Joulu on tosi hyvä tekosyy ostaa kotiin jotain hieman kalliimpaa, meidän joululahja itsellemme: KitchenAidin leivänpaahdin. Toki tämä kapine oli oikeasti myös tarpeellinen, vanhan leivänpaahtimen rouskun vedellessä viimeisiään. Perustelen nämä kalliimmat kodinkoneet tosi mielelläni vanhalla sananlaskulla: markalla saa markan tavaran ja elän toivossa että satsaus oikeasti kannattaa. Ainakin se on kannattanut kahden aikaisemman KitchenAidin kohdalla, yleiskone on maailman kätevin vekotin ja kahvinkeitin toimii kuin unelma. Ei varsinaisesti haittaa, että tämä kolmikko hivelee silmää joka kerta astuessani keittiöön.

Kahden leivän paahtimen mukana tuli apuväline, jolla saa tehtyä täytettyjä leipiä. Tämä on sellainen väline mitä ei ole osannut kaivata, mutta nyt kun sitä pääsi käyttämään, on todettava että ei ole elämää ilman sitä. Aikaisemmin olen paahtanut kaksi leipää, latonut väliin juustot sun muut kylmänä ja leikannut kerrosleivän kolmioleiviksi. Nyt voin täytellä koko leivän valmiiksi, laittaa sen ritiläpihtien (?) välissä paahtimeen ja tadah, täydellinen leipä on valmis. Sisuskin on lämmin ja juusto sulanut, perfecto!

Meidän keittiömme alkaa pikkuhiljaa näyttää jo tosi kivalta. Värikkäältä mutta yhtenäiseltä. Yhtenäinen muotoilu kodinkoneissa tekee yllättävän paljon. Pitäisi vielä saada aikaiseksi maalata tai maalauttaa kaapistojen ovet, ne kaipaisivat vähän päivitystä vaaleammaksi luonnonvalkoiseksi. Haaveilen myös lautalattian ruuduttamisesta (ihan perinteisesti maalaten) mutta epäröin värivalintojen kanssa. Mustavalkoinen ruutulattia on tosi kiva mutta myös tosi kovan näköinen, harmaat ruudut taas eivät välttämättä toimi muun värimaailman kanssa. Pitää vielä vähän leikkiä kuvankäsittelyohjelmalla ja ruuduttaa lattiaan kaikenlaisia vaihtoehtoja, ja katsoa toimiiko se ylipäätään meidän keittiössä vai ei.

Kommentit (3)

Marianna
1/3 | 

OMG miten täydellinen kahvinkeitin!! Mua ei jostain syystä sykähdytä klassikko-moccamasterin muotoilu sitten yhtään, mutta en ole oikein tiennyt mitä haluaisin tilalle mutta nyt se taisi löytyä. Tuosta yleiskoneesta olen myös haaveillut pitkään, saa nähdä jos sekin unelma toteutuisi tässä tulevan vuoden aikana kun on suunnitelmissa oman kodin ostaminen ;)

Ihanaa vuotta 2016 ja onnea uuteen blogikotiin! KK on myös mun ultimatelempparilehti ;)

H
2/3 | 

Oon mielestäni nähnyt joskus jossain tuollaisen yleiskoneen sävyisen mintunvihreä-luonnonvalkoisen Ruutulattian (maalatun siis) ja se näytti todella kivalta, vois käydä teille myös..? KitchenAid on aivan ihana, tai siis kaikki nuo :)

Vierailija
3/3 | 

Meillä on olohuoneen lautalattia turkoosia ruutua. Vinkkaisin, että jos joku väri tuntuu siltä, että se on liikaa, voi olla ruuduttamatta koko lattiaa. Meillä on keskellä olkkaria sellainen iloinen turkoosi/valkoinen ruudukko, mutta olohuoneen reunamilla pelkkää valkoista. Rakastan sitä <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011