*mainos*

Bonnierilta laitettiin mahtitarjous uudesta Costumesta, joka on jo tainnut viedä aika monen suomalaisen muotifriikin sydämen heti ensimmäisestä numerosta lähtien. Lehti keskittyy vain ja ainoastaan muotiin ja kauneuteen, ei mitään ylimääräistä. Ja ihan varmasti Suomen markkinoilla on tilausta puhtaalle muotitykitykselle perinteisempien naistenlehtien rinnalla.
Vaikka nettiajan on ennustettu jyräävän printtimedian, en usko siihen pätkääkään. Tietokoneen ruutu ei tule koskaan korvaamaan rakasta aamukahvi+kiiltäväkantinen lehti -komboani. Sanoo hän, joka kirjoittaa blogia krhm... mutta minä yksinkertaisesti rakastan oikeita lehtiä, ei voi mitään.
 

Tilausohjeet ja muut tarvittavat tiedot löydät täältä: KLIK!

Kommentit (5)

Parkkis
1/5 | 

Minä ainakin uskon että ei netti voita aikakauslehtien maailmaa. Mikäs olisi helpompaa ja mukavempaa matkaseuraa, kahviseuraa yms. Ja lopuksi niistä voi askarrella vielä ajatustauluja! :)

2/5 | 

Rakastuin kyllä niin totaalisesti tuohon Costumeen. Yleensä (koskaan) en jaksa lukea lehteä kannesta kanteen, mutta Costumen kohdalla näin kävi. Tyylijutut olivat valtavan inspiroivia ja tuntui, että löysin tyylini sisäisen olemuksen uudelleen :D Ihan mahtava lehti!

heartbeat
3/5 | 

Aikakauslehtifriikki täällä terve! Olen täysin samaa mieltä! Tilaisin tällä hetkellä tsiljoonaa eri lehteä, jos tuo raha ei olisi esteenä... -_-

Costume oli kyllä oikein kivan oloinen lehti:)

zeta
4/5 | 

kiva lehtihän tuo lajissaan on :) ja kiva kun sinä aina kerrot selvästi, milloin kyseessä on mainos- tai yhteistyökuvio :))

5/5 | 

Olen samaa mieltä kuin Parkkis :)! Lehdet inspiroivat minua , toimivat päivän piristeenä ja sokerina pohjalla kahvitauoilla <3 Rakastan myös ajatustauluja.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012