Joku joskus kommentoi siihen malliin että olen mahtava tyyppi, mutta vailla minkäänlaista tyylitajua. Allekirjoitan! Tässä huikeassa mahtavuuden (:D) ja tyylitajuttomuuden sekamelskassa parasta on se, että voin pukea ylleni valehtelematta ihan mitä tahansa, vailla tuskaa siitä mitä muut ajattelevat, koska ovat tottuneet osaltani jo lähes kaikkeen. Ja mitä vanhemmaksi tulen, sitä huolettomampi olen. Muodikkuusaste ja muiden mielipiteet painavat omassa kupissani luokkaa ei yhtään. Ne ovat vain vaatteita, ei sen vakavampaa. Kuten ehkä tästä seuraavasta reissuasusta on huomattavissa. Nimim. kuinka paljon värejä, sälää ja eri tyylejä voi samaan asuun sekoittaa.


Kuva lainattu Saaralta.

Voisin viettää kaikki päiväni noissa Black Milkin trikoissa, ne ovat puhdasta kultaa. Mutta koska muut vaatteeni käpertyvät mustasukkaisuudesta, täytyy reiluuden nimissä antaa mahdollisuuksia niillekin. Voin hyvin kuvitella kuinka vaatehuoneessani hyljätyt mekkoparat kyräilevät trikoitani siihen malliin, että Mean Girls -leffan Reginakin jää kakkoseksi! Bad ass -mekot hakevat kohta keittiöstä sakset.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (24)

Riinuska
1/24 | 

Mahtavaa! Haluaisin itsekin pukeutua tyystin piittaamatta muiden mielipiteistä, mutta en ole ihan vielä tavoitteessani. Täytyy ottaa susta mallia!

2/24 | 

Mä jo säikähdin että miksi sä viittaat kyräilyn yhteydessä muhun, mutta puhuitkin Mean Girlsistä! :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
4/24 | 

Tai sitten ihmiset ovat todenneet että tuolle on ihan turha nillittää tyylistä, ei se koskaan muutu kuitenkaan ;D mikä on totta.

Ps. halutaan todistekuvia sun tyylistä, kuulostaa puhtaasti mahtavalta! Ja ihanaa että vakavasti otettava tyyppi ei tarvitse vakavasti otettavuutensa pönkittämiseksi vakavaa lookkia, respect.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

mymmeli
6/24 | 

Go Girl! Oot kuitenkin sen verran suosittu bloggari ettet ole hirveästi voinut mennä metsään tyylisi kanssa. Itsevarmuus ja rakkaus omaa tyyliä kohtaan näyttää aina hyvältä. <3

Itse oon sitä mieltä, että maailma on muutenkin niin vakava paikka (politiikan opiskelija köh köh) että vaatteet on enää niitä harvoja asioita millä saa irrotella. Minua pidetään kaveripiirissä suhtkoht vakavasti otettavana tyyppinä vaikka näytän erään tutun mukaan maalipurkkiin tipahtaneelta Gaga-kopiolta. Ei se uskottavuus ole vaatteista kiinni!

10/24 | 

Just tänään osui silmään tähän sopiva kirjoitus facessa... Kirjoituksen ydin oli "pue mitä ikinä haluat". Parhaiten mieleen jäi kesäksi kuntoon-vinkki: "how to get a bikini body? - put a bikini on your body" ;)

Rose
11/24 | 

Oot kyllä mahtava :) ja ihana tuo Mean girls - viittaus! On muuten hyvä leffa ja
Regina hahmona ihan klassikko...

Lei
12/24 | 

No joo, olihan se vähän koominen... Tuli vaan mieleen, kun joskus kuvailit hattujasi tänne, ja sanoit että onneksi et ole nyt sinkku, koska potentiaaliset treffikumppanit varmaan kaikkoaisivat pitäen sinua "hulluna hattujaan nettiin kuvaavana naisena". Niin niin, on pitänyt siitä asti kysyä että oletko joskus ollut hillitympi ihan vain sen takia, että muiden mielipiteillä on ollut enemmän merkitystä? Ja että oliko naimisiinmeno ja samantyylisen kumppanin löytäminen se joka lopullisesti vapautti.

