Kävin juuri ennen vappua kääntymässä Jyväskylässä Marks&Spencerin tapahtumassa, jossa hypisteltiin vaatteita, naurettiin ja tapasin kerrassaan upeita naisia. Minut ja kolme lukijaani stailattiin keväisiin asuihin ja hyvä oli stailaus, sillä löysin vihdoin istuvat vajaamittaiset leveäpunttiset housut (culottes).

M&S:n housuissa, ja useimmissa mekoissakin, on kolme puntin/helman pituutta. Eli sama housu/mekko, kolme eri mittaa. Voiko enää parempaa olla?! Tällaisena 179cm pitkänä olen ihan täysin luovuttanut housujen suhteen, ne eivät koskaan istu miltään osin kunnolla. Ei vyötäröltä, eikä varsinkaan puntista.

Tästä syystä olen pyöritellyt silmiäni kaupoissa useaan otteeseen culottes-housujen kanssa, sillä ne mitkä ovat 165-senttiselle puntista oikean mittaiset, ovat minulle polvihousut. M&S:n stailaaja kiikutti minulle nämä pisimmällä mahdollisella puntilla varustetut pöksyt ja hyvänen aika, perfecto!

Oli aika selvää että ostin nämä välittömästi. Tällä lookilla olin työporukan kekkereissä viime viikolla, meillä oli levyraati :D

Housut ovat paksua ja upeasti laskeutuvaa raskasta kangasta, ei mitkään huitulat. Joten tarvittaessa nämä voi skarpata jakun kanssa siistimmäksi, tai kuten kuvissa, kesätopin (H&M) rennommaksi asukokonaisuudeksi. Vaatteiden monikäyttöisyys on minulle tärkeää, mietin aina vaatetta ostaessa minkä kaikkien vaatekaappini helmien kanssa ne käyvät yhteen.

Ps. en ole sisäistänyt tätä culottes-nimeä, mielestäni nuo ovat ihan vaan leveäpunttiset vajaamittaiset pöksyt.

Pps. arvatkaa eksyinkö Jyväskylässä. Kyllä, monta kertaa. En voi edelleenkään ymmärtää miksi suuntavaisto on jättänyt minut näin totaalisesti välistä :D

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 | 

Haha, miten Jyväskylässä voi eksyä! Ei vaan, mulle melkein kotikaupunki tai olikin opiskeluajat. Itellä myös suuntavaisto aivan surkea. Jotenkin vasta nyt tajunnut, että oikeasti taitaa jotain puutetta olla siltä osalta.

Rosa
2/9 | 

Nurinkurista tosiaan: sinulla on upea pitkä vartalo, jolla vaate näyttää kauniilta ja kunnolla pääsee oikeuksiinsa. Sitten niitä valmistetaan vain pätkille. Hah! Jaan kanssasi ongelman, vaikka olenkin vain 173 cm. Hienoa, että löysit sopivat housut. Painan mieleeni tämän M&S - vinkin.

Vierailija

Näyttivät aivan samoilta kuin omat ihanat Minellin kenkäni! Ihanalta näyttävät siis Dieselinkin versiot. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013