Jos pitäisi sanoa yksi oma lempparini lähiaikojen asuista niin se olisi todennäköisesti tässä. Vaaleasävyinen Selected Femmen hame (saatu), ja sitten mustaa mustalla. Oli erityisen mukavaa lähteä reissuun jakussa, kun kohdalle osui lämmin päivä. Ajattelin että kylmähän tässä tulee, mutta niin vaan porukka näkyi hengaavan kaupungilla jo kokonaan ilman takkia.
Käytiin moikkaamassa ystävääni Maijaa ja heidän 3kk ikäistä tyttövauvaa. Järjetöntä miten nopeasti sekin pikkuinen on kasvanut, vaikka siitä on vasta pari viikkoa kun viimeksi nähtiin! En näköjään vieläkään oikein tajua miten vauhdilla lapset kehittyvät.

Kommentit (4)

Juia
1/4 | 

Odotin jotakin suurta paplari-sirkusta, mutta onneksi ratkaisu olisin näin yksinkertainen. Kiitos! :)

2/4 | 

Hienot kengät ja kaunis asu! :) Jakku näyttää hyvältä tuossa kokonaisuudessa, ihana kun kelit sallivat jo lyhyetkin takit. ^^

Juia
4/4 | 

Moikka, millä vempeleellä teet nuo ihanat luonnollisen näköiset kiharat? Itselläni on luonnostaan kihara tukka jos annan sen kuivua itsekseen, mutta jos pää näkee fööniä jää kihroista jäljelle latvoihin vain pieni taipuisuus mitkä toimivat hyvänä apuna kiharruksessa.
Kun kiharran tukkaa niin yleensä käytössä on suoristusrauta. Sillä tietysti tulee melko kiharaa jälkeä ja joskus haluaisi vain tuollaista huoletonta, mutta siistiä lainetta. Voisitko siis kertoa salaisuutesi? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012