Meinasin kokonaan unohtaa muistuttaa, että Tampereen jouluinen Designtori on nyt tulevana sunnuntaina 5.12. Pakkahuoneella klo 11 eteenpäin. Katso lista myyjistä täältä KLIK! Tuonne oli sisäänpääsy 4 euroa ovelta / ennakkoon 3e. Itse en ehdi hakea lippuani etukäteen, joten 4 euroa it is. Ennakkolippuja saa Super mukavasta, Vintage Gardenista ja Design Boulevardista. Ystäväni aikoo raahata minut paikalle yhdeksitoista eli se on menoa sitten heti aamusta.


designtori

designtori
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (12)

noora
5/12 | 

Hei, on ihan pakko kysyä (anteeksi ettei liity postaukseen) mutta mistä ostit GHD-rautasi ja paljonko se maksoi? Onko se oikeasti hyvä, ohentaako tukkaa? Kovasti haluaisin sellaisen, mutta en ole varma uskallanko tilata..

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
7/12 | 

se on tilattu briteistä lookfantastic.comista (omani on IV styler) ja se maksoi n. 100e. Brittitöpselin sisällä on suomalaisittain oikeanlainen töpseli eli ei tarvinnut kuin yksi ruuvi avata ja sai brittiadapterin irti :) Se on ihan tajuttoman hyvä, en vaihtaisi pois missään tapauksessa! Liukuu hiuksissa kuin unelma ja jälki on varmasti suoraa. En ainakaan ole itse huomannut hiuksissani mitään ihmeellistä tuon käytön jäljiltä, mutta en varmasti ole paras arvioimaan tätä koska leikin jatkuvasti hiusväreillä ja pidennyksissä jne, eli joku sellainen jonka tukkatilanne on pysyvä, voisi olla asiantuntevampi. Parempi se on kuin joku kahden euron metallinen rousku jolla repii tukkansa pilalle.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

noora
12/12 | 

Kiitos valtavan paljon kun vastasit! Itse olen harkinnut lookfantastic.comista hankkimista, ihanaa kuulla että sulla on positiivista kommenttia! Kiitoskiitos, olet niin ihana (muutenkin). <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla