Sitä on tullut ahdettua itsensä yhteen jos toiseenkin mekkoon tässä kevään aikana, joihin ei ole kuvitellut mahtuvansa ilman HK:n sininen efektiä. Monia mekkojani olen myös ignorannut kokonaan ajatellen että ei mahdu kuitenkaan. Sain tämän seuraavan pitkän pitsimekon Bubbleroomilta viime talvena, mutta jätin sen suosilla odottamaan aikaa vähemmän vatsakasta. Kunnes sitten eilen hetken mielijohteesta nyppäisin sen ylleni ja pääsin toteamaan että mekkohan venyy vaikka kuinka paljon, vaikka siinä onkin vyötäröllä sauma. Mahtavaa!


Olen ollut pari päivää yksi iso haukotus, silmäpussit roikkuvat jo polvissa. Aivastelen ja haukottelen vuoronperään, sangen viehättävää. Yritys hymyillä - ei onnistunut.Pitkät pitsiloipakkeet kunniaan ja maximekot ylipäänsä. Veikkaan tästä kesästä melkoista maximekkojen voittokulkua minun kohdallani. Tosin pakko sanoa että tällä minun pituudellani pitkät helmat ovat suht dramaattisen näköisiä (muumien mörkö...) siinä missä lyhyemmät kanssasiskot näyttävät enimmäkseen vain söpösiltä :D

Kommentit (9)

Katy
1/9 | 

Jännä, minä taas olen nin pätkänä (vähän alle 160 cm) ajatellut, että maksimekot on pitkiä varten ja että tämmöinen lyhyempi näyttää niissä lähinnä lapselta isosiskon hepenissä :D mutta varmaan tuo riippuu mekon leikkauksesta ja muusta asusta sekä ennen kaikea asenteesta! Tykkään asustasi ja voisin itsekin harkita tennareita mekon kanssa :)

162cm
2/9 | 

Hehee, omasta mielestäni maximekot sopii juurikin hieman pidemmille naikkosille. Juuri äsken kävin hämeenkadun ginat ja seppälät läpi etsien sitä The täydellistä maksimekkoa, mutta jokaisesta mekosta ois saanut vetästä ainakin 15 senttiä helmasta veks. :D Sit ku kerrankin löytää sopivan pituisen mekon niin näyttää että jaloista puuttuis puolet. Ei oo heleppoo olla kääpiö!

3/9 | 

Itsekin pitkänä ihmisenä aion kesän taas viettää maximekoissa, välittämättä liialti siitä että näytän pitkältä toteemilta.

5/9 | 

Höpön löpön, hyvältä näytät! Mulla on maksimekoissa kauhee ponttoonifiilis, pitää varmaan köyttää jollain vyöllä rintojen alta.. tosin en oikein tykkää sellaisesta lookista, tulee jotenkin ysäri-/2000-vibat tai jotain. Empiremalliset olisi just nyt hyviä, mutta ihme ja kumma ettei sellaisia juuri kaapista löydy..

Nietuska
7/9 | 

kiitos hyvästä ideasta, miulla pitäis olla tuolla mustaa joustavaa pitsiä, pitää kurkata onko sitä maximekon verra. Täälläkin maximekot on kova sana tänä kesänä
a.ne on mukavat päällä
b.en yletä kohta kuitenkaan ajelemaan niin usein sääriäni :D!

milla
8/9 | 

MOikka! Eksyin johonkin vanhan blogisi postaukseen ja mieleeni tuli kysymys että laitatko micro ring hiustenpidennyksiä rahaa vastaan? :)

Heikura
9/9 | 

Oikein kaunis odottava äiti!! Mutta neljän lapsen äitinä (kaikkia kesäkuukausina imettäneenä) vihjaisen, että imetys on aika hankalaa maximekossa kun joudut rullaamaan koko helman ylös ;) ei sillä jos haluaa paljastella :) Mutta ihan vain vinkkinä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013