Nyt nousee omiksi ykkösiksi läpinäkyvät vaaleanpunaisilla kukkasilla. Jo tovin mustaa kehystä käyttäneenä olen muutaman kerran käynyt kattelemassa vaaleaa, huomaamatonta kehystä, mutta ei vielä oo natsannu. Valko-mustat jotka mulla on ollu kaverina alkavat nyt jo näyttää ei-ihan-uusilta.. :) Noita vois käydä kattomassa, jos Oulusta löytys.

Voikukka

Suosikkini ovat 3D-kuvissa näkyvät pyöreät ohutsankaiset kehykset.

Pyöreät lasit vaan ovat ihania, ja ohuet kehykset passaavat itselle paremmin. Plus nämä kehykset toivat mieleen Harry Potterin.

aimy

Lempparimmat ovat varmaankin nuo valitsemasi kehykset, mutta tuossa upeassa kultaisessa sävyssä! Sävy tuo hyvin esiin tuon erikoisen pintakuvion.

-m-

Koska olen aloittanut silmälasiurani 90-luvun alkupuoliskolla muovikehyksillä ja nyt pari viime vuottakin kärsinyt muovikehysten epämukavuudesta (kun pitäähän rillit päässä nyt kyetä esim. nukkumaan jos sattuu vahinko käymään... :D ) niin katse osui jokaisiin metallisankaisiin mitä vain kuvissa sattui näkymään. Yhräkään tiettyä lempparikehystä en keksinyt, kun on ollut niin monenlaista itselläkin ja monesti tullut valittua erilaiset kuin mitkä on kuvitellut ostavansa.
Oma näkö on -6, eli ei tule ihan huvikseen uusittua rillejä jatkuvasti, kun linssien ohennuksiinkin menee helposti pari satasta.

Hannah

Noi kulmakarvarillit on ihan mahtavat! Etenkin ne kulta-ruskeasankaiset jotka kurkkaa sieltä laatikon yläreunasta. Harmi etten itse tarvitse laseja, mutta jos vaikka imagolasit... :D

Paa

Lempparit on ehdottomasti nuo kultaiset versiot sinun laseistasi! Rakastan kultaa! Voisin pukeutua päästä varpaisiin kullanväreihin (hmm kaikilla on pakkomielteensä:D ) ja tuollaiset kehykset olisi just eikä melkeen mun näköiset. Oi rakkaus. Laseja olen joutunut käyttää 10-vuotiaasta asti ja aina inhonnut niitä, mutta noilla kultaihmeillä voisin paremmin hyväksyä faktan, että luultavasti koskaan en tule olemaan tarpeeksi varoissani laserleikkaukseen!

Ilona

Minä ihastuin noihin ensimmäisessä kuvassa keskimmäisen rivin reunassa oleviin kirkkaanpunaisiin kehyksiin: aivan ihanat! Olen juuri miettinyt, että nyt voisin ostaa punaiset kehykset, kun tukka ei enää ole punainen :)

Sonskis

noi täysin kirkkaat on ihanat. Ehkä tuo kukkanen? sangassa vielä lisäsi sitä miksi ihastuin niin. :)

Katja

Mun lempparit ovat nuo sinun valitsemasi kehykset. Olen itsekin tässä miettinyt uusien rillien hankkimista ja vaikka minulle sopivat paremmin vähän eri malliset kehykset, niin toinen valintakriteerisi mätsäisi mullekin: haluan että silmälasit näkyvät kunnolla, mutta eivät liikaa :)

Inkeri

No juurikin nuo Eyeworksin mustasankaiset miellyttävät eniten omaakin silmää. Minulla on muuten samanlainen tilanne, hommasin toissa talvena ensimmäiset lasini ensimmäisestä vastaantulleesta optikkoliikkeestä ja sittemmin olen alkanut ymmärtää minkälaisia ominaisuuksia niihin olisi pitänyt älytä pyytää...

tints

Meikäläisen lemppareiksi nousivat nuo läpikuultavat muovikehykset. Olen nyt tässä muutaman vuoden käyttänyt mustia nk älykkölaseja - ja ykskaks tuollaiset viehättävät suuresti, oh my.

Piiku

Punaiset kehykset D&G vieressä on sellaiset joita olisi kiva kokeilla, yleensä kattelen räväköitä laseja optiikolla, mutta sisäinen hiiri astuu esiin ostopäätöstä tehdessä, valitsen aina ei huomiota herättävät lasit. Sinun valitsemat on hienot,josko minäkin tuollaiset kumminkin =)

"Citykatseessa valmistetaan itse kaikki asiakkaiden silmälasit, ihan omassa pajassa liiketilan takaosassa, mikä on verrattain harvinaista nykypäivänä. Ketjuliikkeet ovat pääsääntöisesti ulkoistaneet valmistuksen halvempiin maihin."

Ohooo! Nyt harmittaa, etten käynyt hankkimassa nykyisiä lasejani Citykatseesta.

Lempparit ovat nuo sinun valitsemasi mustat titaanikehykset. Superhienot! Jos voittaisin lahjakortin, tutkailisin erityisesti titaanikehysten valikoimaa. Muovikehykset ovat alkaneet tuntua tylsiltä.

Hepemau

Nuo sun valitsemat l.a.eyeworksin kehykset mustana kiitos! Tällä hetkellä melkein harmittaa kun ei itse tarvitse laseja, nuo olisi niin makeet ;)

Minni

Moro!
Kiinnitin heti huomion ekan kuvan punaisiin kissamaisiin kuvan reunassa. Itellä mustat vastaavat.

Hilda

Nuo D&G:n kissamaiset kehykset olivat suosikkini postauksesta. Kissamaisuus on aina viehättänyt minua silmälaseissa mutta en ole koskaan itse uskaltanut valita sellaisia... Taas tuli eilen lisää miinuksia silmiin joten uudet kehykset ovat ostoslistalla joka tapauksessa!:)

Arhippa

Minä ihastuin noihin läpinäkyviin kehyksiin, joissa oli ohimolla pieni kukkanen tms. Söpöt

minora

Minua ihastuttavat nuo kuudennen kuvan yläosastaan rämpsäkän vihreät ja alaosastaan kirkkaat kakkulat. Tällä hetkellä nenälläni ovat RayBanin punaiset vastaavan malliset kehykset (lasten malli!), jotka ovat saaneet innostumaan värikkäistä prilleistä. Minkä tahansa väriset rytkyt piristyvät raikkaista rilleistä ja naama on ilman ehosteitakin vähemmän kuin kalkkilaivan kapteenilla.

