Josko vilauttaisin päivän mekkoakin, kun kengät näkyivät jo aamulla. Tänään oli överikellohelmafiilis, joten mitäpä sitä vastaan taistelemaan. Olivia Rougen kustomina minulle tekemä mekkonen sopi helmapäivään mitä parhaiten. Mekossani on normimalleja lyhyempi helma, eli se ei periaatteessa ole ihan niin fiftari, paitsi jos sen kuvaa American Dinerissa :D

Kerran vielä, tunteella, Raquelit <3
 

Päivä kerrallaan korkkarien kanssa ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (8)

Gwen
2/8 | 

Nuo kengät on vaan niin ihanat :) meinasin kyllä tukehtua teeheni kun luin viimeisen lauseen ja seuraavan otsikon "päivä kerrallaan korkkarien kanssa :) .... and then you'll die" kiitos illan hihityskohtauksesta ^^

Voikohan rollaattoria työntää korkkareissa? No, rullatuolilla voi ainakin ajella. Se, että sellaisen mummelina saa - ihan vaan korkkarien takia - voikin olla isompi jippo.

No, kun pysyt hyväkuntoisena mummelina, niin ei ongelmaa ole. :)

Terkuin, joku, joka ajatteli "muutaman" päivän pidemmälle

sara
3/8 | 

hei oikeesti...toi sun tukka..tee sille jotain siis 4real. onneks käytät niin hienoja kenkiä et kukaan tuskin kiinnittää sen jälkeen sun tukkaan huomiota.
maantie-pissa-kulahdus

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011