Nyt veti sanattomaksi Jeffrey Campbellin kengän muotoilu.Tuijotin ensin tuotekuvaa pari minuuttia syvässä hiljaisuudessa, etsien edes jotain pleksin palasta tuosta kannan ja päkiän välistä, mutta ei siinä taida sellaista olla. Jos tuo malli on yhtään hyvä jalassa, niin se on HIENO!

jeffrey

Kommentit (20)

Hei hetkinen
4/20 | 

Siis toi idea on ihan kopio muutaman sesongin takaisesta muistaakseni Dolce & Gabbanan kengistä, ellei ollut Versace, näin niitä nääs Luisaviaromalla :)

Heiiid
5/20 | 

Mua alko hengästyttämään kun katoin tuota kuvaa ja ajattelin kenkiä jalassa...

8/20 | 

Ainakin ilmastoinnin pitäisi pelittää... :) On kyllä mahtavat, tollasia on ehkä pakko kokeilla jalkaan jos jossain tulee vastaan! :D

9/20 | 

Woutsi, mitkä kengät, mielenkiintoiset:o

Pakko oli tulla kertomaan, mutta posti toi juuri 200e lahjakortin Minna Parikan liikkeeseen, olen niiiiiin innoissani: ensimmäiset Parikat♥ Kiitos että olet tutustuttanut niihin blogisi välityksellä !:)

Riina
14/20 | 

Jalassa ei varmaankaan näy tuo juju. Mutta hauskan näköinen ainakin ilman jalkaa:D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011