Ansku

Vaikka onkin paha valinta, niin kuitenkin nuo kirkkaat kehykset nousee ylitse muiden. Jotain asiaan ehkä vaikuttaa se, että tuli itsekin tässä alkuvuodesta hankittua kirkaskehyksiset (mutta eri!) rillit Citykatseesta.. ;) Pakko sanoa että voi runsauden pulaa, sen verran paljon ihania, persoonallisia kehyksiä sieltä löytyy!

gem

Noi läpinäkyvät, joissa ruusu koristeena. Sirot, simppelit, mutta niissä on kuitenkin se joku juttu mikä tekee niistä kiinnostavan.

aada

Läpinäkyvät kehykset miellyttivät omaa silmääni eniten ja sopivat ainakin tähänastisten kokeilujen perusteella myös tälle blondille. :) Makeita olivat kyllä myös sovittamasi ja ostamasi kehykset! :)

nina

Lempparit on nuo sun kehykset kullanvärisinä! Saattaisivat passata omiin väreihini just hyvin. Itse en tosin laseja tarvitse, joten lahjoittaisin lahjakortin poikaystävälleni. Sillä raukalla ei ole muutamaan vuoteen ollut varaa uusia pokiaan, vaikka näkö on heikentynyt sen verran, että joutuu siirtämään sohvaa lähemmäs telkkaria nähdäkseen. : p

Rils

Aijai, ihan mahtavat nuo punaiset "kulmakarvarillit"! Itselläni on hieman samantyyliset, mutta sekä malliltaan että väreiltään hillitymmät 60-luvun henkiset kehykset. Voisin hyvin kuvitella pitäväni tuollaisia punaisia semisivistyneitä/semikreisejä kehyksiä aina silloin tällöin :)

Nuo kirkkaat, joissa on ruusu ovat kyllä kauniit ja yksinkertaiset. Eivät ehkä sovi minun päähäni, mutta nätit silti :)

samat mitkä valitsit, ja mustana myös. Ehkä siksi, että en osaa valita silmälaseiksi muita kuin tummaa väriä vaikka haluaisin. Mutta noissa laseissa kuitenkin on tuo kuviointi ja se vähän pehmentää väriä. Sitäpaitsi ne ovat ihanan isot! :)

Kaisa

Postauksen laseista valitsemasi ovat hienoimmat! Itsellä on nyt käytössä läpinäkyvät lasit niin haikailen niiden rinnalle mustia kehyksiä.

Sikke

Valinnan vaikeus.. nuo sinun valitsemat lasit ovat täydelliset! - toisaalta sitten taas värittömät pokat on aivan ihanat ja olen haaveillut sellaisista jo pitkään.. tämä ikuinen valinnanvaikeuden ongelma siis..

Toisessa isossa kuvassa (ylhäältä laskettuna) on yläreunassa vasemmalla ihanan raikkaan näköiset limenvihreää ja kirkasta muovia olevat kehykset jotka puhuttelee kovasti! En usko että ne omaan naamaani sopisivat (on tullut parit kehykset elämänsä aikana kokeiltua), mutta on ne kyllä aika penteleen hienot. :D

Tämä oli kyllä tosi kiva ja varmasti monelle silmälasien hankkimista jahkailevalle hyödyllinen postaus!

JuliaK

Postauksen alussa yhdessä kuvassa vilahtavat nörttipokat, joissa yläosa on kirkkaanvihreä ja alaosa vaalea. Että voikin olla pirun hienot! Juuri tuollainen malli sopii meikäläiselle yleensä kuin nakutettu ja onhan tässä näitä nykyisiä rillejä pidetty jo hyvän aikaa...

Elisa

Vähänkö innostuin kun luin juttuasi! Olen ollut Fenno Optiikalla kesätöissä ja aivan mieletön ketju kyseessä :) Tykkään eniten Etnia Barcelona merkistä, jota saa Suomessa ainoastaan Fennosta. Omalla nenällä istuu tälläkin hetkellä Milano-malliset lukulasit. Turun Fenno Optiikka sijaitsee Yliopistonkadulla. Liike on Suomen pienin, mutta älkää antako koon hämätä, valikoimaa löytyy ja liikkeen omistaja Henkka on aivan maaginen :)

pinkninja

Suosikkini ovat nuo sinun valitsemat metallimustat kehykset. Juuri sellaiset, mitkä sopivat kaiken kanssa, mutta samalla niissä on kuitenkin jujua. Itselläni on tapana valita melko tylsiä perusmustia muovikehyksiä, mutta sinun innoittamana täytyy seuraavaksi koittaa jotain erilaista :) Ehkäpä suuntaan sitten Tampereelle, jos kerran noin kivat valikoimat löytyy.

laua

nuo punaiset kulmakarvarillit olisivat ihanat! lisäksi omat silmälasini hieman kärsivät juhannusjuhlinnasta, joten nyt olisi hyvä aika saada uudet :)

Maija

Suosikkini ovat D&G kissalasit :) Olen harkinnut seuraavien lasien olevan vähän sitä kreisimpää linjaa ja nuo vois olla just sellaiset!

Lempparit ovat noi läpinäkyvät kehykset, jossa on kukka sivussa :) Ne on näyttävät, mutta kuitenkaan eivät silleen hyökkää päälle, kuten jotkut vaikka ihan mustat lasit.

JJomi

Lempparit on nuo läpinäkyvät, joissa on sangoissa koristeruusut. Todella söpöt :D (Sivuhuomautuksena, olis aika huikeeta (=tarpeellista) voittaa, sillä vanhojen lasien linssit ovat -1,5 liian heikot :D Piilarityttö kun olen....)

Annis

Ostin juuri tylsän tavalliset specsin lasit, koska näköni oli parantunut niin paljon, etten enää nähnyt entisillä laseilla :D Kuulema tätä tapahtuu vanhetessa, yleensä 25 ikävuoden jälkeen. Kuulema silmäni olivat siis aloittaneet ajoissa vanhenemisen...

Sun laseissa on sama, nyt muodikas 80-luvun "lovi" nenän vierustoissa kuin mulla näissä halpislaseissa. Aluksi kesti tottua niihin, mutta kyllä ne hyviltä näyttää ainakin sun laseissa :)

Lempparit on läpinäkyvät kehykset, joissa violetteja pylpyröitä ulkoreunoilla! Saiskohan mistä selville minkä valmistajan kehykset ovat (en asu samalla paikkakunnalla)? Voisin ostaa ne tyylilaseiksi vaikken voittaisikaan sponsorointia. :)

Marja

Mä tykkäsin noista läpinäkyvistä ruusukehyksistä. En oo nähny vastaavia missään muualla. Söpöt ja persoonalliset. :)

Hei, lämpenen Pradan Baroque -kehyksille :) Tosin myös sinun valitsemasi lasit ovat oikein hienot sekä mustana että sinisenä :)

Olispa mielenkiintoinen postaus, varsinkin kun sain ensimmäiset pokani vain pari kk sitten. Aika hyvältä vaikuttaa kyllä juuri tämä optiikkoliikekin täytyy sanoa! Hyvä valikoima ja asiantunteva palvelu :)

