Melkein unohdin vinkata tämän kevään Designtorista Tampereen Pakkahuoneella, mutta vielä ehtii. Alkaa tänään sunnuntaina klo 11 ja jatkuu aina kuuteen asti. Mukana myymässä omia tuotteitaan on 60 suomalaista suunnittelijaa ja yritystä, joten ihmeteltävää varmasti riittää. Lisätiedot FB-tapahtumasta KLIK tai Design On Tampereen infosta KLIK!


Ps. tänään Keskustorilla myös peräkonttikirppis, tuo huikeaa sukseeta nauttiva kirppistapahtuma klo 9-15, poiketkaa ehtiessänne sinnekin :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (3)

Viliina
1/3 | 

Sydän itkee verta, kun älysin, että missasin sen Designtorin... No, ainakin lompakko säästyi.

Niin ja siun blogiset on molemmat aivan yhtä valloittavia kuin aina ennenkin. ^_^

Kaisu
2/3 | 

Kiitos Nelliina! Ilman sua olisin unohtanu ja missanu koko peräkonttikirppiksen, mutta onneks avasin sun blogin aamulla ja sitten tulikin kiire hypätä pyörän selkään ja kurvata keskustorille. Hyviä löytöjä löytyi :) Voisin tässä nyt samalla sitten kiittää yhdestä parhaasta blogista, jota oon jo vuosia lukenu, mutta hyvin harvoin jos koskaan kommentoinu.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012