Osallistuin viime viikolla Uhana Designin kutsuvierastilaisuuteen Tampereen lippulaivamyymälässä. Illan aikana Arkive Atelierin edustaja Maria kertoi miten lempivaatteita voi huoltaa ja pestä oikein sekä osallistujat pääsivät tietysti tutustumaan Uhana Designin mallistoihin kaikessa rauhassa. 

On varmasti selvää, että vaatteiden ja korujen hipelöinti on mielestäni äärimmäisen kivaa. Mutta ihan erityisen kivaa oli illan aikana järjestetty korvakorutyöpaja! Uhana Design on tunnettu vaatteiden lisäksi värikkäistä puukoruistaan:

Ette arvaakaan, mikä riemu oli päästä tämän askarteluaarrekasan kimppuun! Näistä materiaaleista me osallistujat saimme täysin vapaasti luoda koruja Muita Ihania -blogin Tiinan avustuksella. Oman luomuksen sai myös tottakai omaksi.

Olen aina ollut fani Uhanan pisarakorviksille. Joten vaikka materiaalit olisivat taipuneet mihin tahansa, minä käännyin pisaroiden puoleen. Liukuvärjätty pastellisävyinen pisara oli ihan ehdottomasti ykkösvalintani, ja päätin toteuttaa eri kokoisista elementeistä pisarakorvikset omaa tyylifilosofiaani noudattaen - enemmän on enemmän.

Lopputulos on niin ihana, vaikka itse sanonkin :D olisin voinut näperrellä koruja vaikka seuraavan yön, mutta valitettavasti aika oli rajallinen. 

Juttelin Uhana Designin Miran ja Hannan kanssa siitä, että voisiko tällaisia työpajoja järkätä joskus asiakkaille. Parempaa illanviettotapaa oman lempibrändin kanssa ole keksittykään! Uskoisin, että vastaanotto olisi todella positiivinen. Samalla saisi hyötykäyttöön kakkoslaatua olevat korumateriaalit, joita ei voi myyntiin laittaa. 

Illasta jäi ihan valtava innostus korujen värkkäämiseen, enkä edes pidä itseäni nypertelijänä.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 | 

Siis AIVAN IHANAT!!! Uhanalle vaan Pisarat By Nelliina myyntiin, minä ainaki ostan :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010