Lempparini olivat ehkä l.a.Eyeworksin siniset kehykse, tosin mustatkin kyllä hienot! Jospa onni potkaisisi arvonnassa, niin saattaisin mennä sovittelemaan tuon merkin kehyksiä ehkä ensimmäisenä :)

onpa tylsää vastata näin mutta olisin ottanut nuo samat mitkä sinäkin valitsit. oon kovasti värirajoitteinen ja tylsä siitä kohdasta, eli musta on ainut vaihtoehto. mutta muuten ei tarvitse olla tylsä, vaan on ihan parasta kun voi leikkiä tekstuureilla ja muodoilla. hyvä kun sait asiantuntevaa palvelua! itse viimeksi hain uusia laseja ja miespuolinen optikko oli niin kärsimätön kehyksiä valitessa että teki mieli sanoa että vaikka sä nyt katselet mua noin 15 min niin ite pitää kuitenkin tykätä niistä kehyksistä vielä muutama vuosi, koita kestää nyt vaan!

Kyllä postauksen lempparikehykset on ehdottomasti nuo, jotka valitsit nenällesi.
Ne ovat klassiset, mutta niissä on silti pieni twisti kuvoinnin muodossa. Sopivat värinsä puolesta kaiken kanssa ja ovat vaan pirun hyvännäköiset!

Elviira

Oli pakko raportoida vielä. Kävin kuin kävinkin tuolla Citykatseessa näöntarkastuksessa, ja palvelu oli oikein mutkatonta ja asiantuntevaa. Ihastuin myös monipuoliseen kehysvalikoimaan - nyt suunnittelen palaavani sinne ensi viikolla tilaamaan itselleni rillejä. :)

Clementine

Ehdottomasti nuo l.a Eyeworks mustat jotka itsekkin ostit! Todella rock ! Ja niissä on vähä tollasta tunnelmallista oldies hohtoa! SPOT ON :) Mäkin haluan!

Tuuli

Noi sun valitsemat lasit on kyllä todella hienot! Pikkukuvista on vaikea sanoa mitään, joten näkemäni perusteella valitsisin nuo samat. Mutta kyllähän tuolla liikkeessä menisi pää aivan pyörälle! Uudet lasit olisi kyllä hankinnassa, kun nykyiset ovat ikävästi naarmuttuneet. RayBaneja olen eniten ajatellut, mutta olisihan tuolla paljon persoonallisempiakin.

Jiina

Uudet lasit olisi harkinnassa. Jotenkin noista vaihtoehdoista mielenkiintoisimmilta tuntuvat nuo krokotiililasit eli violetit, joissa on sahalaita yläreunassa.

eltsu

Nuo sinun valitsemat lasit, mutta jos mahdollista niin hopeanharmaana värinä! Melkein harmittaa, ettei itselläni ole laseja, mutta aina voi paikata arskoilla!

H/

Samoja kokemuksia kuin sinulla! En ensimmäisellä kerralla ottanut heijastamatonta pintaa laseihin ja kaudn sitä vieläkin, onneksi toisiin laseihin tämä pinnoite tuli, eikä sattuneesta syystä ensimmäiset pääsekään enää käyttöön...

Ehdottomaksi lemppariksi nousi täysin kirkkaat sangat (kuva 11), toisivat sopivasti vastapainoa tällä hetkellä käytössä oleville mustasankaisille laseille, joista pidän kovasti, mutta vaihtelu virkistäisi!

Tuuli

Rakastuin juurinkin noihin sinun nenällä oleviin laseihin!
Saan käyttää silmälaseja asusteena joka päivä, ja nuo sinun kehykset sinisinä toisi vaihtelua tällä hetkellä oleviin mustiin kehyksiin. Lahjakortti tulisikin köyhälle opiskelijalle tarpeeseen. :)

Linda

Mun lempparit on juurikin nuo sinun I.a.Eyeworksin lasit. Sopivat tosi hyvin :)
Itselläni on lasit, ja on totta, että siellä liikkeessä myyjä/optikko osaa katsoa paljon paremmin, mitkä sangat sopii juuri sinulle.

Elli

Pinkit Dolge&Gabbanat, ehdottomasti!
Varsinkin kun kissamalli sattuisi vielä sopimaan kasvoihinkin.. jos nyt edes ihan jotain pientä vikaa olisi näössä?

jaana

Nuo punaiset Tractionit, koska olen jo henkisesti yhtä vanha kuin äitini :) Ei nyt sentään... Minä, koko teini-ikäni mustanpuhuva henkilö, yllätyin oikein todella kun huomasin, että punaiset kehykset sopivat itselleni parhaiten!?

Kreisit kulmakarvarillit vaikka keltaisena :P. Itselle valkkaisin kyllä jotkut neutraalit kilpikonnasävyiset mikäli lahjakortin voittaisin. Vai pitäisikö oikein repäistä???

Joppana

Lemppareiksi nousi läpinäkyvät kehykset, joissa ruusut sivuilla. Muoto näyttää mukavalta ja läpinäkyvyys voisi olla kivaa vaihtelua nykyisiin tummiin kehyksiin. Olen myös huomannut, että hempeät asiat kiehtovat nykyisin enemmän kuin ennen :)

Heintsu

Lempparit ovat nuo mitkä itsellesi otit. Onhan nuo ihan jänniä nuo kirkkaat värit ja erikoiset kehykset ja niillä voisi "hullutella" mutta arkikäyttöön kyllä suosin tommosta jotain vähän siistimpää. Värinä musta/tumma on hienoin, mutta kehysten mallilla voi silloinkin muuttaa ulkonäköä paljonkin. :)

christel

Pakko sanoa että samat tästä postauksesta valitsisin kuin sinäkin! Vaikka tyylimme on muutenkin hyvin erilainen! Olisi kyllä erittäin oikeaan aikaan voittaa tämä kilpailu, juuri on pohdinnassa/säästössä uusien rillien hankiminen. Näkö kun on huonontunut niin, mutta jotenkin koin ensilasieni oston yhtä tuskaiseksi kuin farkkujen/rintaliivien/unameit oston :D

Neska

Suosikkini ovat nuo pinkit leopardikuvioiset. Olisivat hauska väripilkku (tosin voisin kuvitella käyttäväni niitä ehkä toisessa todellisuudessa).

