Ilmeisesti keuhkokuume vinksautti jotain päässäni viime viikolla, koska minulla farkut jalassa jo toista kertaa parin päivän sisään. Mutta kun ne ovat niin mukavat! Lisäksi saan velttoilla ja istua miten haluan, ilman pelkoa vilauttelusta. Pienet on ilot tänään :D Farkkujen parina rakas Junk Foodin Star Wars teepparini.


darth vader

darth vader


f2

f2

Näitä Please Jeanseja on kuulemma vielä muutamia jäljellä tätä kyseistä mallia, kysäisin tänään Miiralta kun näin Putiikkilaisia Fashion Stockissa.


nelliinan vaatehuone niina tapojärvi

nelliinan vaatehuone niina tapojärvi


vagabond tennarit

vagabond tennarit

Vagabondin kangastennarini kokivat vähän kovia hyppiessäni mutalammikoiden yli. En silti voinut vastustaa tennareita, ulkona oli niin ihanan lämmintä. Kadut alkavat olla lakaistuja suuressa osassa meidän hoodeja, joten kohta voinee siirtyä peräti avokkaisiin.

Ja tämähän tarkoittaa sitä, että voin kaivaa korkkarien lisäksi myös fillarin esille jei! Ainoa pikku mutka matkassa on se, että minulla ei ole harmainta aavistustakaan avaimesta. Nimimerkillä "varmaan talteen" talven ajaksi. Argh.

Kommentit (11)

SM
1/11 | 

Löytyikö mitään mainitsemisen arvoista Fashion Stock Salesta? Itse kotiutin ihan vaan muutamia ihania koruja.... :)

4/11 | 

Kannattaa polkea talven yli niin ei ehdi avain hukkua ;)

Mutta aijai, ihanaa kun kadut alkaa kuivua niin voi taas kaahata! Ja ehkä ens viikolla uskaltaa vaihtaa nastarenkaan kesärenkaaseen.

Noi farkut on kyllä ihan mielettömän kivat ja näyttää vaan paremmilta mitä enemmän niitä katsoo. Istuu sulle tosi hyvin!

5/11 | 

OIH! Sisäinen nörttini (ja ulkoinen myös.. okej oon inside-out nörtti, tiedetään) rakastui tohon t-paitaan.. !!! *tahtoo kans*

Toivottavasti avain löytyy :) Välillä tulee tehtyä noin... "laitan sen loogiseen paikkaan" - eli paikkaan jossa se aiemmin ei ole koskaan ollut ja täten epäloogisin paikka ikinä.

9/11 | 

Pyöräiletkö hame/mekko päällä, vai laitatko jotkut housut? Kuinka huolehdit, ettei vilku liikaa, tarvisin vinkkejä :D

Rytsis
11/11 | 

Argh noi on ihan sairaan ihanat farkut!!! Jos kyllästyt niihin, niin armonkalliolta löytyy uusi hyvä koti niille :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011