Minä sydän kirpputorit. Vaikka nykyään kirppiksiltä todellisten löytöjen tekeminen alkaa olla hieman harvinaisempaa, kyllä niitä silti vielä eteen tulee. Erityisesti täällä vähän landemmalla. City-kirppikset taitavat olla hintatietoisempia noin keskimäärin. Hintatietoisella tarkoitan sitä, että vintagesta pyydetään vastaavia hintoja kuin vintageliikkeissä. 

Löysin Lempäälän kirppikseltä aivan upeat valkoiset nahkakorkokengät, jotka ovat merkiltään Desiree Luxus, made in Tampere Finland. Pikainen googlaus näyttäisi yhdistävän tämän merkin Hatanpään Kenkätehtaaseen ja mallin puolesta olisin äkkiseltään sanonut, että avokkaat ovat 50-70-luvulta, mutta tietävämpi tarkentakoon.

Nahkakengät pääsevät ennen käyttöä suutarille huoltoon, vaikka hyväkuntoiset ovatkin. Korkolaput pitää uusia ja pari pientä pintanaarmua käsitellä. 

Loppuun vielä se seikka, joka saa uskomaan, että todellisia vintagelöytöjä on vielä tekemättä: kenkien hinta - 0,50€

Kommentit (3)

mai-
1/3 | 

Oi, muistan kun olin lapsi ja mummolla oli tuollaiset kengät, rakastin kopistella niillä aina ympäri mummolaa :D

Kirsi W.
2/3 | 

Multa itseltä löytyy lähes samanlaiset kengät ja ne ovat peruja äidiltäni. Äiti osti ne hääkengikseen ja ovat menneet naimisiin v. 1981 eli tuo 1970-luku ei siltä pohjalta mene pahasti pieleen. Kuvankin olisin laittanut, mutta kun sellainen ei tänne kommentteihin onnistu. :D

Sini
3/3 | 

Minulta löytyy koto-Suomesta myös lähes samanalaiset Desiree Luxus korkkarit, mutta ilman rusettia. Olen ne aikanaan ostanut muistaakseni huuto.netistä, en kyllä muista kuinka paljon niistä maksoin, mutta varmasti hieman enemmän kuin 50 senttiä :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010