Kolmantena tuunaillaan laatikkopaitaa. Moni fiilisteli paidasta boleroa, mutta minä todella inhosin tuota kangasta niin paljon, että en ainakaan heti nähnyt sitä varsinaisena vaatteena. Mutta laukkuna sen sijaan...
Kangas sopi upeasti vanhanaikaiseen pussukkalaukkuun. Laitoin vuoreksi kuparinväristä kiiltävää kangasta, joka oli leikkuujätettä juhlahameen ompelusta.Toinen hauska lukijaidea laatikkopaidan suhteen oli sisustustyyny, siihen kangas olisi sopinut kauniisti myös. Sisustuksessa minulla on periaate mitä överimpi, sen parempi. Sametti, värit ja koukerot, kaikki käy.

Materiaalia jäi vielä siihen boleroonkin, jos joskus uskallan sitä alkaa tekemään. Katsotaan nyt sulattaako söpöliini laukku minut tuolle kankaalle niin, että alan mieltää sen myös vaatteeksi.

Äänestys parhaasta tuunaustuloksesta käynnissä OmaOliviassa, tällä hetkellä tätihame näyttää pitävän edelleen kärkeä. Eipä sillä, se taitaa olla omakin suosikkini.

Kommentit (16)

Halina
1/16 | 

Oijoi kun suloinen! Onko siinä joku hihna vai miten itä pidetään mukana?:) Mun oma suosikki on kyllä joko tämä tai sitten se korsettihommeli, tosin rakastuin ehkäeniten siihen sun juhlahaamseen:D Itse en osaa ommella ja sellasia helmoja on vaikea löytää kaupoista!:/ Eli jos joskus perustat ompelimon, niin tilaan heti sellasen;D!

2/16 | 

Pitäisköhän sun perustaa vaikka joku oma ompelimo/vaatetuunaamo, niin näppärästi nää sulta näyttää sujuvan :) (ja ei kyllä itselleni olisi tullut mieleenkään tehdä tuosta laukkua)

reetta
3/16 | 

outoa kyllä mutta musta ton paidan materiaali/kuviointi on aika hieno :D juurikin esimerkiksi skarppina t-paitahihaisena bolerona! mutta pussukkakin toimii mainiosti :)

4/16 | 

Tätihame on tosiaan hieno, mutta mä taidan antaa ääneni pussukalle. Miten noin karseasta lähtökohdasta saakin noin söpön lopputuloksen... ;-)

Minea
5/16 | 

Mulla tuli mieleen et tosta vois tehä sellasen leveän vyön tähän tyyliin http://www.olivialehti.fi/nelliinan-vaatehuone/files/2012/10/k6loka12_mi... (paitsi ei ehkä ihan noin leveää vyötä, kun on noin hirvittä kangas kyseessä :D) Eiks sulla oo ton tyylinen hame myös tummanvihreänä? Ei aavistustakaan sopiiko toi överisamettikiekura-kangas sen hameen kanssa, mutta kyllä se tohon kupariinkin voisi sopia ja ainakin mustaan.

n
7/16 | 

Paita oli musta alukujaankin hieno, parempi ainakin kuin toi muodoton pussukka.

Samoin tuunauksista takkimekko on ihan hirveä! Muut ihan ok.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012