Kun lähtee katsomaan Pasilaan roller derbyä, on paree jättää korkkarit kotiin. Ne alakatsomojen kapeat penkkirivit täynnä huutavia faneja ovat vähän hasardit jos meinaa poistua paikaltaan muutenkin kuin väliajoilla. Siksi mekkoni sai kaverikseen tennarit kun läksittiin siskon kanssa kohti Helsinkiä ja Suomi Cuppia.

Kesämekot ja lämpöiset kelit, lisää näitä. Viikonloppuna oli jo todella kesän tuntua ilmassa kun vilukissakin pärjäsi parin kilsan torireissun T-paidalla. Yleensä tämä tapahtuu vasta heinäkuussa minun kohdallani.

Ps. Pätsiniemen puolella sellainen vintageaarteiden löytöpaikkavinkki vanhan tavaran ystäville, että visiitti Urjalaan on ihan must jos edellinen kuvaus kuulostaa kiinnostavalta!

Kommentit (2)

Kristuliini
2/2 | 

Ihana asu :) Ja ihan mun tyylinen, itse kun harvoin uskallan vetää korkkareita jalkaan... :D Ehkä tänä kesänä pitää tsempata?!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011