Nyt seuraa paras menovinkki arvon tamperelaiset, nimittäin huomenna lauantaina 17.1. Teerenpeli Tease goes drag! Drag me to HEL - Lips on Fire -illassa mukana mm. Lola Vanilla, Dye Nasty, Dusty Blow ja Theodora Rex.


"Teerenpelin kellari herää jälleen henkiin tällä kertaa ihan uudenlaisella ohjelmalla! Tänä iltana kyseessä ei varsinaisesti ole burleskiklubi, vaikka sitäkin jossain muodossa lavalla saatetaan nähdä, vaan an evening of Drag, eli drag-taidetta sen monissa eri muodoissa! Lavalla nähtävissä siis naisia miehinä, miehiä naisina, gender blendausta noin yleensä ja kaikkea tästä väliltä, huumoria ja hervotonta huulisynkkausta! Saavu juhlistamaan erilaista lauantai-iltaa ystävien kera, sillä Teerenpelissä sinut otetaan lämmöllä vastaan."

Nyt kyllä meikäläisen menojalkaa alkoi vipattamaan näin sadan vuoden kotona olemisen jäljiltä. Pitäisiköhän repäistä lähteä käymään, ehtisi vielä vanhusten aikaan kotiinkin kun ohjelma on ohi jo klo 22 :D

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012