OO

Kyllä ne lempparit on noi läpinäkyvät ruusuherkkislasit. Ei ollenkaan mua, mutta silti niin ihanat.

summer

Mun ehdottomiksi lemppardeiks nousi nuo leopardikuosiset kulmakarvalasit! Ne on niin oudolla, mutta upealla tavalla kauniit! <3 Mä oon kyllä nyt hurahtanut tohon leopardikuosiin. Yhtien housujen avulla, mitkä mä ostin. Kohta mä varmaan pukeudun päästä varpaisiin leopardiksi... :-D Mä oon kyllä aina tykänny leokuosista, mutta nyt on joku extra leo hullutus. Toisaalta tämä hullutus voi olla ohimenevää, joten toisella sijalla ovat nuo sinun rillisi kultaisena. Ihanan säihkyvät! No jokatapauksessa olet kaunis Niina, ja lasit sopivat sinulle ihan sikahyvin! Mukavaa kesää ja Amerikan reissua! :-)

Ann

Valitsemasi pokat ovat hienoimmat! Juuri niin kuin sanoit, ne sopivat kaikkeen, mutta niissä on silti idea! Itsella myöskin haussa mustat/tummanruskeat uudet pokat, juurikin sopivuuden vuoksi. Mukavaa reissua Jenkkilän poikki!

LauraO

Lempparini ovat samat kuin sinä valitsit, mutta ottaisin itse sinisenä, olisivat vähän erikoisemmat kuin mustat ja sininen on lempivärini!

Stiku

Ihastuin noihin täsmälleen samoihin ku siekin! Tosin itse tykkään enempi tuosta sinisävyisestä ;)

Janika

Kolmas kuva, noi vihreät sinulla. Todella hyvännäköiset! Oih, ne voisin napata itselleni - nää nykyiset ovat tätä heijastavaa mallia. Lisäksi naarmuiset ja hieman kierot, kuten on kantajakin ;)

Luulenpa, että oma valintani olisi sama kuin sinulla, mutta sellaisena sinihohtoisena kuin kuvassa ylimmäisenä on näkyvissä. Näyttävät päälläsi niin hyviltä! :)

noooora

Sulla on hyvä maku ;) Itekin siis tykästyin eniten noihin nenälläsi nököttäviin, lopullisesti valittuihin. Tarpeeksi perusrillit päivittäiseen käyttöön kuitenkin sopivalla kuviotwistillä notteivät vallan tylsäksi käy.

Nnu

Nuo kolmannen kuvan vihreät isot pokat olisivat hienot. Aurinkolaseissakin pitää olla aina mahollisimmat isot lasit, joten luulen että silmälaseissa olis sama juttu.

mama

Läpinäkyvät olivat suosikkiikehykseni. Toisaalta huomaamattomat, mutta kuitenkin mielenkiintoiset. Ja sirot, kuten sanoitkin.

Miira

Kyllä ne ovat nuo kullanväriset! Tykkään isoista, selkeistä koruista, joita käytän aina yhtä (tai jos korvikset, niin kahta, heh) kerrallaan. Nuo toimisivat jo itsessään katseenvangitsijana. Apua, uskaltaisiko tuollaiset oikeasti hankkia :-)

Katariina

D&G:n pinkkimustat, oi oi oiiii! Ilman muuta valkkaan ne suosikikseni tästä postauksesta :)

Sanni

Leopardiset D&G:t oli kyl aika huikeet, mut kuvissa vilahtaneista laseista päätyisin valkkaamaan juurikin samat mihin sinä päädyit. Itse oon aina mennyt mustalla linjalla rilleissä ja noissa viehättää juurikin tuo epätasainen pinta. Sopivan erikoista!

mari-mari

Pohjustuksena sanoisin, että VIHAAN silmälaseja. Ja kyllä, minulla on ollut sellaiset jo yli 30 vuotta. Lapsuuden traumojen joukkoon kuuluu mm. pikkuveljen ristiäiset, jossa kaikki sukulaismummot ja -vaarit päivittelivät kuinka noin pienellä voi edes olla rillit. Taitaa olla yksi varhaisimmista lapsuusmuistoistani.

Elämäni aikana olen omistanut kahdet lasit joista pidin/pidän. Ensimmäiset lempparini, joita jopa käytin toisinaan vapaaehtoisesti piilolinssien sijasta, hajosivat traagisesti nenäaisasta kahtia katketen reilu vuotta sitten. Näyttivät miltei samoilta kuin ensimmäisen kuvan oikeassa miltei alareunassa olevat viininpunaiset suht soikeat kehykset. Eli ne ovat suosikkini (itselleni) näistä laseista.

Juoksisin oitis ostamaan nuo, jos en olisi pari vuotta sitten löytänyt uusia suorastaan siedettäviä silmälaseja :).

Napperoinen

Oih, nuo läpinäkyvät(vai kirkkaaksiko niitä sanotaan?), jossa on ruusut sangoissa, nam nam. Minulle kiitos!

Mippe

Nuo kädessäsi pitelemät turkoosi-oranssi-sininen-blingbling-överit on kyllä mahtavat! Jos olisi rahaa, hankkisin kakkolaseiksi jotkut todella törkeät pokat (heti vahvuuksilla varustettujen aurinkolasien jälkeen - voi Suomen arvaamaton aurinko ja ei mahdollisuutta piilolinsseille!).

Jenu

Kiinnostuin tosi paljon nuista kirkkaista, jossa on tuo kukkanen reunassa. Aivan ihanan hennon näköiset... Ei varmaankaan sovi mun naamaan, mutta toivon että sopisi! Nykyiset lasit kun on mustat, paksut ja niin ...tunkkaset. :D

-SeLma-

Pinkit Dolce & Gabbanat!
Ihanan väriset ja muotoiset kehykset, piristäisivät esim. tummaa asua mukavasti.

emmien

Postauksen lempparit on ehdottomasti nuo siun valitsemat prillit! Musta on lempivärini ja lisäksi rilliesi malli on mukavan ajaton ja tyylikäs..aika kivat kyllä nuo kultaisetkin, mutta musta voittaa aina :D

KirsiK

Tykkäsin eniten noista sun valitsemistasi. Niissä oli särmää ja väri kohdallaan. Oon ite käyttänyt paljon tosi värikkäitä laseja (edelliset oli kirkuvan vihreet), ja tuo musta on ihanan rauhallinen ja voimakas yhtä aikaa. :)

atomi

hmm.paljon rillejä - noi sun on ihanat- mutta vihreät pokat olisivat itselleni ehkä sopivammat. Mutta olipa kiinnostava postaus, kiitos siitä :)

emi

Sun valitsemat lasit kyllä! Näyttää niin kevyiltä ja mukavilta. Just tänään sovittelin itse uusien lasien hankinta-aikeissa varmaan sadat lasit läpi, mutta mitkään eivät tuntuneet oikeilta. Etsintä jatkuu siis!

Ruska83

Lempparit on nuo siniset kehykset (samanlaiset kuin ne mihin päädyit mutta siniset). Se vaan on minun väri ja sointuisi vaatteisiin ja meikkiin hyvin.

