Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Ja rakkaat näistä Martenseistani on tosiaan tullut. Aion kouluttaa maiharini siihen kuosiin, että niillä voi kävellä maailman tappiin ja  viimeinkin omistaa oikeat reissukengät. Näiden myötä voin heittää hyvästit sille ikuiselle sisäiselle taistelulle matkustaessa, kenkien ulkonäkö vai mukavuus. Nämä ovat molempia.

Tänään yhdistin raitapaitani ja Martensieni kanssa.


doc martens

doc martens


red martens

red martens

Megapaksut harmaat villasukat ovat ystäväni kutomat. Mikään, ei sitten mikään vilu pääse noiden sukkien ohi. Ihanaa, että ne mahtuivat kenkään mukaan. Hassu neulatyynyn näköinen jakkara on kirppislöytö.

Kommentit (28)

Waterlily
1/28 | 

Ja Martensit muuten kestää! Mulla on yksi pari Martenseja jo kunnioitettavassa kymmenen vuoden iässä, eikä niissä näy kuin pientä kulumista vaikka käyttö on ollut kovaa :)
...ja hävettää myöntää, että minähän en edes huolla kenkiäni mitenkään ahkerasti...

Carmabella
2/28 | 

Luulen Martensien olevan sitä laatua olevat kengät, jotka näyttävät aina vain paremmalta jokaisen käytetyn päivän jälkeen. Ah olisi ihana nähdä nuo kengät kymmenen vuoden päästä, niiden täytyy silloin rokata. :D Vaikka ovathan ne upeat nytkin.

mm
4/28 | 

Sun hiukset on aivan liian ihanat <3 Onko niissä pidennykset vai onko ihan oikiasti nuin pitkät?

5/28 | 

Siis voi sua, onnellista! Mun kolmas syys-/talvikautena martensmimminä alkoi viikko sitten, ja kahteen päivään se jäi, tällä kertaa. Kantapäät oli koko viime talvenkin kroonisesti ruvella. Martensit eivät tee mulle rakkoja, vaan ne RIKKOVAT ihon. No, kunhan tästä haavasta pääsen eroon, aion jatkaa siedätyshoitoa: sain vinkin että vois urheiluteipillä vuorata kantapäänsä (tai oikeestaan akillesjänteen, mun kohdalla), mikä estäis sen kitkan kohdistumisen siihen ihoon. Ai miten niin epätoivoista? :D Vielä mä noille kengille näytän, kuka on kingi!

6/28 | 

Mä alan olla kohta aivopesty hankkimaan samanlaiset itsellenikin :) Tarvitsisi syyskengät, elikä.. onko noi vaan kauniit vai myös kestävät?

K.
7/28 | 

Oon haaveillut just samanvärisistä martenseista pitkävartisina tosi pitkään. Ehkä minäkin rohkenen hankkimaan ne vielä jonain päivänä. Mitkä nuo pöksyt on, vai onko vaan paksut sukkikset? Näyttää hyviltä.

Anksu
8/28 | 

Olikos sulla Nelliina jotain ohjetta miten kannattaa Martensien koko valita jos tilaa netistä eli sovittamatta?
Isompi, pienempi?
Martensit ovat kyllä hienot, blogisi kautta ihastuin moisiin, pakko ehkä vielä tilata joskus :))

Jonna
10/28 | 

Emmalle:
kokeile kannankorokkeita. Mulla on niin pieni jalka, että melkein kenkä kuin kenkä, vaikka olisi pituudeltaan sopiva on liian korkea kantapään kohdalta. Tämä aiheuttaa sen, että kenkä painaa juuri akillesjänteeseen. Olen itse saanut avun noista kannankorokkeista, niitä saa suutarilta, isoista kaupoista tyyliin Citymarket, Prisma, Anttila ja varmasti myös kenkäliikkeistä. Maksaa noin viisi euroa. Ovat siis sellaiset kiilat, jotka nostavat kantapään vähän ylemmäksi kengässä. Kannattaa kokeilla!

Minäää
24/28 | 

En kyllä erityisemmin pidä noista kengistä mutta ovat varmsti kestävät! :D

Kaisu
27/28 | 

multa löytyy upouudet martensit kanssa, tosin korolliset. <3 aivan mahtava kävellä, kun korkokin on tukeva. olisin mieluusti ostanut kaikki kaupan martensit, ne pitkävartiset oli ihanat!, mutta laukku eikä budjetti ei antanut myöten... mutta noi on kyllä rakkaus <3

SIlverwillow
28/28 | 

Tuo kirppislöytöjakkarasi on muistaakseni nimiltään Uri, Ikean tuote vuosien takaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu