Oli synkkä ja myrskyinen päivä. Ja sehän sopii, rakastan tätä syksyistä tunnelmaa mikä Skotlannissa on valloillaan keskellä kesää. Paikalliset vielä pahoittelivat tämän päivän säätä, mihin en voi kuin hymyillä että nyt pahoittelette väärällä tyypille, täällähän on aivan täydellistä!Niin synkkää, niin kaunista. Hyvää yötä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (22)

1/22 | 

Oot Skotlannissa?............WWWWÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!! ME. SO. EFFIN'. JEALOUS. O__o Rrrrakastan skotteja ja SE MURRE!! Parasta maailmassa. Haluan ehdottomasti myös jonain päivänä Skotlantiin!

2/22 | 

Ihanaa että osataan nauttia myös tuosta puolesta! Itse majailin vuoden Skotlannissa ja kyllä alkoi masentamaan tuo harmaus...harmaus taloissa ja ilmoissa :) Mutta Edinburgh on kyllä kaunis kaupunki- ihanaa lomaa!

Nina
5/22 | 

Aivan upeita kuvia ja kuvakulmia, lisää kiitos! Tulee tunne, että tämä paikka pitää itsekin nähdä.

6/22 | 

Wow mitä synkeitä maisemia! :O Pääsispä iteki joskus kuvailemaan tonne. Menis monta viikkoa kamera kädessä ilman kyllästymistä, haha!

hansu
7/22 | 

Oon kanssa niin kade! Rakastan syksyä ja tollasta sadetta ja synkkyyttä. Tonne vois muuttaa :)))))

shazz
9/22 | 

Upeeta! Ei ois yhtä vakuuttavan näköstä, jos ois paistanu aurinko. Kerranki matkakohde, jossa vesisade ei haittaa ; )

Minora
11/22 | 

Huikeita kuvia! Saat kyllä Edinburgin vaikuttamaan minunkin unelmakohteeltani. Nämä matkapostauksesi piristävät kyllä arkea täällä kotomaassa. Kiitos! :)

13/22 | 

Näittekö kummituksia?

Mua harmitti kun en saanu näin nopeesti matkaseuraa. Just bongasin et elokuun puolen välin tienoolla olis Ryanilla päässy 66 eurolla meno-paluu Edinburghiin.

17/22 | 

Vau, upeita kuvia olet ottanut! Edinburgh ja Skotlanti yleensä ovat myös minun unelmien matkakohde, eivät nuo kuvat yhtään ainakaan helpottaneet matkakuumetta! Toivottavasti loppuosa matkasta sujuu hyvin, ota paljon kuvia! :)

mrs.c
22/22 | 

joo, mä täällä kohta toista vuotta asunut skotlannissa, aberdeenisss, ja kyl mulla taas alkaa olla tätä syksysäätä jo mitta täynnä. ei ole enää niin romanttista kun tätä samaa on joka päivä vuodesta toiseen. ja näitten kämäset talot, järkyttävä ruokavalio, olemattomat lämmitykset/eristykset/ilmanvaihto, kokolattiamatot....turistiks kelpaa tulla mut tää rupee kyllä säästää paluumuuttoa varten. suomen järvimaisemia kirkkaassa kesäsäässä ei voita mikään!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012