Kaupallinen yhteistyö

Kun vietin syksyllä päivän Sanoman studiossa Nelliina & Suuri Käsityö -malliston kuvauksissa, näytin kuulemma siltä, että olin joko todella riemuissani tai aivan kauhuissani. Hyväntuulinen kommentti tuli samassa studiossa työskentelevältä toiselta valokuvaajalta, joka oli seurannut sivusilmällä meidän kuvauksiamme. 

Kommentti nauratti silloin ja naurattaa nyt, koska se oli niin naulan kantaan. Oli aivan huikeaa hypistellä livenä valmiita vaatteita, ja olla ammattilaisen meikattavana sekä kuvattavana. Silti jännitti niin, etten osannut yhtään olla kameran edessä. Se vaan ei ole minulle luontaista, vaikka harjoiteltu totta vie on. 

Tällä hetkellä kaupoissa on vielä hetken aikaa Suuri Käsityö, josta löytyy tämän seuraavan 20s flappermekon kaava. Väljä ja suoralinjainen mekko on vintage-tyylisen sarjan ensimmäinen vaate.

Muistutan tässä samalla vielä kertaalleen, että maailman helpoin tuunaus on pitsikauluksen kiinnittäminen vanhaan mekkoon tai tunikaan. Yllä näkyvässä kuvassa on nähtävissä, että pitsi on kiinnitetty kaulukseen siten, että se on osittain kauluksen yli. Lopputulos on lähes kaulakorumainen. 

Tammikuun numeroon tuleekin sitten kullanvärinen teatteritakki, joka on oma henkilökohtainen supersuosikkini. En voi vieläkään uskoa, että piirrokseni lopputuloksena on niin hieno takki. Siitä on kiittäminen SK-lehden taitavaa porukkaa, joka lukee ajatuksia. 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010