Kangaskassit ovat verrattoman käteviä kauppareissuilla, kaupungilla ja muuten vaan ylimääräisten kamojen roudaamiseen. Ikävä kyllä suurin osa kangaskasseista ei sovi omaan tyyliini iskulauseineen ja printteineen. Ja pelkistetty musta nyt on yksinkertaisesti tylsä, eli kiitos ei.

Idioottihelppo keino (siis miten en ole tätä aikaisemmin tajunnut!) tuunata omaan tyyliin sopiva kantoväline on päällystää vanha ruma kangaskassi kauniilla kankaalla. Sain säkenöivän idean kun mekostani jäi yli juuri kangaskassin kokoinen pala ja mietin mitä siitä väkerrän. Pussukka kävi mielessä heti alkuun, mutta ohut kangas olisi vaatinut kunnon vuoritusta. Siirsin tilkun ideahyllylle odottamaan parempia aikoja ja se aika tuli eilen.

Loin synkkiä ajatuksia typerää mustaa peruskassiani kohtaan kauppareissulla ja sitten välähti. Mitä jos kauppakassini olisikin raidallinen? Ja siinä olisi pitsiä!


a7

a7

Ohjeistus:

- leikkaa kankaasta samankokoinen pala tuplana mitä tylsä kangaskassisikin on, jätä saumavarat.

- ompele palaset pussiksi eli jätä yläreuna auki.

- huolittele pussin reuna (saumuri tai ihan vaan kääntämällä puoli senttiä ja suora tikki reunaan).

- käännä pussi oikein päin, laita kangaslaukku pussi sisälle (sangat ulos!) ja neulaa pussi laukun reunaan kiinni (ks. ylin kuva).

- mukaan yläreunaan voi neulata myös pitsiä, hapsunauhaa jne.

- ompele suoralla tikillä laukku ja pussi yläreunasta kiinni.

Valmis!


a10

a10

Extrana voit kiinnitellä laukkuusi vielä rusetteja, kangasmerkkejä tai miten ikinä haluatkin personoida uuden kaverisi.

Tässä on parasta se, että mikä tahansa ohutkin kangas käy kuoreksi, kun kaikki paino laukussa jää vuoren eli sen alkuperäisen napakan kangaskassin harteille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (9)

2/9 | 

Eikä, aivan ihana kassi! Hittokun oon ihan tyhmä ompelukoneiden kanssa enkä osaa mitään tommosia väsätä ;(

Ainii ja kompaten Nataa, on ihan sun näkönen :)

4/9 | 

Täähän sattu sopivasti! Just tänään ku kauppareissulle lähin, mietin, että millon sitä sais aikaiseksi surauttaa jonku omannäkösen kangaskassin... kunhan saan jonku hameen tehtyä odottavista kankaista, niin vois tosiaan jämäpaloista tehä sitte kauppakassin :)

Waterlily
8/9 | 

Ihana kassi!

Mä olen tuunannut tylsät mainoskassit käyttökuntoon ompelemalla lempibändien T-paidoista leikatut kuvat kassien logojen päälle. T-paitoja kun tulee niin harvoin käytettyä, mutta kangaskassit on käytössä joka päivä. Kassista saa tosiaan omaan tyyliin sopivan, eikä ihan jokaisella vastaantulijalla tule samanlaista vastaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012