Tapaamamme skottiveteraanin vinkistä kävimme katsastamassa Edinburghin Royal Botanic Gardenin. Puutarhaan oli kävelymatka keskustasta (n.2,5km) mutta busseilla 8, 23 ja 27 pääsee myös perille. Busseilla liikkuminen on täällä suht edullista, single matka maksaa 1,40 puntaa.

Kauniina päivänä kannattaa hakea matkalta piknik-eväät mukaan, koska upeita istahtamispaikkoja puistossa riittää. Voi nauttia lounaansa kiinalaisissa maisemissa, tai mitä viehättävimmässä kivipuutarhassa.
Valtavaan puutarhaan pääsee ilmaiseksi sisään, mutta "kasvihuoneisiin" (Glasshouses) voi ostaa portilta erikseen liput (4,50£) jos kokee ne kiinnostavaksi. Puistossa tosin on nähtävää ihan muutenkin ja muutama tunti kuluu kuin siivillä ihmetellessä eri maiden teemapuistoja ja sitä upeaa hiljaisuutta, minkä rikkoo ainoastaan puissa loikkivat oravat ja tsiljoonat sirkuttavat linnut.

Kommentit (4)

Hanna
2/4 | 

Oon ihan fiiliksissä lukenut näitä reissupostauksia, oma skotlannin reissu odottaa parin viikon päästä! Joten kaikki vinkit kehiin ennen sitä ;)

Vee
4/4 | 

Olin jo valmiiksi sitä mieltä, että olette valinneet aivan mielettömän lomakohteen, mutta toi puutarha täydellistää sen! Pakko päästä! Panen lomakassan pystyyn jo tänään :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011