Aino

Täällä viipotetaan treffimarkkinoilla ihan muiden mielipiteistä välittämättä :D Ystävä kerran totesi että mut on helppo löytää rokkibaarista kun oon ainut tyyppi siellä pinkissä mekossa :)

Lei
13/24 | 

Kuinka paljon onnellinen parisuhde on vaikuttanut tyyliisi? Jos olisit nyt treffimarkkinoilla, olisitko tyylisi suhteen vähemmän vapaa?

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

hih olipa mahtava kysymys :D parisuhteet ja sinkkuudet eivät ole koskaan vaikuttaneet tyyliini, ainakaan tietoisesti, olen mennyt oman pääni mukaan tyyliääripäistä toiseen :) eikä ole kukaan poikaystävä koskaan mutissut vaatteistani, ehkä olen vetänyt puoleeni sellaisia vähän avarakatseisempia tyyppejä. Jos olisin nyt treffimarkkinoilla, saattaisin pukeutua huvikseni tosi omituisesti, että voisin sillä tavalla välttää kaikki jäyhät jäpittäjät ja vain pintaa tuijottavat, jotka olisivat minulle liian konservatiivisia joka tapauksessa.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Sanjana
14/24 | 

Se että uskaltaa, haluaa ja kehtaa (?) laittaa kaikkea päällensä on kyllä mahtavaa :D
Itsellä on oikeastaan tyyli ollut jatkuvassa muutoksessa yläasteelta lähtien (josta läksien v.07), lukiossa oli tummempi kausi, aina vaan mustaa eri tavalla tai korkeintaan jollain shokkivärillä, ja nyt ollaan siinä pisteessä kun päällä on punaista, keltaista, sinistä ja vaikka valkeaa yhtä aikaa.. Miksi sitä häpeill, värit on ihania ja ihminen siellä sisällä tulee paremmin esiin kun tuo itsensä esille myös vaatteiden avulla:) Erottuu massasta kun ei sinne habitukseltaan muutenkaan käy.

oot ihana, pus. <3

HeliJ
15/24 | 

Anna mennä vaan! Voi kun itsekin pääsisin tuolle asteelle... Nimim. Harmaa ja musta ovat vaatekaappini perusvärit :/

Scarletiina
16/24 | 

Hei voisitko joskus tehdä sellasen postauksen, jossa näytät sun vaatekaappia, vaatehuonetta tai missä ikinä vaatteitasi säilytätkään? Ja kerro vaikka vinkkejä siihen miten vaatteet saa hienosti paikoilleen. Näin tästä unta viime yönä (:

Paa
17/24 | 

Rakas Nelliina,

olen lukenut blogiasi sieltä nollaseiskasta asti, ja koska muistan joskus sanoneesi ettet halua pitää niitä alkuaikoja julkisesti näkyvillä, niin olisiko sieltä kuitenkin mahdollista poimia ne ihanat ompelujutut tänne esille? Olet ollut mun ompeluinspiraationlähteeni kaikki nää vuodet ja ois kiva muistella menneitä (;

Lott*
18/24 | 

Itse olen haaveillut tuolta Black Milkiltä star wars leggareita, mutta en ole vielä uskaltanut tilata suurten tullimaksujen pelossa. Muistatko oletko itse joutunut maksamaan tullimaksuja kun olet tuolta tilannut? Ja paljonko?

esmeralda

Tullimaksuja menee yhdestä leggariparista n. 15 €, jos tilaat Standard Shippingillä. Saapuminen kestää useamman viikon, mutta mäihällä pakettisi välttää tullin kokonaan. Ja tämän kuun loppuun postitus on ilmainen, ei kun tilaamaan! ;)

terkuin Fellow Sharkie :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011