Ystäväni jaksaa hehkuttaa Iggy Azalean takamusta, vaikka ensisijaisesti Iggyn tuote lienee musiikki. Olen pitkälti lähinnä pyöritellyt Monalle silmiäni että just juu, mutta nyt tuli pepputytöltä sellainen musiikkivideo että itsekin kiinnostuin. Koska kuka 90-luvun teini ei innostuisi nostalgian nimissä Clueless-bimboilusta ;)

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=O-zpOMYRi0w[/embed]

Näihin rytmeihin ja väreihin, ihan mahtavaa juhannusta kaikille!

Kommentit (20)

Marie
1/20 | 

Vasta pari viikkoa sitten tuli katsottua Clueless. Muistan kuinka hitti se oli ala-asteella, tosin tytöt eivät ymmärtäneet sen olevan parodiaa vaan ihannoivat kaikkea ihan täysillä. Esimerkiksi yhdessä kohtauksessa vilahtaa Snickers-patukka joten sen jälkeen kaikkien oli aina ostettava Snickerssejä :D Hauskaa juhannusta :)

karolina
5/20 | 

Haha! Tulipa nostalginen olo! :D Tuota leffaa on tullut tuijoteltua kerta jos toinenkin.. :)

Ihanaa juhannusta!

Maria
6/20 | 

Mä luulin että Mona on all about the real deal, mutta eihän ton pylly oo aito... :/ No, hauskaa juhannusta!

Jonanna

Eihän sitä missään ole todistettu, ettei Iggyn peppu oikea ole :) Toki reenillä saa aikaan vaikka mitä ;) Ja tietysti geenejäkin tarvitaan :D

Maria

No ei ole kiistattomia todisteita ei, mutta aika paljonpuhuvia ennen ja jälkeen -kuvia... :I No tehköön kukin pyllylleen mitä haluaa :'D

Olivia Rouge

Eiku silikoni to the win on mun oma mielipide aina!!! Eikutota... En ole jaksanut vaivautua tutkimaan mistä neidon takapuoli on valmistettu, enkä mä nyt Iggyä pelkän pyllyn takia hehkuta vaan kuuntelen jopa musiikkia ja tykkään neidon tyylistä noin muutenkin :)

annemaris
9/20 | 

No sehän onkin yksi suurimmista debateista että onko peba aito vai ei =D Who cares, Iggyn musa on kultaa!!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011