Salla

Noi sinisetkin olis kyllä tosi makeet! Jos siis vain saisi yhdistettyä muihin väreihin järkevästi. Mutta ihastuin noihin kolmoskuvan vihreisiin kehyksiin, joita sovitit. Ihana väri!

Mulla oli nykyisten kehyksien valikoiminen melko tuskaa... en ottanut aikaa mutta kävin yhdessä ja samassa liikkeessä kyttäämässä kehyksiä kolmena päivänä ja jokaisena sen n. tunnin... voin kertoa, että aika lailla joka kehys tuli testattua :D ja osa useaankin kertaan. Lopulta valitsin kehykset, jotka olin jo ykköspäivänä kerran hylännyt.

Kyllikki K.

Sattuipa juttu sopivaan aikaan, koska vanhat kehykseni menivät tänä aamuna rikki. Viimeksi laitatin uudet lasit näihin vanhoihin kehyksiin, joten ovat olleet todella mieluiset. Ne ovat mustat, joten vaihtelun vuoksi valitsin nyt I. a.Eyeworksin sinertävät ( harmaat ?) kehykset.

Iitu

Hienoimmat kehykset olivat juuri nuo, mitkä valitsit. Niiden pinta on erikoinen ja mielenkiintoa herättävä!

Voin itsekin kehua sydämestäni Fenno optiikkaa. Itse asioin Turun Optillisessa liikkeessä ja ostin sieltä kerralla kahdet uudet lasit ja vanhoihin laseihini uudet linssit, koska palvelu oli erinomaista. Ja molemmat arkilasini ovat kovassa käytössä ja laadultaan erinomaisia (olen käyttänyt tähän mennessä neljän eri ketjun laseja ja Fenno Optiikka on ehdottomasti paras).

katih

Nuo täysin kirkkaat olisivat kyllä aika raikkaat, itse tosin päädyn aina tuttuihin ja turvallisiin mustiin kehyksiin.

K

Lempparini ovat nuo läpinäkyvät! Itsekin olen blondi ja nykyiset lasit ovat mustat, eikä mallikaan miellytä. Ne ovat liian erottuvat ja tuntuvat ahdistavilta, joten käytän niitä todella harvoin. Lasit ovat ensimmäiseni, enkä selvästi osannut miettiä mallin valintaa tarpeeksi pitkälle.

Jensku

Mieleen painuvimmat lasit olivat nuo täysin kirkkaat lasit, joissa mukana ihanat hempeän vaaleanpunaiset ruusut <3 Love it <3 Täysin kirkkaat lasit sopivat tyyliini täydellisesti. Lasit sopivat joka asuun ja ovat aivan ihanat <3

Itselläni on tällä hetkellä käytössä lukulasit joten en käytä laseja koko ajan, mutta tietokoneella tulee oltua pitkän(kin) aikaa ja kirjoja luen todella paljon. Joten lasit ovat kuitenkin joka päiväistä elämääni. Ensimmäiset lasini, jotka ostin olivat hempeän vaaleanpunaiset ja rakastin niitä koko sydämmestäni, mutta joku oli astunut niiden päälle ja sinne meni... Nyt minulla on päässäni varalasit, jotka ovat mustat eivätkä sovi tyyliini lainkaan, vaikkakin musta sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Joten uudet lasit olisi tarpeessa. Ja jos lahjakortti minulle osuu on varma valintani täysin kirkkaat lasit jollain kivalla pikku yksityiskohdalla :)

Ziina

Oon haaveillut uusista laseista suunnilleen kaks vuotta, mutta vielä ei ole opiskelijabudjetti antanut myöten sellaisten hankintaan. Näkökään kun ei kuitenkaan ole juuri huonontunut, niin syy uusiin laseihin ois melko puhtaasti ulkonäköön liittyvä. Mun lempparilasit tässä postauksessa oli nuo sun valitsemat, mutta sinertävässä sävyssä. Tuo pintakuvio on just kiva ja tuo vähän särmää.

Maiju

Lempparikehykset ovat ehdottomasti nuo 3D-kuvissa näkyvät punaiset! Ihanan vintage-tyyliset ja ah, tuo väri! Itselläni on kahdet ns. perusvarmat kehykset ja olisi ihana saada hieman erikoisemmat ja räväkän väriset :)

Riiikka

Lemppareimmat kakkulat omaan silmään (kyllä, mieluusti ottaisin samanmoiset myös omalle nenälleni) ovat samaiset kehykset jotka itsekin valitsit. Perusteluina tyylikkyys ja monikäyttöisyys, kehyksissä on se jokin juju!

santtu

Voi apua, miksei tämä postaus tullut viikko sitten :D Kävin viime viikolla tilailemassa parit uudet rillit ihan ketjuliikkeestä, ja vaikka kivat löytyikin niin eihän ne nyt tuollaisille herkuille pärjää.

Postauksen kakkuloista huomio kiinnittyi 3d-kuviesi vasempaan alanurkkaan - nuo kirkkaanpunaiset pokat ovat ihan täydelliset. Ensinnäkin siksi että ne ovat punaiset. Muoto on ihanan naisellinen, vaikka epäilen ettei ne omalle vähemmän naiselliselle nassulle sovi. Jos ei tarvitsisi välittää oman naaman muodosta, nuo olisivat ihan unelmarillit, ei tarvitsisi enää ikinä käyttää piilareita, kun nuo päässä haluaisi kulkea päivästä toiseen. Ah.

tangomango

Miun suosikit on kyllä noi turkoosit prillit, mitä sovitat tuossa 3D kuvassa! Sopivasti nerd, mutta silti säpäkät niin väriltään kuin särmältään muutenkin.

Toljanteri

Hmmm. Nuo 3D-kuvien alaoikean pyöreät rillit jotenkin kiehtoo. Ne siis. Ohuemmat kehyksen miellyttää, ja linssien suuri koko (en osaisi enää varmaan käyttää "normaalikokoisia" laseja)...

sari k

Heti miellytti noi kirkkaat kehykset, joiden sivussa violettia kuviota. Olivat tosi ovelan näköset :)

evie

Ehdottomasti D&G'n kissamaiset lasit! Olen ehdoton kissanainen vaikken varsinaista kissaa omistakaan (pyrin kompensoimaan omassa käytöksessä! ;D) ja kyllä tämänkin postauksen catwoman-lasit erottuivat edukseen.

Iita

Nuo, mitkä valitsit ovat ihan ehdottomat lempparit! Tyylikkäät ja ajattomat, mutta silti asennetta täynnä tuon pinnan ansiosta :)

Minäkin ihastuin noihin sun valitsemiin laseihin eniten, upeat ja hienosti sopivat sulle! Mulla on itsellä ollut punaiset lasit jo vuodesta 2008 ja alan olla tosi kyllästynyt näihin.

