Hihkun tyypilliseen tapaani vähän jäljessä mutta hihkunpa kuitenkin, että Suomeen saadaan uusi muotilehti, Costume! Bonnierin luotsaama, alunperin norjalainen muotipläjäys keskittyy sydänverellä kirjoitettujen artikkeleiden sijaan oikeasti pelkästään muotiin, joten se on varmasti ihan fressi tulokas perinteisten naistenlehtien rinnalle. Ensimmäinen  numero ilmestyy lehtihyllyihin 22.8.2012.

Kuinka monta tuttua muoti- ja blogimaailman kasvoa löydät teaserista:

Costumen päätoimittaja on Oliviasta tuttu Sanna Sierilä ja toimituspäällikön tuolille istahtaa Jenna Kämäräinen.

Ps. Ensimmäiseksi Costumen bloggariksi on tunnustautunut Thing for the Blingin Teemu, jäämme odottamaan lisäpaljastuksia.

Kommentit (11)

2/11 | 

Apua, mä en tiiä enkö oo vaan tarpeeks fashion vai mitä mut mulle toi teaser oli kamala pettymys. Liikaa tummaa ja niittejä ja tylsistyneitä katseita mun makuun. Mä en vaan tajuu :D

Ellaella
3/11 | 

Juu, olisi ollut enemmän minunkin makuuni jos videolla olisi puhalleltu saippuakuplia tyllihameissa pastellisävyisten ilmapallojen keskellä, mutta se ei taida olla nyt muotia :) Näytti olevan joku indiedaysin bloggari videolla ja pari muutakin tuttua kasvoa, sen Voice-kilpailijan lisäksi.

4/11 | 

näytän kunnon vaahtosammuttimelta tuolla kaikkien platformien keskuudessa! oli ihan superia tehä tota videoo, tosi hauska jengi vaikka videolla onkin pokerfacea :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
Huh