Melkoinen riemu repesi kun piipahdin mansikkamaalla vuorokausi foliomäärän triplaamisen jälkeen ja vastassa oli parin litran edestä punaista herkkua eikä yhtään puolisyötyjä marjanraatoja! JES! Kahisevat foliot ilmeisesti tepsivät ja räksät ottivat hatkat. Ainoastaan yksi harakanpirulainen on todistettavasti käynyt rokottamassa satoa sen jälkeen, koska tyyppi jäi ns. rysän päältä kiinni.

Todistekuva:


En olisi ikinä odottanut että mansikkaa tulee näin paljon, olin jotenkin kuvitellut että parin neliön mansikkamaasta saa lähinnä suunsa makeaksi, mutta tällaisilla määrillä per päivä voi alkaa jo leipomaan mansikkakakkua.

Tämä tarkoittaa sitä että foliota pitää viritellä myös marjapuskien ylle sitten kun siellä aletaan näyttää kypsymisen merkkejä.

Kommentit (2)

Silja
1/2 | 

Toinen kikka joka pitää linnut poissa on muovinen leikkikäärme. Tutulla on puutarhapöydällä pari leikkikäärmettä hätistämässä lintuja. Ennen kuulemma kakkivat pöydän likaiseksi, mutta nyt pysyvät poissa. Ei ehkä kovin kauniita koristeita, mutta toimivat kuulemma hyvin. Kokeile laittaa tuohon hakkeen päälle pari käärmestä. Josko räksät pysyvät poissa =)

Anis
2/2 | 

Meillä on marjapuskiin kieputettu c ja vhs-kasettien nauhaa. Toimii ja pääsee eroon vanhoista uuno turhapuro nauhoituksista ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011