Jos on tullut katsottua jo kaikki mahdolliset jouluelokokuvat ja kaipaat hetken breikkiä hössötyksestä, tässä tulee dokkarisuositus. American Epic - Juurimusiikin juurilla.

Kolmiosainen dokkari sukeltaa jenkkien musiikkihistoriaan aina countryn hillbilly juurilta Memphisin Beale Streetin savuisiin yökerhoihin, unohtamatta tietenkään gospelia.  

Dokkarissa on haastateltu legendaaristen jenkkiartistien lapsenlapsia, näytetään vanhaa kuvaa 1900-luvun alkupuolelta ja jututetaan nykyajan taitureita Jack Whitesta Bruce Springsteeniin

Pitkästä aikaa dokkari, joka naulitsi TV:n ääreen. Siitä ei lopultakaan ole kauaa, kun kykyjenetsijöiden piti jalkautua syrjäisimpiinkin kyliin etsimään sitä seuraavaa tähteä, joka saa ihmiset liikkeelle. Tuohon aikaan muusikoista tuli kuuluisia sattuman kaupalla, jos juuri oikea henkilö tunsi jonkun, joka oli kuullut jostain, että yhdellä paikallisella oli ääni

Musiikista ei voi puhua ilman Memphisiä, joten siksi postauksen kuvituksena pari vanhaa matkakuvaani kaupungista, jonka rytmi menee ihon alle.

Tässä suora linkki Areenaan, josta löytyy tätä kirjoittaessa kaksi osaa kolmesta, kolmas osa esitetään TV:stä tänään ja tullee pian sekin Areenaan. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010