Raitateemalla jatketaan. Törmäsin aiemmin Pupulandian puolella aivan huikeisiin Karl Lagerfeldin suunnittelemiin Coca-Cola -pullojen lookkeihin ja pian sen jälkeen sähköpostiini tupsahti lehdistötiedote aiheesta kuvilla höystettynä ja kysyivät vielä, että haluanko setin. Raitoja, polkadottia, silmäkarkkia! Kattokaa ny!

Pullot eivät tule myyntiin, mutta niitä on mahdollisuus saada erilaisista tilaisuuksista ilmaiseksi. Eli siis sama juttu, kuin viime vuonna oli niiden suloisten Blahnik -tölkkien kanssa. Muistaisin, että ainakin Helsinkiläiset lukijat vinkkasivat niitä olevan satunnaisesti jaossa kaduilla ja toreilla, muista kaupungeista ei silloin ollut puhetta.

cok2coke4coke3coke1Pahoin pelkään, ettei tuota maailman parasta raitakangastani eli Finlaysonin 70-luvun vanhaa verhoa löydy pinkkivalkoisena. Iski sellainen himo pinkkivalkoiseen vinoraitaan, että alan kohta maalaamaan valkoista lakanaa itse! Kertokaas, onko kokemusta kankaan kuvioinnista, olisiko tuollaisen tekeminen kuinka onnistunut idea teknisesti? Saako jollain värillä x pysyvän ja kirkkaan tuloksen itse tekemällä?

Vaikka kangas vielä uupuukin, onneksi minulla on kuitenkin pinkki-punaiset satiinikengät, voin fiilistellä tuon vaalean mallin asua. Näköjään limpparimainoksestakin voi repiä inspiraationsa :D Näen jo itseni pinkkiraidallisessa pallomaisessa hameessa sipsuttelemassa kesäkaupungin katuja. Oh yes.

Kommentit (16)

janni
1/16 | 

painoin tyynyliinaan raitoja joskus kymmenen vuotta sitten ala-asteella, olen pessyt sen 60 asteessa eikä ole haalistunut yhtään :) ihan perus kangasväriä oli, ei ehkä halvinta mutta ei mitään kovin kallistakaan :)

Caro
3/16 | 

Sisustusalan opiskelijana, painokankaiden kurssin käyneenä voin kertoa, että raitojen tekeminen itse on aikaa ja kärsivällisyyttä vievä homma. Jokainen raita kun pitää huolella mitoittaa ja rajata teipillä, jotta niistä tulisi siistit. Mutta jos kärsivällisyyttä löytyy niin mikäs siinä sitten:D

Varjosudenhetki
4/16 | 

Paras ja pysyvin tulos tulee reaktiiviväreillä, mutta niillä säätäminen vaatii jo jonkin verran enemmän tuntemusta painohommista. Aika hyvin kyllä nuo peruskangasväritkin pysyvät, kunhan kiinnittää hyvin silittämällä ja noudattaa pesuohjeita.

Itsellä epätoivo mustavalkoraidallisen kankaan suhteen. Mistään ei saa sellaista kun haluaisin! Kohta pitää alkaa maalaushommiin.

Helpointa on ensin leikata mekon kappaleet ja raidoittaa ne vasta sitten. Ei tarvitse turhaan raidoittaa hukkapaloja. Maalarinteippiä ja kärsivällisyyttä kehiin niin kyllä se siitä. :D

Marjukka
5/16 | 

Huomasitkos, että Tori-lehden pihakirppis-osion ilmoituksista ensimmäinen ilmoittaa myyvänsä "paljon kangaspaloja eri vuosikymmeniltä".

En ole ko. ilmoittaja, joten en tiedä mitä on myynnissä, mutta jos viikonloppuna on joutoaikaa ja kiinnostaa...

Sissi
7/16 | 

Etkö vois vaan leikata tavallista raitaa täysvinoon langansuuntaan niinkun tossa jo joku ehdotti? Yläosassa pitäis sitten tietenkin käyttää jotain tukikangasta mutta helma ainakin laskeutuis tosi nätisti. :)

jossu
8/16 | 

ooi! noi pullot oli niiiiin ihania, että iski oikein himo saada tuollanen meikäläisenkin ikkunalautaa koristamaan=)

Harmi vaan ettei niitä taida täältä tampereen seudulta löytyä:(...

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
9/16 | 

janni: mekin ollaan painettu tyynyliinat ala-asteella, mutta en muista yhtään pysyivätkö kuviot vai pestiinkö liinaa ollenkaan, oliko se vain koristeena :)

prefecta: toki, mutta lähdin siitä oletuksesta että sitä itse pinkkivalkoista raitakangasta on turha etsiä kuin korkeintaan trikoona :) en ikinä löydä kangasta jonka visioin etukäteen.

caro: mutta se olisi kuitenkin mahdollista... mua ehkä viehättäisi enemmän sellainen käsinmaalatun näköinen, eli että raitojen ei tarvitsisi ollakaan tasalaatuisia :) teipeilläkin voisi tehdä nuo vähän eri levyisiksi, niin lopputulos olisi persoonallisempi.

varjosudenhetki: maalarinteippiä järkeilin itsekin :) mun on pakko tehdä tuollainen pinkkiraitainen hame niin että värjään itse, on sen luokan innostus täällä päässä :D

marjukka: raah, olen helsingissä :(

katinka: voi kun söpöä <3 mulla vaan fiiliksissä se kunnon kirkas pinkki eli taitaa mennä itse maalaamiseen :)

sissi: ehdottomasti, mutta ongelmana on enemmän löytää se pinkki-valkoinen raitakangas oikean paksuisella raidalla ja sävyllä :)

jossu: en kuolemaksenikaan muista tuliko ne tölkit silloin tampereelle, muistan vain että helsingistä kuului lanseerauksen jälkeen jatkuvasti että sieltä ja sieltä saa, käykää hakemassa omanne.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kestää ja kestää
10/16 | 

Hei, ymmärrän että tahkoat mainoksilla rahaa ja Olivia sitäkin enemmän, mutta viime aikoina blogisi on käynyt teknisesti todella raskaaksi lukea. Sivun lataaminen kestää eikä sitä pääse rullaamaan alas, ennen kuin kaikki jättimäiset bannerit ovat ladanneet... Voisitko laittaa asiasta palautetta eteenpäin, että pieni kevennys saattaisi tuoda tällaisia satunnaisia, vakinaistumassa olevia lukijoita useammin vierailulle?

Onnenhedelmä
15/16 | 

Blahnik -tölkkejä jaettiin Treella ainakin keskustorilla. Muistan kun olin ihan fiiliksissä ja komensin miestäkin ottamaan oman :)

emmmam
16/16 | 

Vietin tossa just viis päivää Pariisissa ja siellä noita kyseisia Karl Lagerfeld cocis pulloja oli myytävänä monessakin paikassa. Mm. Galeries Lafayetten gourmet osastolla oli useita hyllyjä pyhitetty vain niille.

Ei vissiin jälleenmyyjät luota että Suomessa olisi niin hyvä menekki, että kannattais tilata tänne ihan myyntiin asti... :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012