Kreisipäntseissä on jotain taikaa. Niiden kanssa näyttää ehkä vähän oudolle, mutta siinä sivussa tulee hyvälle tuulelle kun hihittelee koivilleen. Ihmisten pitäisi käyttää enemmän iloiseksi tekeviä vaatteita, eikä aina pelata niin varman päälle.


 


 


 

Vapaapäivä, mitä ihanaa luksusta.

Maailmanlopun lumimyrskystä on varoiteltu nyt jo montaa päivää, mutta missä se oikein viipyy? Ei näy mansessa. Sitäpaitsi, on kai täällä Suomessa ennenkin lunta tullut, ei se nyt mikään varsinainen ainutkertainen superylläri ole...

edit. dodiiih... sitä saa mitä tilaa näköjään :D

Kommentit (21)

Sumeli

Ma niin tykkaan, ku sa oot sitonut hiukset ylos ja sun kauniit kasvot nakyy. Ennen sa piilouduit hiuksiisi. <3

Ja todellakin ihmisten pitaisi ruveta pukeutumaan iloisemmin, vaikka hauskuuttaa itseaan jos muita ei uskalla hauskuuttaa.

nim. nainen, joka ei kayta tummia vaatteita

Helsingissä ainakin myrskyää! (Ja olen iloinen, että se on ulkona ja minä sisällä). Mulle tuli mieleen noista housuista Peppi Pitkätossussa oleva hevonen, jonka nimeä en kuollaksenikaan muista. Ihanan pirtsakat kuitenkin!

Gwen

Täällä tulee kans lunta ihan kiitettävästi mutta ei millään maailmanlopun meiningillä kyllä.. Nyt on kuitenkin marraskuun viiminen päivä että eikai sen lumisateen pitäisi niin ihmeellistä olla :D

sanna

Mä oon kans odottanu sitä myrskyä! Tänää vissii pitäs alkaa Tampereellakin, sitä ennen ois kiva saada toi jäätyny parvekelasi kiinni ettei sinne tulis kahta metriä lunta..

Riinuska

Minäkin olen vannoutunut kreisipäntsien käyttäjä. Täällä mansen kaduilla saa välillä pitkiä katseita millon mitkäkin päntsit jalassa. Eniten hämmästystä tuntuu herättävän turkoosit samettipökät!

Helinä

Kotkassa myrskyää, ja pahasti. Hame ei tule kuuloonkaan ja kaikki muutkin vaatteet meinaavat lähteä lentoon.

Anni

Pk-seudulla ainaki on semmonen myräkkä ollu kokopäivän et hyvä ku eteensä näkee D: Ulkona pahemmin tee mieli olla, ja mä sentään tykkään lumesta.

Jenya

Olis muuten kiva saada joku postaus sun parikan tuotteista :D Tosiaan, jos on jotain kivaa tai hyvittavaa päällä niin sitä kulkee kokopaivän hymyssä suin, niin että illalla poskilihaksissa tuntuu. Eikä mikään voi päivää pilata.

Maipo

Helsingin keskustassa porukka hiihtää päästäkseen eteenpäin. Niin kyllä, suksilla hiihtävät!

Mymmeli

Sun parikka-kokoelmas taustalla saa jokaikisen naisen kateudesta vihreäksi! Jäävät varmaan talviunille tossa myräkässä. Itse itkin verta ja päätin hankkia parikan-saappaat. Oranssi väri ja lämmin, mitäs sitä muuta talvella tarvitsee. Tosin korko jumittuu vähän väliä hankeen, mutta auttaa kuitenkin pahimman parikka-puutteen yli :D

Soffe

Me ollaan kanssa puhuttu, että kummallista että Suomessa tulee lunta... :D Otsikot ovat meinaa sitä luokkaa, että ihan kuin ei täällä ennen olisi lunta tullut...

Mä itse asiassa tykkään tosta pyrystä! :D Jopa senkin jälkeen kun jouduin kävelemään puoli tuntia pyryssä koulusta kotiin. :D LUNTA!

Turussa oli ihan vittusaatanaa yrittää päästä bussipysäkiltä kotiin, mitään ei nähnyt! :D Mutta nyt se pyry on niin tunnelmallista ja kaunista kun on onnellisesti omalla sohvalla. :P Kaveri oli ollut laivalla ja tuulta oli piisannut 35m/s ja aallot lyöneet 9 metrissä, siellä en ois halunnut olla!

Noppa

Ei oo totta, just eilen ostin samanlaiset housut ja tulin niin iloiseksi! Nää on huiput!

Ann

Miten uskallat pitää noita kenkiä noin näkysällä? Meillä kisut varmasti olisi jo leikkimässä Parikkojen nauhoilla :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011