Anna

Saattaa kuulostaa vähän kliseiseltä, mutta nuo sun valitsemat on kyllä parhaat näistä. Vautsii että on makeet! Ihan mielettömän siisti pinta!

tvbj

Eniten miellyttivät erään kuvan vasemmassa alareunassa pilkottavat muovisankaiset lasit, joiden keskiosa on ruskea ja kulmia kohti väri vaihtuu siniseksi. Ne valitsisin itselleni, mikäli vain voisin käyttää muovisankaisia laseja. Mutta kun niitä ei voi säätää nenältä...

Pauliina

Mun lempparit ovat nuo alimmaisessa kuvassa olevat, mutta kultaisena olisivat vieläkin päheemmät!

Tinski

Pradan Baroque -lasit tekivät minuun vaikutuksen. UPEAT pokat, ihanan väriset ja malliset. Plus käytännölliset - huomauttaa näkökyky -7,5. Silloin etsii isoja pokia, joilla näkökenttö on laaja. Vaikka tarjolla olisikin ihania pieniä sankoja, ne eivät vain ole kovin kätevät ja huomaa, että ne päässä pää pyörii kuin pöllöllä kun yritän nähdä kaiken tarjolla olevan. :D

Teit toooosi hyvän valinnan pokistasi, Niina!

Roosa

Mulla on just ollu ihan pari vuotiaasta asti ongelmana karsastus. No onneksi se saatiin hoidettua lappuhoidolla. (Toinen silmä peitettii lapulla johon sain valita Rasmun Nalle -kuvia (y) )

Hajataitto on mullaki edellee ongelma. Onneksi en laseja tarvitse muuten kuin lukiessa ja tehdessä tarkkaa työtä (opiskelin ompelijaksi). Että pystyn vielä käyttämään kännykkää ilman laseja;)

Ja sitten kilpailukysymykseen:
Rakastuin heti noihin keltaisiin kulmakarva -rilleihin. Koska ne on niin retrot ja päheet :D UH!

Norppa

Toisessa isossa kuvassa reunassa näkyvät lilaan taittuvat linssit näyttää hyviltä. Perus arkilinssit, mutta väri ja muoto tuo lisäväriä.
Jos ei trattis miettiä käytännöllisyyttä yhtään, niin sitten ehdoton suosikki on kultasankaiset lasit, niillä kelpais lähtee humppaamaan!

Niiskuneiti

Kiitos tästä infopaketista! Todella kattava ja avartava kirjoitus. Lempparilasit on todella vaikea valita, sillä kaikki pokat näyttävät upeilta. Kiinnostuin kuitenkin eniten kirkkaista kehyksistä, joissa on violettia reunoissa. Sinun lasisi ovat myös huikean upeat!

Rein

Hih, kyllä noi kulmakarvarillit vei voiton! Ne ovat samaan aikaan trendikkäät ja hihityttävät! :D

Lottanen

Nuo sinun mustat lasisi ovat tyylikkäimmät, tosin noissa hyllyissä näkyi monta muutakin ihanaa houkutusta, joita pitäisi päästä sovittelemaan. Ja uudet rillit olisivat niiiiiin tarpeen!

Kyllä mie kallistun tuon toisen hyllynkuvan alareunassa kurkkiviin mustiin pokiin joiden sisus on valkoinen :) Tarpeeksi leveä linssi jotta autolla ajeleminenkin onnistuu ja väriyhdistelmä on itseä miellyttävä. Myös turkoosit jotka näkyy sinun nenälläsi 3D kuvissa ovat ihanan väriset!

tymyty

Lempparini näistä täällä ovat toisessa isossa kuvassa vasemmassa yläkulmassa hitusen epätarkasti näkyvät lilat muovisangat, joissa oranssia tehostetta. Upean oloiset lasit! Voisinpa kuvitella pitäväni noita ilman vahvuuksia ihan asusteena!

Valitsit ehdottomasti parhaat niistä neljästä vaihtoehdosta, makeet! :)

Misu

Lempparini on ehdottomasti nuo sun valitsemat l.a.Eyeworksin mustat rillit! Todella hienot, simppelit, mutta jujulliset. Hieno valinta!

Maarit T

Kiitos tästä postauksesta. Mun pitäisi uskaltaa mennä näöntarkastukseen ja nyt sain tietoa, rohkeutta ja paikan jonne suunnistaa turvallisin mielin! Pidän eniten niistä sun ekoista pradan baroque laseista (sopisi mun omaan tyyliin kanssa) ja sitten nämä uudet on kivat:)

karkkinen

Minulla on aina tylsät mustat tai hyvin lähellä mustaa olevat lasit, koska ne sopivat kaiken kanssa. Lisäksi minulla on ruskeat varalasit. Siten nyt kiinnostaisi räväyttää ja nuo punaiset pirulaiset näyttäisivät aika mainioilta.. Olen salaa haaveillut punaisista sangoista jo pitkään..

Tanja

Kultaiset kehykset valitsemastasi mallista. To die for! Ja ketä kiinnostaa, kuinka käytännölliset ne ovat. :)

Chenille

Kyllä nuo kultaiset ovat vaan hiukeat! Kun joskus uskaltaisi ostaa vähän erilaisemmat lasit itsellekin.

Elviira

Paljon kivoja vaihtoehtoja! Tästä innostuneena päätin V-I-I-M-E-I-N-K-I-N varata myös itselleni ajan näöntarkastukseen. Jostain kumman syystä olen pitkittänyt ajanvarausta jo useamman vuoden... ja nyt on alkanut tuntua, että näköni olisi heikentynyt. Postauksesi osui juuri sopivaan hetkeen!

Lemppareita osui silmiini kahdet: Joko valitsemasi mustat l.a.Eyeworksit (ne on oikeasti hienot!) tai isot, vihreät kehykset (olivatko Pradat?)

pinnia

Kyllä kivoimmat rillit ovat juuri nuo mustat kehykset, jotka valitsit! Kuten sanoit, niissä on juuri sopivasti eloa, etteivät ne ole liian mustanpuhuvat tai tylsät. Nythän voit alkaa kerätä noita samoja laseja muissakin väreissä. ;--) Suosittelen myös kehyksiä, jotka ovat ulkopuolelta neutraalimman värisiä ja sisäpinnoilta räväkämmät! Tuo mukavasti eloa ja väriä kasvoille.

Viimeiset kultaiset ehdottomasti! Itseltä löytyy tylsät peruslasit ja pitkään oon miettinyt persoonallisempien kehyksien hankkimista. Malli näyttää siltä että sopisi omiin kasvoihin ja vaatevalikoimaankin - vaikka oman vaatekaapin sisältö ei olekaan kokonaan kullanvärinen, musta kulta itsessään sopii melkein kaiken kanssa.

Riikka

Lempparini ovat nuo valitsemasi lasit. Musta sopii kaiken kanssa ja juuri tuo pintakuviointi tekee laseista vähän kevyemmän oloiset.

Anne

Todella hienoja rillejä oli useammat mutta kulmakarvarillit sinisenä valikoituivat omiksi suosikeikseni! Ihanan persoonalliset ja ryhdikkäät samalla kertaa :) Toimisivat varmasti myös aurinkolasilinsseillä, ai että!

Leeinsane

jos tosi villejä silmälaseja haluat myöhemmin tsekkaa ojakadun iloiset silmät :http://www.iloisetsilmat.fi/index.html Liikkeessä on villimpiä rillejä kun osaat kuvitella.

Itse tykkäsin postauksesi kulmakarvalaseista mitä oli montaa eri väristä. Sopivan villit, ei ehkä ihan jokapäivään, mutta hullutteluun ja ilmettä (ja päivää) piristämään loistavat. Ne pelastaisivat kyllä Suomen syksyn harmaudeltakin.

Priska

Olipas hyvä valinta sulla! Ja seuraavaksi ne vähän villimmät, sillä eihän sitä samoissa kengissäkään jatkuvasti kuljeta...

Minusta kivoimmat oli ne ruusukoristeiset läpikuultavat, ihanat!

helmiO

Mahtava postaus, kiitos! Minulla itsellä on ollut uusien lasien hankinta meneillään jo muutaman vuoden... Käytän piilolinssejä lähes päivittäin, koska ne ovat helpot aktiivisessa elämässä. Ja koska vanhat lasini eivät enää miellytä silmää: sekä ulkonäöllisesti että näkemisen kannalta. Nyt olen kuitenkin päättänyt ryhdistäytyä ja hankkia ihanat lasit oikeilla vahvuuksilla. Tekisi hyvää silmille, ja lasit voi olla niiiin hienoja ja muuttaa ja persoonallistaa täysin ilmettä. Ongelmana onkin nimenomaan ollut, mihin liikkeeseen mennä ja millaista haluta. En sitten ole saanut mentyä ollenkaan... Mutta ehkä nyt tärppäisi... :D Postauksen laseista upeimmat ovat kultareunaiset kulmakarvat, mahtavat!

Jade

Hmm, tulipas hyvin informatiivinen paketti ja vielä tarpeeseen! Olen nimittäin harkinnut tässä koko kesän alun näöntarkastusta, koska olen huomannut samoja ongelmia, mitä itsekin mainitsit. Tietokoneen ruudun tuijotus= migreeni. Ja aika päheitä rillejä kyllä löysit, itseäni viehätti ehkä kuitenkin eniten nuo täysin kirkkaat versiot, saattaisivat toimia omassakin päässä!

Annitzz

Siis noi leopardikuvioiset kulmakarvalasit! NIIN mageet! Omia silmälaseja etsiessäni kävin juuri kyseisessä liikkeessä, ja sovitin samoja kulmakarvalaseja mitä sääkin, mutta en tiennyt niitä olevan myös muissa väreissä :) Upeeta! Myös noi kullanväriset Elton John -lasit on hienot!

aiski

Älyttömän kiva postaus!! Silmälaseista vähän puhutaan vaikka aika moni kuitenkin käyttää niitä :D täytyy myöntää että kaikista hienoimmat on kyllä noi mitkä säkin olet valinnut, sulla on hyvä maku ;) :D

elinasofia

Mun lempparit on ekassa kuvassa, neljäs rivi, toinen oikealta! Näyttää niinkuin niissä olisi sanka eri värinen kuin tuo etuosa(?) ja oon jo joku aika sitten tykästynyt siihen tyyliin ^^ Tietenkin ne on myös kivan malliset, tollee vähän pyöreet muttei kuitenkaan liikaa.

Pakko sanoa kanssa, että tää postaus oli tosi kiva ja mielenkiintonen! Kiitti :p

Creme

Ihanimmat on ehdottomasti nuo läpinäkyvät kehykset ruusukoristein, niin täydellisen herkät ja tyttömäiset. Saavat omat lasini näyttämään ihan tylsiltä, vaikka aiemmin tykkäsin niistä kovastikin. Ruusu on vielä kliseisesti lempikukkani, se näyttää hyvältä kaiken kanssa.

Sariska

Kyllä ensimmäisen kuvan oikeasta reunasta löytyvät (alhaaltapäin kolmannet) punaiset kissamaiset lasit toisivat piristystä asuun kuin asuun!
Pitäisikin käydä uusimassa rillit, kun ei yliopistolla enää näe "taululle", mutta opiskelijalla on tiukka budjetti :(
No, ehkä onni suosii rohkeaa?! :D

Oon itekin syyllistyny ostamaan sellaset lasit, joita sai aina nostella ja puolet silmästä meni tyyliin aina peittoon. Onneksi viisastuin ja marssin kans asiantuntijan pakeille! Nyt tosin tekis mieli vähän erikoisempia prillejä, kun omat mustat nörttirillit.

Omat suosikit on ehdottomasti lepardikuvioiset "kulmakarvarillit", koska sellaset olis vaan niin mageet oman nenän päälle :D

Susanne

Itselläni on hieman kesympi väriversio parissa kuvassa näkyvistä Tractionin kehyksistä, joten ehkäpä nimeäisin ne lemppareikseni. Hyvänä kakkosena tulevat nuo kirkasta muovia olevat kehykset, joita voisin vaikka käydä sovittelemassa.

Dina

Mun silmää miellytti eniten kuudennen kuvan harmaan lasit, joiden nurkassa on sinistä. Sopivan hillityt, mutta kumminkin jotain jännää myös. :)

Krista

Nuo punaset kulmakarvarillit! Itellä on ollu nelosluokasta asti rillit ja mitä enemmän on ikää tullu niin sitä villimmäks on ulkonäkökin menny! Tällä hetkellä on vanhat pullonpohja pappalasit jotka ja sitten vähän hillitymmät versiot juuri noista kulmakarvapokista töihin!

cathy

Lempparini ovat ehdottomasti nuo sinun tummat lasisi! Niin päheet mutta samalla asialliset ja sopii moneen asuun!

Mimmu

Nuo violetit, joissa on mainio piikkilaineikko kehyksissä. Aivan ihanat. Ne vaan jotenkin huutaavat mun nimeä värillään ja erilaisuudellaan!

Mä tarttisinkin uudet rillit, arpaonni kohdalle osukoon, kiitos nam =) Lempparini on juurikin nuo jotka itsellesi päätyi, musta sopii kaiken kanssa =D (kyllä, olen tylsä siinä asiassa :P)

Taikalintu

Ensimmäinen kuva, toinen rivi ylhäältä ja toiset kehykset oikealta. Suurin osa kuvaamistasi kehyksistä oli aivan liian värikkäitä tai isoja minun makuuni - silmälasit ovat todellakin makuasia. Todella mielenkiintoinen postaus, minulla on ollut lasti muistaakseni tokalta tai kolmannelta luokalta lähtien, mutta en tiennyt miten linssit tehdään.

