Tänään on Designtori syksyn 10-vuotispäivä. Kävin aikoinaan myös ihan ensimmäisessä tapahtumassa, joka järjestettiin Ojakadun kupeessa. Designtori on kasvanut pienestä kirppismäisestä kojualueesta suureksi kotimaisen designin tapahtumaksi, joka on aivan huikea saavutus! Mutta vaikka Designtori järjestetään nykyään sisätiloissa Pakkahuoneella, sen fiilis on säilynyt vuosien aikana. Edelleen myynnissä on kotimaista laadukasta designia, ja tärkeää on myös eettisyys ja ainutlaatuisuus. 

Muistoni ensimmäisestä Designtorista kulminoituvat MUKAVA:n myyntipöydässä olleisiin Minna Parikan siivekkäisiin Polly-kenkiin, joita en raaskinut ostaa. Olen lyönyt päätäni seinään aiheen tiimoilta useampaan otteeseen sen jälkeen, sillä en ole vieläkään löytänyt kyseisiä kenkiä mustina tai valkoisina omassa koossani. 

Harkinta on hieno asia, mutta tuona päivänä sen olisi voinut heittää Tammerkoskeen, prkl :D

Tapahtuman FB-sivut löytyvät täältä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010