Olen ennenkin fixannut epäkäytännöllisistä mekoista hameita, mutta tämä on niistä ihan ehdoton suosikkini. Ostin joskus H&M:ltä maailman upeahelmaisimman mekon, jossa oli melko antelias etumus. Kuvittelin pystyväni käytämään mekkoa joko sellaisenaan tai viritteleväni jotain pitsiä peittävämmän lopputuloksen aikaansaamiseksi, mutta näin ei kuitenkaan käynyt. Kaunis se tavallaan oli avonaisenakin, mutta minä en yksinkertaisesti viihdy noin suurella kaula-aukolla ja sillä selvä.


h9

h9

Kääntelin mekkoa käsissäni aina aika-ajoin ja testailin siihen erilaisia lisäpaloja yläosaan, mutta mikään ei vaan istunut oikein. Sitten lopulta luovutin ja totesin, että jos aion ikinä käyttää unelmieni kermakakkua, se joutuu julmasti saksien alle. Naks naks yläosa irti, reunan huolittelu ja tadah, jumalainen hame oli syntynyt.


h7

h7


h8

h8

Nyt ainoa kysymys onkin, että MIKSI ihmeessä en tehnyt tätä aikaisemmin! Jos teillä roikkuu käyttämättömiä upeahelmaisia mekkoja kaapissanne, mitä ei vain syystä tai toisesta tule käytettyä, fixatkaa niistä rohkeasti upeita hameita tai myykää suosilla eteenpäin. Yli vuoden käyttämättä ollut vaate on aika pikälti hukkaanheitettyä kangasta, jollei se nyt satu olemaan hääpuku tai muu tunnesyistä säilytettävä vaate.

Kommentit (19)

Tiitii
1/19 | 

Kaunis hame.

Mutta vielä kauniimmat on nuo kuvat kokonaisuudessaan. Niin ihana tausta tuo pilvinen taivas.

Pinja
2/19 | 

Ihana hameenakin! Tosin noiden säärien kanssa nyt vaikka päälle kiskottu Siwan muovikassikin olisi ihana.

terv. Tappijalka

6/19 | 

Hah, kunnon pohje showoff toi vika kuvapari :)

Magee helma kyllä, ymmärrän tunteesi kolttua kohtaan :) H&M:n mekoissa on tosi monesti ihan järjettömän tisseviä päänteitä, mullakin tökkii megavilauttelu.

9/19 | 

Jos tämänkin olisi tajunnut kaikkien niiden mekkojen kohdalla, jotka olen vain heivannut kirppikselle..
Kiitos vinkistä kuitenkin, muistetaan jatkossa! Toi alaosa on hameena todella kaunis.

M
10/19 | 

No vau! Paljon paljon paaaaljon hienompi nyt! Ite en käsitä ollenkaan nuita "kaula-aukkoja" jotka mulla on yleensä napaan asti...

elli
14/19 | 

sama toimii myös toisin päin: mekosta, jossa on upea ylöosa, mutta esim. liian lyhyt helma, saa helposta kauniin puseron leikkaamalla helman pois :)

Lindo
15/19 | 

Näin poropeukaloisena ompelijana pitkää kysyä, että miten fiksaat vetoketjun? Yleensähän noissa mekkosissa menee joko sivu- tai takasaumassa vetoketju ylös asti.

16/19 | 

ihan järjettömän kaunis mekko ja hame ! ja voi hyvänen aika nuita sun kilometrisääriä o__o kelpais mullekin

18/19 | 

Onpas aivan mahtava tuo helma <3 ihana, minäkin haluan tuollaisen mekon/hameen :) En omista juurikaan upeahelmaisia mekkoja :(

Maria
19/19 | 

Aaaaa...!! Arvaa mitä teen tänään omalle vastaavalle mekolleni kun pääsen kotiin! Minuakaan ei vilauttelu viehätä, vaikka en isopovinen olekaan eikä yläosa sinänsä näyttänyt törkeältä. Mutta epämukava olo, mikä aiheuttaa jatkuvan nykimisen olkaimista, kyllä näyttää törkeältä. Ja en ole raaskinut luopua tuosta unelmasta juuri helman takia. Miksi en ole tajunnut aikaisemmin?!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011