Inkkuw

Suosikit ovat kyllä nuo sinun lasisi -kultaisina! Ihanat ja juuri sopivat tällaiselle harakalle joka silmät kiiluen tutkii kaikkea kimaltavaa. Lisäksi ne eivät olisi liian terävät vaaleaan olemukseeni :)

Tiia

Noi kullanväriset, vaikka olis kuinka huono päivä niin varmasti kun laittaa noi pokat päähänsä päiväkin muuttuu paremmaksi! Itselläni on raidalliset pokat juurikin siitä syystä että tällaisen raitojen rakastajan päivässä huonoinakin päivinä jotain piristävää :)

Helsssunen

omat suosikkini ovat nuo jossa mustaa ja väritön osakin. itsellä on tällä hetkellä kehyksettömät lasit joten vaihtelu virkistäisi.

iitsku

Mä ihan ehdottomasti ihastuin eniten noihin sun laseihin! Tykkään kaikista eniten mustista silmälaseista juurikin sen varman päälle pelaamisen takia. Ei oo kuitenkaan varaa hankkia niin monia silmälaseja, että olis sopivat joka lookkiin. Mutta noissa sun laseissa on sitten jotain vähän spesiaaliakin, eivät oo ihan perusmustat. Ihanaa kimalletta! Jokainen nainen tarvitsee elämäänsä hiukan bling blingiä ;)

Viliina

Minä rakastuin noihin pyöreisiin laseihin, jotka ovat oikeassa alakulmassa siinä yhteiskuvassa. Aivan ihanat persoonalliset pokat, joissa on minusta vielä sellainen herttainen nostalgialisä! <3

Heini

Itse tykkään sinun valitsemistasi laseista. Olen ollut silmälasien käyttäjä yli kymmenen vuoden ajan ja todennut, että kreisi ei ole aina parempi. Mitä näyttävämmät lasi, sitä enemmän ne rajoittavat värien käyttöä vaatteissa ja meikeissä. Ellei siis tahdo ihan sirkuspelleltä näyttää :) On kivempi kikkailla jollain mitä voi vaihtaa päivittäin, kun silmälaseilla, jotka ovat päivittäin (tai lähes) samat. Liian suppeaa kikkailua sellainen.

Karlensson

Neljännen kuvan pyöreät punaiset, koska pirteän väriset ja ehdottoman retrot. Jos valitsisin itselleni, ostaisin nuo joissa on ruusut sangoissa.

tintti

Hahaha nuo kulmakarvalasit :D Mutta kotiin olisin lähtenyt noiden sinun lasiesi kanssa, tosin sinisinä.

Kuudennen kuvan keskellä vasemmalla osittain näkyvät violetit pokat näyttää hyviltä! Ehkä kesä on pistänyt pään pyörälle, mutta tekisi mieli vaihtaa omat tylsät mustat sangat joihinkin tosi värikkäisiin. Nuo violetit näyttävät söpöiltä, muttei liian silmiinpistäviltä (ehe). Mulla on aina vaikeuksia löytää sopivia kehyksiä, kun naama on niin perskeleen kapee :D Aina on liian leveet. Aurinkolasit vahvuuksilla kelpais kans. Jos siis onni osuu kohdalle, tiedän jo miten rahat käytän x)

maisaa

mustaa ja väritön osa. ne on hienoimmat. Itsellä hieman samanlaiset ja sopivat monen asusteen kanssa hyvin yhteen.

Helmililja

Ihastuin läpinäkyviin kehyksiin, joissa on kiva koriste sangassa. Olen pitkään kulkenut tummissa kehyksissä ja tuollaiset läpinäkyvät mutteivät silti hengettömät kehykset vaikuttavat hauskalta. Todennäköisesti olisivat liian platkut omilla kasvoillani, mutta onneksi tässä ei tarvinnut miettiä sitä! :)
Oli muuten tosi mielenkiintoinen blogikirjoitus!

Henni

Toisessa paljon laseja sisältävässä kuvassa ylimmältä riviltä kehykset vihreiden lasien vierestä. ne joissa on nenäosassa pinkkiä. Koska ne on aivan ihanan malliset ja nykyiset lasini ovat kohtuullisen erottuvat ja tarvitsisin (siis haluaisin) semmoiset jotka käy useampien väriyhdistelmien ja juttujen kanssa.

Tuikku

Uhh..! Ihanimmat rillit oli kyllä noi sun lasit (myös kultasena!) ja tietty ihanat kanarianlinnunkeltaset kulmakarvarillit! Ne on just oikeanlaista keltasta, tota superpirteetä ja vahvaa eikä mitään laimeeta lääsyä. Se on ainoa oikea keltainen mitä on olemassa! ;)

aini

Olen varma, että ne Pradan Baroque mallin lasit olisivat olleet lempparit, mutta kun ne eivät nyt päässeet kuvaan postauksessa, niin valitsen samat lasit kuin sinäkin. Tumma pinta, vähän särmää ja sopiva muoto, olematta kuitenkaan liian "hallitsevat". Itselläni ollut nyt 6 vuotta samat Diorin lasit käytössä piilareiden kavereina, mutta nyt ne ovat jo ihan lönksät, eikä niitä kannata kuulema enää "föönäilläkkään" parempaan kuosiin.

Lahjakortti tulisi siis todelliseen tarpeeseen ja säästyisin näyttämästä myyrältä niinä päivinä kun piilareita ei jaksa laittaa vaan kauppareissulle, mutta rillit putoavat pyöräillessä päästä.

minanami

mun lempparikehykset tarkan tarkastelun jälkeen on toisesta isosta hyllyryhmäkuvasta kilpikonnakuvioiset/väriset lasit tuolta keskeltä! en oo kyllä ihan varma että käviskö tuollaiset mun naamalle, mutta ainahan sitä voi ainakin haaveilla!

Pollyanna

L.a.Eyeworksin kullankimaltavat pokat ehdottomasti! Koska blingiä ei voi olla koskaa liikaa! ;)

Venla

Ekassa kuvassa näkyy olevan paritkin hienot lasit, varmasti niitä löytyisi paljon enemmänkin! Tykkään noista oikealla toisiksi ylimmässä rivissä olevista hailakan liloista laseista, ja myös niiden yläpuolella viistosti vasemmalla olevat punertavat lasit vaikuttavat upeilta. Valitsen itse aina melko vaaleita ja kevyitä kehyksiä koska olen itse niin vaalea, mutta punainen ja liila väri ovat juurikin suosikkejani. :)

Näytä kaikki kommentit (309)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu