Tänään on ollut poutapäivä, joten käytimme sen tutkimalla kauniita vanhoja hautausmaita. Mutta ennen kuin saan purettua kuvat koneelle siitä osuudesta, laitan matka-asua näkyville. Pallopaitaa, ja Pertti Palmrothin lakerikengillä jatketaan edelleen. Lapset tuntuvat rakastavan kenkiäni, pikkutytöt tuijottavat niitä silmät loistaen. Aww tulevat kenkäfriikit ;DHuomenna lähdetään katsastamaan Glasgow, toivottavasti se on edes puoliksi yhtä kaunis kuin Edinburgh.

Kommentit (10)

3/10 | 

Glasgow ei missään nimessä ole yhtään kaunis, mutta enemmän siinä on sitä jotain.

Hirveää tämä liputus oman kaupungin puolesta. :D

A
5/10 | 

Glasgow-Edinburg taisto on ollut käynnissä iät ja ajat. Niillä ja niissä asuvilla ihmisillä on samankaltainen juttu kun Helsinki-Turku/Helsinki-Tampere ihmisillä. Jotain toisiaan vastaan..."ai sä oot turust".

Itse olen henkeen ja vereen Glasgowlainen, Edinburgh on kiva muttei vaan vedä vertoja Glasgowlle..ehkä olen sitten enempi työläinen kun akateemi.

Minttu
6/10 | 

Glasgow on ihana, tosin ei niin kaunis kuin Edinburgh! Kannattaa muuten poiketa Tchai-Ovna nimisessä paikassa -> aivan ihanaa teetä ja mieletöntä kasvisruokaa. Skottikaverit raahasivat minut ja kaverini sinne syksyllä ja voi, että se maitohunaja tee!!!

7/10 | 

Aivan ihana asukokonaisuus :) Mulla on kaapissa hyvin samantapainen pallopaita, joka taitaakin päästä päälle tässä lähiaikoina :)

utelias
8/10 | 

Ihana asu!
Miten muuten pärjäät tuollaisten kellohameiden kanssa tuulisella säällä? Itselläni ne jäävät useimmiten kaappiin, jottei tuuli heittäisi niitä korviin, mutta ajattlin nyt kysellä onko tähän ongelmaan joku salainen konsti olemassa? Vai pitääkö ostaa alushame?

Mee
9/10 | 

Voi, älkää pettykö, Glasgow EI ole kaunis, mutta tokikin erilainen. Ja matka Edinburgista Glasgowhun voipi myös olla mielenkiintoinen. Hyvää lomaa!

ei-liitynyt-lukija
10/10 | 

Oi... Sä oot siellä niin lähellä mun lempi bändiä: One Directionia.
Kunpa mäkin olisin siellä. Paitsi jos mä olisin siellä, en tutkis hautausmaita, vaan shoppailisin ja koittaisin bongata One Directionin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011