Minulla on roikkunut kaapissa jo vuoden päivät mahtava retrokangas, jonka bongasin kirppikseltä 2 eurolla. Alunperin ajattelin tekeväni siitä verhokapan, mutta tuuliviirinä suunnitelma vaihtui lennosta hameeseen. Ehkä tämä odotus tulevasta syksyn väriloistosta saa kaipaamaan samaa tunnelmaa vaatteisiinkin?


Mikähän tuota kankaan kuviointia kuvaisi parhaiten? Minusta se on jollain tapaa slaavilaisen koristeellinen, mutta jos täällä on asiasta paremmin tietäviä niin kertokaa toki mitä mieltä olette?


Olen todennu itselleni parhaaksi malliksi ihan vain kotoisasti suurihelmaisen tynnyrin, joka ei ole täyskello, mutta ei mikään tulppaanikaan. Siitä väliltä. Viihdyn parhaiten muhkeassa yksinkertaisessa hameessa.


(Ihan oikeasti silitin paitani ja hameenkin aamulla, mutta jotain tapahtui...)


a45syysk13


Amurin maatuska kuittaa, mahtavaa maanantaita kaikille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (20)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
5/20 | 

ah retro ja sinapinkeltaiset asiat :D mulle hameissa on pitkälti kaksi mittaa, joko puoleen reiteen tai pohkeeseen, polvipituiset hameet taas eivät pääsääntöisesti napostele :) (Paitsi poikkeuksena A-muotoiset, ne on kivoja polveenkin ulottuvina). Syynä se, että olen niin pitkä, että tynnyrimäinen polvimitta mun kokoisella on jo aika massiivisen kokoinen hame.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Varjosudenhetki
8/20 | 

Aika kiva! Yleensä kaikki Retro-sanalla kuvaillut asiat on vaan järestään rumia ja sinapinkeltaisia feat muilla likaisilla väreillä. Tuo kelpaisi kyllä minullekin!
Itse olisin tehnyt hameesta vähän pidemmän. Tuo näyttää minun silmään jotenkin hassulta, tynnyrihelma ja tuo pituus. Toimisi ehkä paremmin polvipituisena.

9/20 | 

Siis ensimmäisessä kuvassa kun katsoin tuota kangasta, ajattelin heti "voi luoja, ihan hirveä". MUTTA kun se sai oikean muotonsa ja pääsin sun päälle, se onkin aikast kiva! =)

10/20 | 

Ihana ihana ihana. <3 Minullekin sopii ehdottomasti parhaiten ton malliset hameet ja ne ovat myös mukavimpia päällä. Hameen väritys sopii näihin kuviin jotenkin ihan erityisen hyvin. :)

minora
11/20 | 

Oi ja ihana kuvauspaikka! Nuo kengätkin herättivät mielenkiinnon - mitä, mistä, kenen, milloin?

fiibi
12/20 | 

Aaaaaah!! Mullemullemulle samanlainen jostain. Aivan ihana! Oot kyllä hirmu taitava ompelija :--)

Tuulia
14/20 | 

Kaunis hame ja niin sinulle sopiva. Juuri slaavilaisuus tuli ensimmäiseksi mieleen väreistä ja kuviosta. Käy varmasti hyvin yhteen sekä tummansinisen että punaisen leveähelmaisen takkisi kanssa.
Ylijääneestä pikkutilkusta voisi ehkä väsätä vielä vaikka hiuskoristeen.

Hane
16/20 | 

Oletin että ompelisit pitkän hameen, mutta toi on lyhyenäkin tosi nätti! Harmittaa kun itsellä ei ole saman mallisia hameita, joita pitää syksyllä paksujen villasukkisten kanssa ♥ Lisäksi alin kuva on tosi kaunis, ihana valo. :)

Hameeton
17/20 | 

Aivan ihana hamonen :) Voisinko saada toivepostausten listalle jutun missä kertoisit oman mielipiteesi millainen hame sopii millekin vartalotyypille? Olisi mielenkiintoista saada todelliselta hameidenkäyttäjältä mielipide asiaan...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012