Tein tämän pitsimekon Eurokankaan palalaarista löytyneestä kankaasta, joka muotoutui jo kaupassa tällaiseksi. Tiesin heti pitsin nähdessäni, mitä siitä tulee. Puuvillapitsi on kankaana täysin erilainen kuin juhlavammat sisarensa. Se on raskaampaa ja näyttää lähes virkatulta. Epäsymmetrinen helma muodostui kuin itsestään, sillä kankaan hulpio oli kauniisti muotoiltu. Sille ei täten tarvinnut tehdä itse mitään.

Joskus käsiin osuu tällainen kangas, joka suunnittelee itse itsensä vaatteeksi. 

Punaiset kiiltonahkakengät (saatu blogin kautta, Palmrtoh Original) ovat omiaan loskakeleille, ei kastu tai jäädy varpaat. Ihanaa, että talvikengät voivat olla tällaisia herkkupaloja!

Väljä pitsimekko on helppo heittää ylle sellaisina päivinä, kun ei tiedä mitä pukisi. Eli sellaisina päiviänä kun ei haluaisi pukea mitään muuta kuin viltin ja sohvan, mutta on pakko lähteä talosta ulos :D Alle mustat sukkikset ja musta alusmekko, ja se on siinä. Helpot vaatteet ovat arjen pelastus. 

Kommentit (2)

Kaisu
1/2 | 

Hauskasti sanottu tuo "kun ei haluaisi pukea mitään muuta kuin viltin ja sohvan" =)

Kätsät kengät. Toisi kaivattua piristystä mun ruskean mustaan kenkärivistöön.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010