Ei ainakaan silloin, kun pitäisi vääntää omaa tukkaa. Olen ihan totaalikoukussa tällä hetkellä Youtuben vintagekampaus tutoriaaleihin, ja kiitos lukijan vinkkauksen, Cherry Dollface on jumalatar. Aloin ensimmäisenä opettelemaan otsatukan kiepauttamista sivuun kiharalle, eli vähän niinkuin tässä seuraavassa videossa paitsi enemmän eteenpäin, mutta voi elämän kevät miten voi yhden kiharan tekeminen olla hankalaa :D tuntuu kuin minulla olisi 10 sormea yhdessä kädessä, tai ainakin tiellä on koko ajan joku turha uloke.

[embed]http://www.youtube.com/watch?v=pzaNNhHbCJ0&list=SP54724A5D3D3CA051&index...

Cherryn videoita katsellessa alkaa sormet syyhytä hiustenlaittoon niin pahasti, että kannattaa ehkä sittenkin harkita lähteekö sille tielle. Koska jollei satu olemaan hiusvirtuoosi, nyhertämiseen saa kyllä kulumaan koko maailman ajan. Etenkin kun on tälläinen värjäämätön velton liukas tukka, jonka kurittaminen vaatii aikalailla tupeerausta ja hiuslakkaa. Sanonpahan vaan että mitä kuivempi värjäyksistä korventunut karhea hius, sen helpompi sitä on laittaa kampauksille.

Tässä aamulta synkkä kännykkäkuva, pahoittelut siitä, ja uljas (eh...) otsarullani:


Olen melkein järkyttynyt että noin tunnin nyherryksen jälkeen sain aikaan suht siistin ja pörröttömän kiekuran, joskaan en ole ihan vakuuttunut että kyseinen tekele on tunnin työn arvoinen. Mutta jos tekemällä oppii, niin tämän haluan oppia. Siinä missä punainen huulipuna ja nutturavalkki pelastaa huonon hiuspäivän, otsakiekura vie sen suorastaan uudelle tasolle ja näyttää siltä kuin olisit muka nähnyt vaivaakin. Tai ainakin voi vakuutella että tämä on ihan helppo juttu, internetissä sievällä punapäisellä tytöllä menee kikkuran vääntämiseen vain pari minsaa, ei tarvitse mainita omia minuuttejaan.

Kommentit (11)

1/11 | 

hiuspuuteri, tuo kampausjumalien lahja maailmalle. sillä saa liruliukkaan kuontalonkin karheaksi ja helposti käsiteltäväksi. suosittelen! got2be ja osis on parhaita.

Leeinsane
2/11 | 

Huomasitko että tuossa videossa kiehkura on vähän kuin takaa eteen, ja sulla on eestä taakse. Oliskohan se syynä hankaluuteen? Mä kokeilin tuota kanssa, ja onnistuin yllättävän hyvin siinä. :)

Ninni
4/11 | 

Ihanasti oot tukan laittanut! Kadekadekade.... :) Itse en osaa laittaa hiuksia kuin ponnarille joten noita Cherryn kampauksia en uskalla edes yrittää vaikka ne on niiiiiin ihania!

5/11 | 

Sun kauniin kampauksen ja tuon videon innostamana aloin kerrankin kokeilla, silleen demo-tyylillä ennen kuin tarttee mihkään mennä, ja onnistuin melkeen nauramaan itseni hengiltä. Tuossa otsis-kiehkuran kiinnitysvaiheessa näytti vielä hyvältä, mutta kun päästin irti räjähti tukka melkoiseksi pehkoksi otsalle! Voikohan tätä tehä tällaiseen n puol metriseen otsatukkaan, mon tro?

OO
6/11 | 

Ihana Cherry. Ehkä mustakin tulee vielä tuon tyylisuunnan edustaja. Nyt mä vaan sydän pamppaillen ihailen.

7/11 | 

Oma _ehdoton_ suosikki on suolasuihke. Sillä sain jopa miehen 13-v siskon superliukkaat hiukset pysymään kiharalla kevätjuhlapäivän aamusta iltaan.

Toinen manselainen
8/11 | 

Tämän neidon videot on parempia koska Lisalla on tuollainen suomalaistyyppinen hiuslaatu eli liukas eikä niin paksu. Mulla ei ainakaan riitä tukkaa saamaan Cherryn kampauksia! Ja näissä on kivat musiikit :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011