Läskipohjaiset creepers -kengät ovat niin kaukana perustyylistäni kun olla voi. Silti olen aina pitänyt niistä. Tässä voi toki olla pieni ysärinostalgian tuntu, vaikken muuten juuri ysäristä enää innostu. Ysäri meni, läskipohjat jäivät. 

Kuvasin tällä kertaa vain jalat, sillä kaikki asun kiinnostavuus oli nimenomaan sillä osastolla.

Yleisesti creepersit yhdistetään tyylin puolesta rockabillyn suuntaan, mutta ne toimivat hienosti myös meillä taviksilla. Erityisesti nämä Parikan mustavalkoiset versiot olen laittanut toimimaan oikeastaan minkä tahansa asun kanssa. Kenkä on jalassa mukavuuden multihuipentuma, josta vielä lisäpisteitä. 

Ps. Miten ihmeessä "creepers" oikeasti taipuu, creeper-kengät, creeperit vai creepersit? 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat