Eilen saatoin vielä hetken aikaa paitakuvauksissa näyttää melkein ihmiseltä, joskin silmäni näyttivät lähes joka kuvassa siltä kuin olisin humalainen Joey iskemässä naisia baarissa. "How U doing...". Eilisen mekkohörsellys ilman humalaisia silmiä:


Tänään näytänkin virustautini kanssa sitten jo Mrs. Haudasta Nousseelta. Lääkäri totesi että nyt nukkumaan ja buranaa nassuun, joten adios amigos, hauskaa viikonloppua! Ehtihän tässä melkein vuosi kulua ilman minkäänlaista megaflunssaa, pitäisi kai olla kiitollinen.

Kommentit (12)

Helen
10/12 | 

Jännää muuten miten ihmiset voivat sairastaa eri tavalla. Joillakuilla on kuulemma nuha, jolloin niistävät nätisti ja sivistyneesti kerran tunnissa, ja näyttävät kuvissa ihan normilta. Vastaavassa tilanteessa minä niistän kerran minuutissa ja nenäni ja suupieleni ovat järkyn punaiset ja iho harmaa. Sama juttu itkun kanssa, punoitan ja turpoan joka puolelta ja meikit leviävät, ihanaa... Tsemppiä megaflunssan kanssa painiskeluun!

Eerika
11/12 | 

I feel u! Eilen iski järkky kurkkukipu, tänään strepsilsit ja bafucinit (alkoiko soimaan se kamala ja huono mainosbiisi päässä?) ollu kovassa huudossa... Haluun muuten ton mekon, ehkä pitäis käydä ostamassa kun sain just kesätöitäkin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012