Kun tuunasinmekosta paidan toissa päivänä, oli ilta jo niin pitkällä, että en ehtinyt ottaa siitä kuvia osana asua. Tässä postauksessa aukeaa varmasti paremmin tuon paidan idea asun osana. Crop top eli vajaamittainen paita eli napapaita on loistava pari slip dressille eli ysäriltä tutuille eleettömille naruolkainmekoille.

Iso suositus yksinkertaiselle naruolkaimekoille ylipäätään, monikäyttöisempää vaatetta saa hakea. Itseltäni löytyy sekä polven yläpuolelle (kuvassa) että polven alapuolelle ulottuva mekko. Paras malli on hieman väljä ja kauniisti laskeutuva, jolloin siihen voi yhdistää nahkarotsin, kivoja neuletakkeja, crop toppeja, ylisuuria villapaitoja... oikeastaan melkein mitä vaan. 

Olen sen verran mummo, että minun kohdallani napapaidan käyttäminen tarkoittaa sitä, että napa ei näy. Lyhyt paita on kuitenkin osa toimivaa garderobia, sillä sen avulla saa halutessaan luotua illuusion kilometrin pituisista jaloista. Kun alaosa on postauksen esimerkin mukaisesti yhtä ja samaa väriä, se lisää pituuden tuntua entisestään. Niin että mummojenkaan ei kannata pelätä napapaitoja :)

Kommentit (3)

tiitiäinen85
1/3 | 

Oon kans huomannu napapaitatrendin käyttökelpoisuuden! Toimii ihan loistavasti myös tämän raskausmasun kanssa. Trikoomekko alle, napapaitahuitula päälle ja hauskan boheemi mutsi-to-be-look on valmis. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat