Olin etukäteen odottanut, että Skotlannin sää syyskuussa olisi erittäin sateinen ja kylmä, sillä oli vielä ennestään hyvässä muistissa edellinen heinäkuun reissu, kun sai vetää ylleen villakangastakkia ja pipoa. Mutta Skotlanti yllätti, ja sää on ollut pääasiassa aurinkoinen, lämmin ja upea! Keskipäivällä on tarjennut pääasiassa ilman takkia, joskin hullu suomalainen on siitä huolimatta hikoillut toistuvasti trenssi päällä, ettei vaan vilustu :D Ja siskoparka vilustui siitä huolimatta. 

Kengät ovat löytö täältä, trenssi on Zarasta, hame saatu siskolta, paita New Yorker ja hattu KN Collection. 

Ajattelin, että jatketaan seuraavaksi Edinburghin shoppausmahdollisuuksista. Ja niitä muuten riittää. Sekä meille vintagehörhöille, että high street -shoppaajille. Ette usko, miten hienon löydön tein paikallisesta vintageputiikista! Pitää ottaa pari kuvaa tuosta 60-luvun upeudesta...

Kommentit (2)

sannniiiiiis
2/2 | 

Hei tuli noista lennoista mieleen että SAS:in nuorisolipuilla lentää Edinburgh-Helsinki väliä halvimmillaan 80£ (eli mikäköhän se ois 100e?) Tähän kuuluu kyllä vaan käsimatkatavarat, mutta mä vedän säännöllisesti 10 päivän Suomi-reissuja pelkillä käsimatkatavaroilla koska mukaan saa ottaa muistaakseni ainakin 8kg. Finskiin verrattuna SAS:illa lentää ainakin alle 26-veenä huomattavasti halvemmin Britteihin. Tuli vaan mieleen kun lueskelin näitä Skotlanti-postauksia :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010