Tuntuu kummalliselta siirtyä yksinäisyyspohdintojen jälkeen paljetteihin, välissä pitäisi olla puskurina edes joku semivakava kirjoitus. Mutta no, paljetteja koko kansalle!

Kun maanantaina säädin tyllien ja paljettien kanssa, otin vielä kuumottavan ompelusession lopuksi pikku jälkkärin jämäpaloista. Jep, rusetti. Minä todella rakastan tuota kuparinväristä paljettikangasta, se on ihan täydellistä.
Tässä samalla eilisen duunilookkia. Minä voin valehtelematta vetää ylleni nykyään vaikka kilon keltaisia muovipusseja, ja kukaan ei reagoi niihin millään tavalla. Työkaverini miettivät varmaan että nooo, se on Niina vaan, ihan normaalia sille.
 

Ps. Kun on pikkuauton kokoinen paljettirusetti päässä, ei vaan voi olla huonolla tuulella. Että kokeilemaan vaan jos marraskuumasennus on päällä.

Kommentit (19)

Tiinanen

Mun mielestä muutaman bloggaajan esiintyminen ilman meikkiä ei ole mitenkään ihmeellistä. Pidän tempausta ihan söpönä yrityksenä. "Hei, jos nää nyt olis ilman meikkiä kameran eessä, eikä edes photaroida tota megaisoa finniä poskesta pois, niin kaikki maailman naiset voi tuntea itsensä ihanaksi ja itsevarmaksi!"

Toisenlaista näkökulmaa voi lukea täältä:
http://www.lily.fi/juttu/koska-pitaahan-tyton-olla-natti

Ja myös täältä:
http://www.trendi.fi/blogi/sara-k/millaisessa-maailmassa-ruma-aidompaa-k...

saana
2/19 | 

Toi postausten vaihtelevuus on just parasta muotiblogeissa ja etenkin sun blogissa. :D Mä ainakin tykkään sellasesta sopivasta vakavuus-paljetti-combosta. Mitä sä teetkään "oikeassa" työssäsi? Oot varmaan sanonut sen joskus, mutta en muista.

Anni
4/19 | 

Mäkin rakastan tota paljettikangasta. Epäonnekseni hyppään ennemmin kaivoon kuin hipaisenkaan ompelukonetta joten tyydyn ihailemaan kuparinvärisiä paljettiasioita sun päällä :)

6/19 | 

Hei toi yhdennäköisyys Breen kanssa on kyllä ihan totta!

Ja on toi rusetti vähän pikkuautoa isompi, mutta hyvä niin <3

Soffe
10/19 | 

Toi rusetti on ihana! :-D Mulla o lievää väsymystä ja möksötystä ilmassa, pitää varmaan käydä ostamassa paljettikangasta ja käydä lainaamassa äidiltä ompelukone. :-D

Tiia
11/19 | 

En ole aiemmin tajunnutkaan, mutta sähän olet ihan Desperate Housewives-sarjan Bree Van De Kampin näköinen otsis tuollalailla ylhäällä :D Vau! Ja ihana rusetti!

Agatha
13/19 | 

Miten toi rusetti on kiinni päässä, teitkö siihen sellaisen nauhan/kumpparin pään ympäri vai sellanen klipsu vai jotain muuta?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013