Kävi niin, että näin Hermian lounasravintolassa naisen, jonka yllä oli täydellinen parkatakki. Sitten kävelin naisen luo, ja kysyin mikä takki ja mistä se on ostettu. Sen jälkeen ajoin XXL:ään ja ostin Didriksons Thelma Parkan. Kunpa kunnon vaatteiden ostaminen olisi aina näin helppoa! Olen ihan mestari hankkimaan mekkoja ja hörsötakkeja, jotka löydän enimmäkseen kirppiksiltä. Mutta teknisten tai säänkestävien vaatteiden kanssa olen ihan hukassa. Siksi en omista niitä, muuta kuin parit ihan pakolliset: toppahousut, tuulihousut, tuulitakki ja kuoritakki. Noilla pääsee yllättävän pitkälle retkeillessä ja pihatöissä.

Mukavuudenhalu ajoi siihen, että päätin tänä syksynä sijoittaa veden- ja tuulenkestävään kunnon takkiin, joka toimii arkikäytössä. Eli ei eräjormatarkoituksiin, vaan hae / vie lapsi päikkyyn -arjessa toimiva perustakki. Takin piti olla pidempää mallia ja siinä täytyi olla kunnollinen huppu. Ja kah, sitten sellainen käveli ruokalassa vastaan. En juuri arkaile juosta ihmisten perässä kadulla tai ravintoloissa, jos näen jonkin kiinnostavan vaatteen. 

Lämpimän keltainen parka on osoittautunut näillä sadekeleillä kullan arvoiseksi!

Kuvissa väri on aavistuksen liian oranssi, mutta tuollainen hunajainen sävy takissa joka tapauksessa on.

Tällaiselle hupulle olisi ollut käyttöä Islannissa.... Kaulus nousee todella ylös ja huppu päässä edes nenää ei näy, jos ei itse halua. Tuo mintunvihreä myssy on itse neulottu. 

Että antaa sataa ja tuulla oikein kunnolla, enää ei haittaa!

Tuli taas kerran todettua, että elävä malli eli ns. oikea ihminen on vaatteen parasta markkinointia. Kun ei voi millään tasolla samaistua tuotekuvien nuoriin ja superhoikkiin malleihin, ei voi tietää lainkaan miltä vaate näyttäisi tällaisen tavallisen kuolevaisen yllä. Lisäksi tuotekuvia viilataan photarissa yleensä aika rankalla kädellä, joten niihin ei ole luottaminen ylipäätään. Livenä nähty kaunis takki tarjotintaan palauttavan ravintolan asiakkaan yllä antaa totuudenmukaisimman (ja myyvimmän!) kuvan tuotteesta. 

Kommentit (16)

Katar
1/16 | 

Löysin myös juuri didricksonin merkkinä. Sopivan pelkistettyjä ihmiselle, joka ei tykkää urheiluvaatteista, mutta koiran kanssa ulkoiluun tarvitsee kuitenkin jos jonkinmoista. Ja silti kuitenkin nättejä ja kivan värisiä olisi kiva saada. Ostin juuri lyhyen veden ja tuulenpitävän ulkoilutakin.

Didricksonin omilla sivuilla on myös jokaisen tuotteen kohdalla selkeästi ilmoitettu asteikolla 1-3 tuotteen hengittävyys, lämmittävyys sekä vedenpitävyys niin osaa tämmöinen eiurheilijakin valita oikean tuotteen tarpeisiinsa.

Halina
2/16 | 

Itselle taas toimivuus ja mukavuus on ykköskriteerit, koska olen niin mukavuudenhaluinen! :D En kestä Suomen syksy-, talvi-, kevätkeleissä hörsylävaatteissq kun en halua kastua, palella tai kärsiä tuulesta. Ostin just ihanan punaisen ulkoilutakin, jossa sellainen huppu/huppulippa ettei tule vettä naamalle vaikka Saaristossa sataisi vaakasuoraa. Matkaillaan myös Skotlannissa, Islannissa, Norjassa ja Suomessa, joten täytyy kestää kaikki kelit :D Toi sun takki on aivan ihana! Hmm voisinkohan hankkia kaksi ulkoilutakkia.. ;)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Mä taidan olla siinä rajoilla, että kestän hienon vaatteen kanssa jonkinverran epämukavuutta, mutta sitten vaatteen tai kenkien pitää olla jo _tosi hienoja_ :D Luettelemasi maat eivät tottavie tue hörsövaatteita, vaan nimenomaan kelinkestävyyttä. Islantiin pakkasin minäkin sellaisen varustuksen, että varmasti pärjään!

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Vierailija
3/16 | 

No kuule kerronpa tähän sitten; sulla oli blogissa joskus päällä melkein samanlaiset leggarit kun näissä kuvissa, kerroit merkin, ja mietin että onpa kivat, voisin hankkia. Mutta kuitenkin sitten epäilytti, että miltähän mahtaa näyttää livenä. No, seuraavana päivänä näin junassa yhdellä matkustajalla samanlaiset ja tosi kivaltahan ne näytti! Eli ei muuta kun täsmäiskuna hankkimaan :D eli kiitos siitä vinkistä sekä sinulle että universumille joka tämän elävän mallin tarjoili :)

Vierailija
4/16 | 

Heh, kerrankin blogista voi lukea vaatteesta joka itseltä löytyi jo :D Suosin vaatteissa mukavuutta ja käytännöllisyyttä, siksi toi on ihana takki.

Vierailija
5/16 | 

Haa, just ostin tämän saman takin, mulla vaan yltää melkein polviin asti :)

Terjarka
6/16 | 

Ihanaa, kiitos tästä! Olen etsinyt täydellistä takkia ikuisuuden ja eilen ajoin tämän postauksen innostamana XXL:ään ja ostin tämän ihanuuden <3 Itselle lähti mukaan mustana, mutta kyllä tuo keltainen on niin kaunis :) Tuhannesti kiitos vinkistä!

Vierailija
9/16 | 

Hei! Takki näyttää kivalta, minkä kokoinen takki sinulla on tässä? Dikriksons takit ovat yleensä isoja, ja mietin mitä kokoa tämä sinulla oleva on.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010